dobroszka 02.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dziś pół dnia sie włóczę po stronach z drzwiami , szukam inspiracji w necie , gdybyśmy jednak zlecali drzwi stolarzowi , ale wszędzie to samo. Większość jest dla mnie zbyt wydumana - a mają byc proste i szare Podobają mi się jak na razie tylko te z Hormanna i Adeco , ale chciałabym mniej zabulić .. I co znalazłaś coś ciekawego i w przystępnej cenie? Ja też chcę takie. Mogą być też takie jak u rasi. Jak będziesz mieć jakieś namiary to podziel się ze mną Na razie bez żadnych drzwiowych sukcesów.Ale sie nie poddaję i jakby co to sie podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jestem i będę ino bez dziennika i komentów Dobrosia... czy Ty na prawde chcesz się ze mną spotkać face to face i to obgadać? hę? Ja się z Toba uwielbiam spotykać face to face , więc to żadna kara. A komenty usunęłam już po całości z dziennikiem i z wykorzystaniem moderatora Jeśli można spytać, to co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jestem i będę ino bez dziennika i komentów Dobrosia... czy Ty na prawde chcesz się ze mną spotkać face to face i to obgadać? hę? Ja się z Toba uwielbiam spotykać face to face , więc to żadna kara. A komenty usunęłam już po całości z dziennikiem i z wykorzystaniem moderatora Jeśli można spytać, to co się stało? naruszenie prywatności , mam na to reakcję alergiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to jakaś masakra co się dzis czyta w postach strach będzie pisać - ludzie są okropni skoro prywate naruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mysza ale Ty rozumiem budujesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jestem i będę ino bez dziennika i komentów Dobrosia... czy Ty na prawde chcesz się ze mną spotkać face to face i to obgadać? hę? Ja się z Toba uwielbiam spotykać face to face , więc to żadna kara. A komenty usunęłam już po całości z dziennikiem i z wykorzystaniem moderatora Jeśli można spytać, to co się stało? naruszenie prywatności , mam na to reakcję alergiczną kurcze, co tu się wyprawia ? szkoda, że tyle fajnych dzienników i komentów zniknęło Dobroś, nie zapominaj o mnie i wpadaj często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A ja się zastanawiam co trzeba zrobić żeby nadepnąć tak człowiekowi(czyt. Dobrosi) na odcisk zeby czuł się zmuszony skasować swoje wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jak mówiłam na niektóre rzeczy reaguję alergicznie - może kogos innego by nie ruszyło , to co mnie zdrzaźniło.Niby nic , ale jednak wolę mieć święty spokój... No i Mąż się ucieszył - zawsze marudził , że net to nie jest bezpieczne miejsce na za dużo szczegółów plus zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To dziś jakiś wredny dzień, tyle niemiłych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 i może się cieszy że krócej będziesz siedziala na FM a teraz wklejam buźkę którą chce Liwia ( dwie najśmieszniejsze podobno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nie miał nic do FM , zawsze sie cieszył , że odwalam "brudną robotę" i przedzieram sie przez setki postów,żeby znaleźć ważne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nie miał nic do FM , zawsze sie cieszył , że odwalam "brudną robotę" i przedzieram sie przez setki postów,żeby znaleźć ważne informacje. tym bardziej przykro że to "coś" cię spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nie miał nic do FM , zawsze sie cieszył , że odwalam "brudną robotę" i przedzieram sie przez setki postów,żeby znaleźć ważne informacje. no niby mój też się cieszy ale jakoś troszke krzywo patrzy na lapka w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nie ma co płakać , nie ma co sie przejmować Głowa do góry , pierś do przodu i hajda świat zdobywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Przykre to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dobroszka w takim razie przykro mi strasznie z tego powodu który zmusił cię do takiej decyzji Szkoda bo właśnie zaczynałam się wczytywać w twój dziennik Mam nadzieje tylko że od czasu do czasu pochwalisz się nam swoim rosnącym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nie ma co płakać , nie ma co sie przejmować Głowa do góry , pierś do przodu i hajda świat zdobywać a co jutro na obiad robisz bo weny nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dobroszka w takim razie przykro mi strasznie z tego powodu który zmusił cię do takiej decyzji Szkoda bo właśnie zaczynałam się wczytywać w twój dziennik Mam nadzieje tylko że od czasu do czasu pochwalisz się nam swoim rosnącym domkiem Przykro mi , jeśli nie doczytałaś , ale w sumie to niewielka strata - same głupotki to były A co chwalenia to jak będzie czym , to czemu nie , fotki mogę podesłac na priv , albo mailem , no i zaprosic do siebie chętnych na zwiedzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dobroszka w takim razie przykro mi strasznie z tego powodu który zmusił cię do takiej decyzji Szkoda bo właśnie zaczynałam się wczytywać w twój dziennik Mam nadzieje tylko że od czasu do czasu pochwalisz się nam swoim rosnącym domkiem Przykro mi , jeśli nie doczytałaś , ale w sumie to niewielka strata - same głupotki to były A co chwalenia to jak będzie czym , to czemu nie , fotki mogę podesłac na priv , albo mailem , no i zaprosic do siebie chętnych na zwiedzanie... to ja się w kolejce ustawiam ...................PIERWSZA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dobroszka w takim razie przykro mi strasznie z tego powodu który zmusił cię do takiej decyzji Szkoda bo właśnie zaczynałam się wczytywać w twój dziennik Mam nadzieje tylko że od czasu do czasu pochwalisz się nam swoim rosnącym domkiem Przykro mi , jeśli nie doczytałaś , ale w sumie to niewielka strata - same głupotki to były A co chwalenia to jak będzie czym , to czemu nie , fotki mogę podesłac na priv , albo mailem , no i zaprosic do siebie chętnych na zwiedzanie... to ja się wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts