zuznka 04.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mysia dzięki za życzenia !!!! człowiek z wiekiem dorasta, ja dorosłam też do zmiany na fm, bo najpierw pisałam bardzo nieśmiało a teraz jak mam Was to niech mi kuran tylko ktoś podskoczy - mam kogo bronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.03.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Aleś bojowniczo rozpoczęła stronkę - jak na smoczą wojowniczkę przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witam waleczne Panie dojadam obiadek i uciekam w trase..dalej posdruuffkkaa [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Aleś bojowniczo rozpoczęła stronkę - jak na smoczą wojowniczkę przystało nawet nie zauważylam a że bojowniczo i owszem siostro wojowniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ale fajnie tyle piknych babeczek wkoło. A Anielica jaki ma fajny awatar. Widac jakies takie barwy wesole, czerwienie,pomarańcze, zielenie i fijołki -wiosna idzie cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Idę szukać i ja bojowego avatara! Wrócę nie do Poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Idę szukać i ja bojowego avatara! Wrócę nie do Poznania... oooooooooo no to już czekam.... ja swojego szukałam jak byłam na fali z developerami... i poszło mi chyba dość dobrze... juz sie do niej bardzo przyzwycziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Idę szukać i ja bojowego avatara! Wrócę nie do Poznania... oooooooooo no to już czekam.... ja swojego szukałam jak byłam na fali z developerami... i poszło mi chyba dość dobrze... juz sie do niej bardzo przyzwycziłam Niooo... ja też jestem na fali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witam waleczne Panie dojadam obiadek i uciekam w trase..dalej posdruuffkkaa [/url] Wojownicze panie wielkie wrażenie na duchu wywarły, tak że ludzkim językiem zaczął gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Idę szukać i ja bojowego avatara! Wrócę nie do Poznania... oooooooooo no to już czekam.... ja swojego szukałam jak byłam na fali z developerami... i poszło mi chyba dość dobrze... juz sie do niej bardzo przyzwycziłam Niooo... ja też jestem na fali... Rasia.... to minie... wcześniej czy później musicie razem usiąść i pogadać jak z tego wyjść. Przeciez chodzi teraz o to, byś Ty była zadowolona z tych wymarzonych kamieni, a Wykonawca miał czyste sumienie, że zrobił jak chciałaś. Nie bronię Go, ale on na pewno nie chciał źle. Po prostu jakos tak wyszło... ale ze wszystkiego da się wyjść ma prostą... popatrz na mnie... ja właśnie rozebrałam połowe dachu i to nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ale lawina poszła. Hmmm Rasia jak zwykle free style. Looooozik. Gosiek a jak Ty się masz ze swoim psem obronnym? Chociaż róg mu dorób jednorożca, hełm mu załóż , albo skrzydełka doczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Już zęby zjadłam i taka wojownicza nie jestem, mniej wagi staram się przywiązywać do ,,drobiazgów" A mój pies jest bardzo obronny i wrzeszczy obroń mnie, obroń mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ale lawina poszła. Hmmm Rasia jak zwykle free style. Looooozik. Gosiek a jak Ty się masz ze swoim psem obronnym? Chociaż róg mu dorób jednorożca, hełm mu załóż , albo skrzydełka doczep. a co york to nie pies obronny ?? oj to charakterna rasa, jak są spokojne to są, ale jak im się na ogonek stanie to potrafią zareagować ząbkami pewnie z Gosiek też tak będzie, zmieni się jak będzie do tego zmuszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Już zęby zjadłam i taka wojownicza nie jestem, mniej wagi staram się przywiązywać do ,,drobiazgów" A mój pies jest bardzo obronny i wrzeszczy obroń mnie, obroń mnie hihi No toć mówie ze mu trzeba jakies imadło przykręcic, zeby troche wiary w siebie nabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nawet powalony na łopatki http://img7.imageshack.us/img7/848/szczeniaki180605013.jpg potrafi się odgryźć http://img10.imageshack.us/img10/4065/szczeniaki180605014.jpg a potem walczyć zajadle o swoje http://img3.imageshack.us/img3/1811/szczeniaki190605005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no cóz zdjecia nie pozostawiają złudzen, tylko dzie łeb a dzie d....?Super ten Twój pieszczoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 jakie fajoskie te małe - wesoła gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witanko amazonki juz w domku..kurna rasia..ale avatarek...normalnie pytanie i odpowiedż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witanko amazonki juz w domku..kurna rasia..ale avatarek...normalnie pytanie i odpowiedż... ty lepiej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 dobla...fcalle nie questionujem..gocha spakojna jo siem na kwilkiem lebo sapomniłyk wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts