IlonaS. 05.03.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefer jak na te rasę to faktycznie rzadkie umaszczenia, zwłaszcza to biało czarne bo niebiesko -srebrne można już spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie widziałam chyba nigdy takiego zwierzaka live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 oj jakie cuda, tęsknię za tym okresem psiego rozwoju, ale jednocześnie cieszę się, że już za mną Gosiu ale to podobnie jak z dziećmi ... ja tam się już cieszę, że moje starszaki wydoroślały a cudne nadal zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Neferko psa nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Neferko psa nie widziałaś W TAKICH KOLORACH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Neferko psa nie widziałaś W TAKICH KOLORACH :) Wiem, wiem To będziesz miała okazje jak odwiedzisz kiedyś moją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Neferko psa nie widziałaś W TAKICH KOLORACH :) Wiem, wiem To będziesz miała okazje jak odwiedzisz kiedyś moją budowę A dziękuję, chętnie -szczególnie, że zwierzaki masz superanckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefcia a Ty piesia tyż jesteś... bo ja myślałam, że raczej kocia? dzień dobry.... w sparwie piesków nie mam się czym pochwalić. Ale bardzo mi się podobaja malamuty... i już wiem, że dla ich dobra raczej takiego miec nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A tak zabawa wyglądała u mnie http://img123.imageshack.us/img123/7359/beztytuup.jpg http://img123.imageshack.us/img123/2779/dzieci1.jpg http://img123.imageshack.us/img123/7289/dzieci.jpg eee ....co tam dogi jaka podłoga.. chociaz przytulasie tys fajoffe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefcia a Ty piesia tyż jesteś... bo ja myślałam, że raczej kocia? dzień dobry.... w sparwie piesków nie mam się czym pochwalić. Ale bardzo mi się podobaja malamuty... i już wiem, że dla ich dobra raczej takiego miec nie będę Ja jestem z serca psia , a z nawyku - kocia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a ja jestem chora. dziecie ma fajrant robi dzisiaj co chce. zjadłam jakąs tabletke to troche wracam do zycia.Z psowatych to ja chyba najbardziej lubie border coliehttp://th.interia.pl/30,b8163b5991305880/bordercollie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Sliczny piesek. Z powodow praktycznych kcem kotka, ale pieska tez bym chciala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mysia zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest tak tez wlasnie sobie mysle, ze odrazu trzeba parke borderków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mysia zdrówka życzę dzięki, choc mnie lepiej dzisiaj dobic. jeszcze maz jak na zlosc ma dzisiaj jakies spotkanie byznesowe wieczorem z jakas laską ;(. A Pasi masz nową foteczke śliczną - no kraina łagodnosci normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest tak tez wlasnie sobie mysle, ze odrazu trzeba parke borderków parę Ty sobie stado owiec kup, to będą miały zajęcie, Ty skoszone trawniki, a i oscypki robić będzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mysia zdrówka życzę dzięki, choc mnie lepiej dzisiaj dobic. jeszcze maz jak na zlosc ma dzisiaj jakies spotkanie byznesowe wieczorem z jakas laską ;(. A Pasi masz nową foteczke śliczną - no kraina łagodnosci normalnie to tak dla równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest tak tez wlasnie sobie mysle, ze odrazu trzeba parke borderków parę Ty sobie stado owiec kup, to będą miały zajęcie, Ty skoszone trawniki, a i oscypki robić będzieś mozecie sie smiac, ale ja marze o takim zwyklym codziennym zyciu gdzies daleko w drewnianej chacie i wymiataniu bobków spod drzwi A borderowi to starczy gromadka dzieci i juz ma co zapędzac za majciochy do stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jeszcze maz jak na zlosc ma dzisiaj jakies spotkanie byznesowe wieczorem z jakas laską ;( taką http://www.albatros.org.pl/ar/ar01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts