zuznka 05.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przyleciałam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobla...fcalle nie questionujem..gocha spakojna jo siem na kwilkiem lebo sapomniłyk wis siem domyślam, ze mowę Ci odjęło... chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieeeeen do bry Jestem ledwo żywa. Znowu sobie nie pospałam. Majusia chorusia. Duszku dobrze ze Cie Gosia nawróciła na Twoją mowe. Juz myślalam żeś chory albo jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieeeeen do bry Jestem ledwo żywa. Znowu sobie nie pospałam. Majusia chorusia. Duszku dobrze ze Cie Gosia nawróciła na Twoją mowe. Juz myślalam żeś chory albo jaki Wszystko przez tą pogodę, te nasze szkraby szybko infekcje łapią. Zróweczka dla Majeczki - duuuuuuuuuuuuuuużo zdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieeeeen do bry Jestem ledwo żywa. Znowu sobie nie pospałam. Majusia chorusia. Duszku dobrze ze Cie Gosia nawróciła na Twoją mowe. Juz myślalam żeś chory albo jaki Wszystko przez tą pogodę, te nasze szkraby szybko infekcje łapią. Zróweczka dla Majeczki - duuuuuuuuuuuuuuużo zdróweczka tylko u nas taaaaaka pogoda trwa juz od pazdziernika 3 razy w miesiącu ;( Juz chce wiosny. Moze sie w koncu wyśpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieeeeen do bry Jestem ledwo żywa. Znowu sobie nie pospałam. Majusia chorusia. Duszku dobrze ze Cie Gosia nawróciła na Twoją mowe. Juz myślalam żeś chory albo jaki Wszystko przez tą pogodę, te nasze szkraby szybko infekcje łapią. Zróweczka dla Majeczki - duuuuuuuuuuuuuuużo zdróweczka tylko u nas taaaaaka pogoda trwa juz od pazdziernika 3 razy w miesiącu ;( Juz chce wiosny. Moze sie w koncu wyśpie Maja jest taka chorowita, poddatna na infekcje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Mysia zdróweczko dla Majeczki przesyłam zobaczysz jeszcze trochę i wyrośnie z tych infekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieeeeen do bry Jestem ledwo żywa. Znowu sobie nie pospałam. Majusia chorusia. Duszku dobrze ze Cie Gosia nawróciła na Twoją mowe. Juz myślalam żeś chory albo jaki Wszystko przez tą pogodę, te nasze szkraby szybko infekcje łapią. Zróweczka dla Majeczki - duuuuuuuuuuuuuuużo zdróweczka tylko u nas taaaaaka pogoda trwa juz od pazdziernika 3 razy w miesiącu ;( Juz chce wiosny. Moze sie w koncu wyśpie Maja jest taka chorowita, poddatna na infekcje?? ona ciągle na tą swoją krtan, raz łagodniej raz ostrzej. W dzien kaszlnie raz czy dwa, ale w nocy nie jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dla chorutków, żeby szybko zdrowiały http://kartki.onet.pl/_i/d/mis_chorutki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 witanko/..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieeeeen do bry Jestem ledwo żywa. Znowu sobie nie pospałam. Majusia chorusia. Duszku dobrze ze Cie Gosia nawróciła na Twoją mowe. Juz myślalam żeś chory albo jaki Wszystko przez tą pogodę, te nasze szkraby szybko infekcje łapią. Zróweczka dla Majeczki - duuuuuuuuuuuuuuużo zdróweczka tylko u nas taaaaaka pogoda trwa juz od pazdziernika 3 razy w miesiącu ;( Juz chce wiosny. Moze sie w koncu wyśpie Maja jest taka chorowita, poddatna na infekcje?? a możesz jej podawać Sinecod?? bo on hamuje napad kaszelu w nocy, ale ja nie pediatra...tylko mamusia córeczki która na miesiać w przedszkolu byłam tam tylko ze 4 dni, a reszta w domu ona ciągle na tą swoją krtan, raz łagodniej raz ostrzej. W dzien kaszlnie raz czy dwa, ale w nocy nie jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Myszko a homeopatie stosowałaś? Szczególnie bezpieczna dla dzieci. Spróbuj Stodal albo słodki syrop albo słodkie granulki pod język, granulki można rozpuścić w łyżeczce (od herbaty) letniej przegotowanej wody i dać maluszkowi do wypicia. Tylko karencję trzeba zachować między homeopatia a jedzeniem i piciem innych płynów niż woda ok 30 minut przed i po inaczej nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mysia z tych krtaniowych chorób też się wyrasta, u Kacpra na nocne napady kaszlu pomagały tylko leki przeciwgorączkowe podane na noc ibufen albo panadol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ona ciągle na tą swoją krtan, raz łagodniej raz ostrzej. W dzien kaszlnie raz czy dwa, ale w nocy nie jest wesoło Spongia Tosta 5 CH. Działa niestety tylko po podaniu przy pierwszych objawach (pierwsze "szczeknięcie). Moim dzieciom ratowało życie nieraz - choć dalej nie wierzę w homeopatię http://s2.alejka.pl/i2/p/21/15/786c847321d84_0_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Myszko a homeopatie stosowałaś? Szczególnie bezpieczna dla dzieci. Spróbuj Stodal albo słodki syrop albo słodkie granulki pod język, granulki można rozpuścić w łyżeczce (od herbaty) letniej przegotowanej wody i dać maluszkowi do wypicia. Tylko karencję trzeba zachować między homeopatia a jedzeniem i piciem innych płynów niż woda ok 30 minut przed i po inaczej nie działają a chyba w koncu sprobuje i tego. narazie na sterydach jedziemy, najlepiej pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 O rany sterydy u malucha? Koszmar Naprawdę nie da się inaczej ? Moje dziecię źle reagowało na alopatię, i całe dzieciństwo przeturlałyśmy się na homeopatii. Jak dorosła to tez mówi, że nie wierzy Ale to nie kwestia wiary tylko dobrze dobranego leku, który zaordynować może tylko dobry homeopata. Można też bezpiecznie samemu drobniejsze przypadłości leczyć. I to im szybciej tym skuteczność większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ona ciągle na tą swoją krtan, raz łagodniej raz ostrzej. W dzien kaszlnie raz czy dwa, ale w nocy nie jest wesoło Spongia Tosta 5 CH. Działa niestety tylko po podaniu przy pierwszych objawach (pierwsze "szczeknięcie). Moim dzieciom ratowało życie nieraz - choć dalej nie wierzę w homeopatię http://s2.alejka.pl/i2/p/21/15/786c847321d84_0_n.jpg o nie widzialam tego. Dzieki Neff. poprobuje . Normalnie mam migrene. Leb boli jak na kacu, w okularach po domu chodze. Zaraz przyjedzie nasz forumowy Mariusz. Wiec czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a tak a propos wiaryto generalnie zasady homeopatii mają głeboki sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 witam waleczne Panie dojadam obiadek i uciekam w trase..dalej posdruuffkkaa [/url] Wojownicze panie wielkie wrażenie na duchu wywarły, tak że ludzkim językiem zaczął gadać Gosieńko rozbawiłaś mnie od rana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witaj Kruelko, jak dziś ze zdrówkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts