zuznka 09.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 to już wiem, dzięki. Ale to chyba nieco droższe od zwykłej siatki ? Za to prostsze w montażu Te ze zdjęcia podobają mi się dużo tych paneli jest na Allegro - popatrz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 WIększość tych co jest ma takie wybrzuszenie niby ozdobne , a ja chcę takie jak tych fotkach - zupełnie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 popatrzę, większość widziałam z takim wybrzuszeniem, a tak samo jak dobroszka wolę takie jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 te wybrzuszenia nie pełnią roli ozdobnej, tylko stabilizują panel. O ile przy nizszych panelach mozna zrobic proste nity, tak przy wyzszych proponuje sie juz z brzuszkami. I ja wlasnie takie bede miala - moze w czwartek w koncu przyjedzie facet i wykona. Tez wolalabym prostą siate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ale są proste panele o wysokości 2 m prawda? To co , są mniej stabile?? A dajesz je na podmurówce pref. czy bez podmurówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobrze, że mam ogrodzone bo u mnie od liku metrów Przed budowa ogradzaliśmy się od sąsiadki i 103 metry wyszły Docelowo chcę zmienić front, ale to już 37 metrów ... ładne to ogrodzenie, które Dobrosia wstawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja mam 50 z przodu i 40 z boku...sporo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobroś a Ty nie masz ogrodzonej z żadnej strony? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Myszka, gdzie Ty masz dziennik?? I co to w podpisie jest?? i skrót ostatnich zdarzeń proszę... a.. i zdrówka życzę a jutro znów zaczynamy walczyć o misia, pomozesz, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobroś a Ty nie masz ogrodzonej z żadnej strony? [/i] No własnie mam z boku i z tyłu..i został mi do ogrodzenia front 50 m i drugi bok 40 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobroś a Ty nie masz ogrodzonej z żadnej strony? [/i] No własnie mam z boku i z tyłu..i został mi do ogrodzenia front 50 m i drugi bok 40 m. Dobroś to spoko to mniej niz moja jedna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jakos mnie to nie pociesza..im bliżej rozpoczęcia budowy , tym bardziej sie boję , czy się w kasie zmieścimy Taka trema jak przed pierwszy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.03.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jakos mnie to nie pociesza..im bliżej rozpoczęcia budowy , tym bardziej sie boję , czy się w kasie zmieścimy Taka trema jak przed pierwszy razem... Nie pomogę Ci w tej kwestii Siostra bo my oszołomy jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Lepiej glosujcie na misia laski, juz mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pfffff , mnie nie trza poganiać , głos już oddałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jakos mnie to nie pociesza..im bliżej rozpoczęcia budowy , tym bardziej sie boję , czy się w kasie zmieścimy Taka trema jak przed pierwszy razem... Nie pomogę Ci w tej kwestii Siostra bo my oszołomy jesteśmy No jak to nie pomożesz , pożycz trochę oszołomstwa , nie bądź wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pfffff , mnie nie trza poganiać , głos już oddałam. To super. A reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.03.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A za resztę nie odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakos mnie to nie pociesza..im bliżej rozpoczęcia budowy , tym bardziej sie boję , czy się w kasie zmieścimy Taka trema jak przed pierwszy razem... Nie pomogę Ci w tej kwestii Siostra bo my oszołomy jesteśmy No jak to nie pomożesz , pożycz trochę oszołomstwa , nie bądź wiśnia me too, me too. ja tez chetnie oddam troche swojego oszołomstwa. Głos oddałam na Nadie (ciekawe ledwo dostałam go z powrotem a juz sie musialam pozbyc) - ale niech ma Malutka tego misia, co by do kolczyczow pasował. A urosła Ci Aniu córa! nie wiem kiedy? Z wiesci wstrząsających - mam dzisiaj włosy jak strąki No to milego dnia - a żeby udowodnic ze zdrowieje to powiem tyle, ze wstałam dzisiaj o 3 w nocy zeby kwiatki w całym domu podlac. No to juz luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Myszko dobrze że do zdrowia wracasz ale żeby kwiatki o 3 podlewać a co tam na budowie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts