dobroszka 02.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nie ma co płakać , nie ma co sie przejmować Głowa do góry , pierś do przodu i hajda świat zdobywać a co jutro na obiad robisz bo weny nie mam Na jutro mam jeszcze w garze zupę pomidorową , ale poza tym machnę kotleciki z indyka , do tego kuskus i mizeria , dla córy mam jeszcze buraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jak macie ochotę pohasać po ugorze to możecie od razu i już , a na jakieś domopodobne kształty trza będzie jeszcze trochę zaczekać A poza tym co tu takie żałobne nastroje , tylko wątek skasowałam , nie zeszłam jeszcze noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To napiszcie dziewczyny czego nie powinno się pisać, umieszczać w dzienniku, żeby się komuś nie narazić a i sobie kłopotów nie narobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jak macie ochotę pohasać po ugorze to możecie od razu i już , a na jakieś domopodobne kształty trza będzie jeszcze trochę zaczekać A poza tym co tu takie żałobne nastroje , tylko wątek skasowałam , nie zeszłam jeszcze noooooo Dobroszko mozesz byc wpółgospodarzem tego przybytku. W zasadzie to mamy podobne domy i podobne koncepcje i nawet tą samą ekipe i będziemy sąsiadkami moze.Widzisz jak ciebie wszystkim brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Po prostu nie mają gdzie mnie zrugać , bo nawet komenty zniknęły - to i padło na Twoje pseprasam za ten abordaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To napiszcie dziewczyny czego nie powinno się pisać, umieszczać w dzienniku, żeby się komuś nie narazić a i sobie kłopotów nie narobić. ja też się przyłaczam do tej prośby - bardzo, bo juz się zastanawiam czy pisac dalej czy moze zlikwidowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ej nooo nie popadajmy w paranoję, co? po prostu trzeba sobie wywarzyć, czego nie chcemy by wiedzieli o nas ludzie których nie lubimy - i tego nie pisać i już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Myszko ale budowy nie przerwałaś i będę mogła cie nawiedzić jak już domek wybudujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A co chwalenia to jak będzie czym , to czemu nie , fotki mogę podesłac na priv , albo mailem , no i zaprosic do siebie chętnych na zwiedzanie... Trzymam cie za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ej nooo nie popadajmy w paranoję, co? po prostu trzeba sobie wywarzyć, czego nie chcemy by wiedzieli o nas ludzie których nie lubimy - i tego nie pisać i już . dobrze Nitu gada, wódki jej dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ej nooo nie popadajmy w paranoję, co? po prostu trzeba sobie wywarzyć, czego nie chcemy by wiedzieli o nas ludzie których nie lubimy - i tego nie pisać i już . dobrze Nitu gada, wódki jej dać a tym wścibskim i nieprzyjaznym coś na przeczyszczenie !!!!! niech toksyczność z nich zejdzie !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kurczę... o co chodzi? Co to za epidemia? Dobroszko, spróbuj ino do mnie nie wpadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 efilko ja cały czas jestem u Ciebie na bieżąco , tylko nie zawsze mam coś mądrego do napisania To siedzę cicho....ale podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 no nie dość że ja nie mam jak się u Ciebie odezwać to jeszcze Ty się nie odezwiesz u mnie? nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 się postaram poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to Ty może Dobroszka jakieś tajne komentarze sobie zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jestem za takie za zaproszeniem, jak prywatne aukcje na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ale jak nie będę fotek wklejac publicznie to co tu komentować ..wyłupiaste oczy na avatarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nio som fajniste..ja rzadko kometuje a patrz ile postuff mam..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 będziesz nam barwne opisy wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts