nitubaga 02.03.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Głowa do góry !!! Jeszcze będzie lepiej !!!! tylko troszkę przeczekajcie !!! a ja trzymam kciuki ech nie wiem czy to było do mnie czy do Mysi.... ale dzięki... przynajmniej się wyżaliłam.... nie ma tragedii - mąż pracuje... ale no...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eeee dużo by gadać... powiem tyle, że Szanowny od listopada jest na wypowiedzeniu,miał mieć super pracę, sporo fajniejsze pieniążki i dokładnie od dziś miał pracować w nowej robocie... już mu dali służbowego buma, i laptopa i kamóre....ale dooopa... w czwartek się wszystko zesrało w piątek - ostatniego dnia - wycofał wypowiedzenie i jesteśmy tam, gdzie byliśmy.... a szkoda.... taki lajf.... dobrze, że się zgodzili przyjąć papiery z powrotem No to kuźwa pięknie.. Dobrze, że jesteście tam gdzie byliście, a nie w głębokiej doopie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to kuźwa pięknie.. Dobrze, że jesteście tam gdzie byliście, a nie w głębokiej doopie ... Nefcia ja myślałam, że mi chłop w czwartek na zawał zejdzie bo się wystraszył, że z kredytem jesteśmy na lodzie ... a wszystko się zesrało przez giełdę pap. wart. - niestety .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to kuźwa pięknie.. Dobrze, że jesteście tam gdzie byliście, a nie w głębokiej doopie ... Nefcia ja myślałam, że mi chłop w czwartek na zawał zejdzie bo się wystraszył, że z kredytem jesteśmy na lodzie ... a wszystko się zesrało przez giełdę pap. wart. - niestety .... Dlatego idź daj na mszę dziękczynną, bo mogło bć o wiele gorzej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziewczyny wy to robicie tak same z siebie, czy miałyście jakieś problemy forma samoumartwienia się Ja na przyklad jestem masochistka jak sie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Głowa do góry !!! Jeszcze będzie lepiej !!!! tylko troszkę przeczekajcie !!! a ja trzymam kciuki ech nie wiem czy to było do mnie czy do Mysi.... ale dzięki... przynajmniej się wyżaliłam.... nie ma tragedii - mąż pracuje... ale no...... do ciebie bo u Mysi nie wiem wciąż o co chodzi Zobaczysz że będzie dobrze ale rozpatrując co się dzieje (giełda i nie tylko) to ciesz się że to tylko tak się skończyło, odczekacie kryzys i (jak wielu z nas) i musi być lepiej !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witanko melduję, że jestem i będę już mam galerię jak chciałybyście jakieś konkretne zdjęcie albo namiar który był w dzienniczku to pytać Buźka zmienił się też tytuł komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Głowa do góry !!! Jeszcze będzie lepiej !!!! tylko troszkę przeczekajcie !!! a ja trzymam kciuki ech nie wiem czy to było do mnie czy do Mysi.... ale dzięki... przynajmniej się wyżaliłam.... nie ma tragedii - mąż pracuje... ale no...... do ciebie bo u Mysi nie wiem wciąż o co chodzi Zobaczysz że będzie dobrze ale rozpatrując co się dzieje (giełda i nie tylko) to ciesz się że to tylko tak się skończyło, odczekacie kryzys i (jak wielu z nas) i musi być lepiej !!!!! ech.... ja tak cichutko liczyłam na to, że właśnie na ten kryzys zadokujemy się w dobrej robocie, ale .... jest dobrze mogło być okropnie, ale jest dobrze... trzeba ciut poczekać ... na wiosnę, na słonko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam się po weekendowej przerwie. O co chodzi z tymi dziennikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 normalnie czuję się jak jakiś wirus co po kolei wszystkie tutaj zarażał dziewczyny wierzę, że miałyście swoje powody ale błagam nie znikajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jestem i będę ino bez dziennika i komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam się po weekendowej przerwie. O co chodzi z tymi dziennikami? próbuję się dowiedziecieć ale nic, i nic .... czy któraś może nam to wyjaśnić, przestrzec czy cuś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jestem i będę ino bez dziennika i komentów Dobrosia... czy Ty na prawde chcesz się ze mną spotkać face to face i to obgadać? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Justynko chyba ten wirus od Anji sie zaczal, wiec to nie Twoja wina. A tak w ogole to jeszcze wczesniej byla miko i kaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Justynko chyba ten wirus od Anji sie zaczal, wiec to nie Twoja wina. A tak w ogole to jeszcze wczesniej byla miko i kaska... Ja stwierdziłam, że całkiem uciekać to nie ma sensu. Za dużo zawdzięczam ludziom, którzy tutaj są i mam nadzieję będę . Przekonstruowałam dziennik na galerię i nadal będę miała komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nituśka krysys to kryzys. Kiedyś się skończy. Ale chu..owo, nie ma co. No to ktora jeszcze dzisiaj wyskakuje z żalami, bo zamykam budke na złotą kłódke. A jutro wstajemy zaciskamy dupki, uśmiech na twarz, make up i do roboty wbrew wszystkim przeciwnościom losu! I na pohybel...... http://saralewa.blox.pl/resource/jablko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dzień doberek, dziewczyny, czy mogłybyście zajrzeć do moich komentów, bo mam problem ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziewczyny trzymajcie się !!!!! Niedajcie się Kryzysowi !!! A w ogóle to co "on" sobie wyobraża !!!! tak ludziom nerwy szarpać, zdrowie rojnować i plany psuć !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dziś pół dnia sie włóczę po stronach z drzwiami , szukam inspiracji w necie , gdybyśmy jednak zlecali drzwi stolarzowi , ale wszędzie to samo. Większość jest dla mnie zbyt wydumana - a mają byc proste i szare Podobają mi się jak na razie tylko te z Hormanna i Adeco , ale chciałabym mniej zabulić .. I co znalazłaś coś ciekawego i w przystępnej cenie? Ja też chcę takie. Mogą być też takie jak u rasi. Jak będziesz mieć jakieś namiary to podziel się ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jestem i będę ino bez dziennika i komentów Dobrosia... czy Ty na prawde chcesz się ze mną spotkać face to face i to obgadać? hę? Ja się z Toba uwielbiam spotykać face to face , więc to żadna kara. A komenty usunęłam już po całości z dziennikiem i z wykorzystaniem moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts