Gosiek33 05.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest tak tez wlasnie sobie mysle, ze odrazu trzeba parke borderków parę Ty sobie stado owiec kup, to będą miały zajęcie, Ty skoszone trawniki, a i oscypki robić będzieś mozecie sie smiac, ale ja marze o takim zwyklym codziennym zyciu gdzies daleko w drewnianej chacie i wymiataniu bobków spod drzwi A borderowi to starczy gromadka dzieci i juz ma co zapędzac za majciochy do stada Kiedy się nie śmieję, gdy młodsza byłam, że takie marzenia miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 moze ze i z taką. a moze z taką, whatever:http://tjeden.blox.pl/resource/int2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest tak tez wlasnie sobie mysle, ze odrazu trzeba parke borderków parę Ty sobie stado owiec kup, to będą miały zajęcie, Ty skoszone trawniki, a i oscypki robić będzieś mozecie sie smiac, ale ja marze o takim zwyklym codziennym zyciu gdzies daleko w drewnianej chacie i wymiataniu bobków spod drzwi A borderowi to starczy gromadka dzieci i juz ma co zapędzac za majciochy do stada Kiedy się nie śmieję, gdy młodsza byłam, że takie marzenia miałam no i co sie z nimi stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Te moje pewniejsze, a taka to tylko taka na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Te moje pewniejsze, a taka to tylko taka na zdjęciu Gosiek, czy myslisz ze jak laska sie nazywa Melissa of the Green Ireland to moze byc kulawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest tak tez wlasnie sobie mysle, ze odrazu trzeba parke borderków parę Ty sobie stado owiec kup, to będą miały zajęcie, Ty skoszone trawniki, a i oscypki robić będzieś mozecie sie smiac, ale ja marze o takim zwyklym codziennym zyciu gdzies daleko w drewnianej chacie i wymiataniu bobków spod drzwi A borderowi to starczy gromadka dzieci i juz ma co zapędzac za majciochy do stada Kiedy się nie śmieję, gdy młodsza byłam, że takie marzenia miałam no i co sie z nimi stało? marzenia jak to marzenia, jedne się spełniają, inne nie I były to moje marzenia, ale jak idzie się drogą razem to muszą wyć wspólne, bo inaczej doopa blada Mówię sobie jednak, ze niema tego złego coby na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uwielbiam tę rasę, ale jak nie dasz mu zajęcia, to on sam to zrobi i wtedy biada Ci A pracowita bestia jest tak tez wlasnie sobie mysle, ze odrazu trzeba parke borderków parę Ty sobie stado owiec kup, to będą miały zajęcie, Ty skoszone trawniki, a i oscypki robić będzieś mozecie sie smiac, ale ja marze o takim zwyklym codziennym zyciu gdzies daleko w drewnianej chacie i wymiataniu bobków spod drzwi A borderowi to starczy gromadka dzieci i juz ma co zapędzac za majciochy do stada Kiedy się nie śmieję, gdy młodsza byłam, że takie marzenia miałam no i co sie z nimi stało? marzenia jak to marzenia, jedne się spełniają, inne nie I były to moje marzenia, ale jak idzie się drogą razem to muszą wyć wspólne, bo inaczej doopa blada Mówię sobie jednak, ze niema tego złego coby na dobre nie wyszło goooooood, tez w to wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.03.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A tak zabawa wyglądała u mnie http://img123.imageshack.us/img123/7359/beztytuup.jpg http://img123.imageshack.us/img123/2779/dzieci1.jpg http://img123.imageshack.us/img123/7289/dzieci.jpg eee ....co tam dogi jaka podłoga.. chociaz przytulasie tys fajoffe.. Duszku to panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.03.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Myszko, border colie są śliczne a zamiast tych owiec wystarczy parę kilometrów spacerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Myszko, border colie są śliczne a zamiast tych owiec wystarczy parę kilometrów spacerku. no chyba wlasnie dlatego lubie te psy - sa swietnymi kompanami w wędrówkach i są takie zwinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.03.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Myszko, border colie są śliczne a zamiast tych owiec wystarczy parę kilometrów spacerku. no chyba wlasnie dlatego lubie te psy - sa swietnymi kompanami w wędrówkach i są takie zwinne. Dlatego mam Cockery, bo są świetne do długich wędrówek ale i nadają się na kanapę. Po za tym świetnie aportują i czasami jak mnie złapie lenistwo bierzemy ze sobą piłkę na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Te moje pewniejsze, a taka to tylko taka na zdjęciu Gosiek, czy myslisz ze jak laska sie nazywa Melissa of the Green Ireland to moze byc kulawa? Brzmi jak nazwa jakiejś herbaty... Albo ziółek - gorzej jak z niej jakieś ziółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Sliczny piesek. Z powodow praktycznych kcem kotka, ale pieska tez bym chciala... Ja mam pieska i kotka, a nawet żółwia i rybki a to moja kocica http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_0326.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kruelko a jak ma się Twój wojowniczy brytan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 wszystko to są piękne stworzenia, ale wymagają tyle troski i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kruelko a jak ma się Twój wojowniczy brytan ? Zdjął turban, bo miał go dosyć czuje się już zupełnie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 wszystko to są piękne stworzenia, ale wymagają tyle troski i uwagi to prawda dlatego kot i pies jeździ z nami na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kruelko a jak ma się Twój wojowniczy brytan ? Zdjął turban, bo miał go dosyć czuje się już zupełnie dobrze To bardzo się cieszę w imieniu wojownika. To musi być wielka ulga dla całej Waszej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 taaak. nie ma jak chory ....facet ....w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 phi nieproffda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts