78mysz 06.03.2009 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No tak Siostra może molestować panów od podłogi ;( a ja nie mogę sobie pomacać ... zamknęłam dziób ... ech a czego Ty nie mozesz macac? Macaj macaj, wszak towar macany należy do macanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.03.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No tak Siostra może molestować panów od podłogi ;( a ja nie mogę sobie pomacać ... zamknęłam dziób ... ech a czego Ty nie mozesz macac? Macaj macaj, wszak towar macany należy do macanta Nie mów tego moim byłym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.03.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobros, az tak zle z tą ceną? NIeee , nie tak źle , mnie po prostu obecnie wszystko co kosztuje powyżej 10 tysi pesymistycznie nastraja Zaraz Ci napiszę no tak, a mnie wogole wszystko nastraja nie tylko kwoty powyżej rzeczonej Nic nie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.03.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No tak Siostra może molestować panów od podłogi ;( a ja nie mogę sobie pomacać ... zamknęłam dziób ... ech Bo ja molestuję w sprawach zawodowych , a Twoje macanki miały byc prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.03.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No tak Siostra może molestować panów od podłogi ;( a ja nie mogę sobie pomacać ... zamknęłam dziób ... ech a czego Ty nie mozesz macac? Macaj macaj, wszak towar macany należy do macanta Może okienka bym sobie pomacała ... i niech moje już będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.03.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No tak Siostra może molestować panów od podłogi ;( a ja nie mogę sobie pomacać ... zamknęłam dziób ... ech a czego Ty nie mozesz macac? Macaj macaj, wszak towar macany należy do macanta Może okienka bym sobie pomacała ... i niech moje już będą takie rzeczy to tylko w erze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.03.2009 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobros, az tak zle z tą ceną? NIeee , nie tak źle , mnie po prostu obecnie wszystko co kosztuje powyżej 10 tysi pesymistycznie nastraja Zaraz Ci napiszę no tak, a mnie wogole wszystko nastraja nie tylko kwoty powyżej rzeczonej Nic nie lepiej? eeeee tam, a ponoc ja tak lubie szarosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.03.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No tak Siostra może molestować panów od podłogi ;( a ja nie mogę sobie pomacać ... zamknęłam dziób ... ech a czego Ty nie mozesz macac? Macaj macaj, wszak towar macany należy do macanta Może okienka bym sobie pomacała ... i niech moje już będą o ja niesmialo zapytam, bo nie doczytalam. Jakie w koncu okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wam się jak widzę jeszcze chce. Ja chyba mam jakiś odrzut budowalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2009 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wam się jak widzę jeszcze chce. Ja chyba mam jakiś odrzut budowalny... no i wlasnie zamiast z nosem w planach to tu siedzimy i knujemy Kiedy kładziesz deski? Wlasnie sie niesmialo zastanawiam z Dobrosią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wam się jak widzę jeszcze chce. Ja chyba mam jakiś odrzut budowalny... Jak będziemy na Twoim etapie , to też pewnie będziemy miały ...a teraz w oczekiwaniu na PnB to ja mogę góry przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Deski kładę ... jak Duch przyjedzie i pogada ze mną o tych deskach. Musi sobie zmierzyć i policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Deski kładę ... jak Duch przyjedzie i pogada ze mną o tych deskach. Musi sobie zmierzyć i policzyć. A Ty w końcu merbau czy jatoba , bo nie mogę zapamiętać? Wiesz ile Ci wyjdzie z metra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2009 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Deski kładę ... jak Duch przyjedzie i pogada ze mną o tych deskach. Musi sobie zmierzyć i policzyć. Kobieto gdzies Ty sie tyle cierpliwości nauczyla. Ja sie stale ucze i stale mi jej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobrosiu - chyba jednak jatoba. Mycha - ja na początku drogi też taka byłam niecierpliwa - roznosiło mnie. Budowa, budowa mnie nauczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ceny dopiero poznam (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Może jak chałupa będzie już stała i będę mogła oczy ogienkiem w kominku nacieszyć to i na mnie spłynie błogosławiony stan cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2009 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobrosiu - chyba jednak jatoba. Mycha - ja na początku drogi też taka byłam niecierpliwa - roznosiło mnie. Budowa, budowa mnie nauczyła a ja tak ogolnie o tej cierpliwości nie tylko budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Może jak chałupa będzie już stała i będę mogła oczy ogienkiem w kominku nacieszyć to i na mnie spłynie błogosławiony stan cierpliwości... heheh - jak Ci zaczną robić instalacje to na Cię spłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 M mnie goni , że jeszcze nie śpię , zmykam , dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts