aniawmuratorze 02.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mysza pierzesz jeszcze bo bym może się pod TTwoje pranie podłączyła usypianie młodego mi nie idzie już godzinę z nim siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nie ma to jak nową dziewiczą stronkę sobie puknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nio som fajniste..ja rzadko kometuje a patrz ile postuff mam..hehe Bo Ty rzadko , ale za to jaki masz zasięg , w jaki wątek nie wejdę , to już tam byłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dobroszka w takim razie przykro mi strasznie z tego powodu który zmusił cię do takiej decyzji Szkoda bo właśnie zaczynałam się wczytywać w twój dziennik Mam nadzieje tylko że od czasu do czasu pochwalisz się nam swoim rosnącym domkiem Przykro mi , jeśli nie doczytałaś , ale w sumie to niewielka strata - same głupotki to były A co chwalenia to jak będzie czym , to czemu nie , fotki mogę podesłac na priv , albo mailem , no i zaprosic do siebie chętnych na zwiedzanie... to ja się wpraszam DRUGA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziewczynki , naprawdę nie musicie robic kolejki...wszystkie się zmieszczą , mogę robić wycieczki indywidualne i grupowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziewczynki , naprawdę nie musicie robic kolejki...wszystkie się zmieszczą , mogę robić wycieczki indywidualne i grupowe... a z noclegiem tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A mi fotosik wyekspirował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobroszka napisał: Dziewczynki , naprawdę nie musicie robic kolejki...wszystkie się zmieszczą , mogę robić wycieczki indywidualne i grupowe... a z noclegiem tez? a z przewodnikiem i po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobroszka napisał: Dziewczynki , naprawdę nie musicie robic kolejki...wszystkie się zmieszczą , mogę robić wycieczki indywidualne i grupowe... a z noclegiem tez? a z przewodnikiem i po angielsku a po szwedzku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Poddaję się - lecę do Decathlonu kupic zapas spiworów i namiotów , potem do wypożyczalni strojów kupic przebranie przewodnika, potem do księgarni rozmówki szwedzkie...aaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 aaaaaa w Decathlonie właśnie wyprzedaże się zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 no to gaz do dechy i pędzę...macie jakieś preferencje kolorystyczne , żeby mi potem wybrzydzania nie było,że w różowych namiotach nie zasniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 no to gaz do dechy i pędzę...macie jakieś preferencje kolorystyczne , żeby mi potem wybrzydzania nie było,że w różowych namiotach nie zasniecie... kupuj zielone, to się z otoczeniem zleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ale jak nie będę fotek wklejac publicznie to co tu komentować ..wyłupiaste oczy na avatarze? z każdych postów coś wynika - piszesz jeden a pojawia się ich ...... naście i każdy coś wnosi w nasze życie, doswiadczenia pisz, pisz, pisz gdzie się da i u kogo sie da - a my cie i tak znajdziemy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nio som fajniste..ja rzadko kometuje a patrz ile postuff mam..hehe Bo Ty rzadko , ale za to jaki masz zasięg , w jaki wątek nie wejdę , to już tam byłeś.... nio kurna siem jezd duchem nie ...hihi dobranoc paniom..klaniam sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witajcie Wojowniczki Buntowniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mysia wpadaj na Warszawską-Babską my tam kawę, herbatę serwujemy z dodatkiem (sama zobacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mysia wpadaj na Warszawską-Babską my tam kawę, herbatę serwujemy z dodatkiem (sama zobacz) No i wlasnie taki miałam zamiar. Dzien dobry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 o widzę zmianę avatarka, więc dobrze napisałam wojownicza-buntowniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 o widzę zmianę avatarka, więc dobrze napisałam wojownicza-buntowniczka masz niezwyklą moc przewidywania. Moze tez sie powinnas zamienic w czarodziejke Pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts