78mysz 09.03.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 o prosze bardzo wersja mini. Zuzanka czuuuuuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 o prosze bardzo wersja mini. Zuzanka czuuuuuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a jakze Zuza czuwa. A dzisiaj moj mąz wrócil z budowy, a ja pytam: to chlopaki nie pojechali jeszcze do domu? Jak mi małz zaczął uswiadamiać, ze w tym tygodniu bedą robic to i to - dopiero uzmyslowilam sobie ze nie sobota dzisiaj tylko poniedzialek i ze oni wlasnie wrócili z weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a jakze Zuza czuwa. A dzisiaj moj mąz wrócil z budowy, a ja pytam: to chlopaki nie pojechali jeszcze do domu? Jak mi małz zaczął uswiadamiać, ze w tym tygodniu bedą robic to i to - dopiero uzmyslowilam sobie ze nie sobota dzisiaj tylko poniedzialek i ze oni wlasnie wrócili z weekendu krejzolka to chyba przez ta goraczkę straciłaś poczucie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Myszko kuruj się http://www.samozdrowie.pl/photos/art_125.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mysia zdróweńka !!!!!!!!! http://th.interia.pl/51,b481c91191931470/jpg15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Myszko zdrowiej zdrowiej , jak gorączka zaczęła spadac to już powoli będzie sie polepszało i cała reszta kaszli , bóli i inszych paskudztw sobie pójdzie... Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Myszko zdrowiej zdrowiej , jak gorączka zaczęła spadac to już powoli będzie sie polepszało i cała reszta kaszli , bóli i inszych paskudztw sobie pójdzie... Ściskam mocno Zeby jeszcze rozum wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Myszko zdrowiej zdrowiej , jak gorączka zaczęła spadac to już powoli będzie sie polepszało i cała reszta kaszli , bóli i inszych paskudztw sobie pójdzie... Ściskam mocno Zeby jeszcze rozum wrócił Będę trzymała kciuki , ale wiesz , nie można mieć wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 oooo widzę, że Myszka do żywych wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a kto chce wszystko?wracam wracam, łapy mam juz zimne jak lody, znak ze widelki normy sie znowu wbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 chcieć to jedno , ale móc to drugie... U nas ostatnio burza mózgów dotycząca tarasu i ogrodzenia.... Żeby pociąć koszta chyba zrobimy taras drewniany , ze zwykłej sosny , zamiast wylewanego , a ogrodzenie całe z paneli przemysłowych , a nie tylko bok , jak do tej pory planowaliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a ogrodzenie całe z paneli przemysłowych , a nie tylko bok , jak do tej pory planowaliśmy.... co to panele przemysłowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 chcieć to jedno , ale móc to drugie... U nas ostatnio burza mózgów dotycząca tarasu i ogrodzenia.... Żeby pociąć koszta chyba zrobimy taras drewniany , ze zwykłej sosny , zamiast wylewanego , a ogrodzenie całe z paneli przemysłowych , a nie tylko bok , jak do tej pory planowaliśmy.... Dobrosiu, jak mnie podlicza za tarasy to powiem ci czy ta gra warta świeczki. Kazalismy wylac beton- ponad 70 metrów z zazbrojoną ławą. Na to pojdzie legar a na legar deska- i tu dopiero bedziemy wybierac jaka wesja czy na pare lat czy na paredziesiąt i kiedy, a beton juz sobie bedzie czekał. Moooooze sie doczeka na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 siatka przemysłowa , zaraz znajdę fotkę i wkleję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 http://img166.imageshack.us/img166/1541/panelogrodzeniowyprosty.jpg http://img244.imageshack.us/img244/1541/panelogrodzeniowyprosty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 chcieć to jedno , ale móc to drugie... U nas ostatnio burza mózgów dotycząca tarasu i ogrodzenia.... Żeby pociąć koszta chyba zrobimy taras drewniany , ze zwykłej sosny , zamiast wylewanego , a ogrodzenie całe z paneli przemysłowych , a nie tylko bok , jak do tej pory planowaliśmy.... Dobrosiu, jak mnie podlicza za tarasy to powiem ci czy ta gra warta świeczki. Kazalismy wylac beton- ponad 70 metrów z zazbrojoną ławą. Na to pojdzie legar a na legar deska- i tu dopiero bedziemy wybierac jaka wesja czy na pare lat czy na paredziesiąt i kiedy, a beton juz sobie bedzie czekał. Moooooze sie doczeka na swoją kolej Mycha byłoby super , to czekam na jakieś dane od Ciebie , dzięki Kofana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 siatka przemysłowa , zaraz znajdę fotkę i wkleję.. ja też chcę ogrodzić boki takimi przęsłami tzw panele ogrodzeniowe, chcę najpierw ogrodzić a potem budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 to już wiem, dzięki. Ale to chyba nieco droższe od zwykłej siatki ? Za to prostsze w montażu Te ze zdjęcia podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts