DarioAS 10.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pfffff , mnie nie trza poganiać , głos już oddałam. To super. A reszta? Też głos oddałam buziaki od Nadusi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No mysmy skladali o pozwolenie w 2007 roku to juz wtedy slyszalam o schematach instalacji, dlatego mysmy kupowali gotowy projekt do adaptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 N to jeśli wiedział ,że wymagane , a liczył na fart , to czuję sie ostatecznie dobita Mam nadzieję,że to już koncówka mojej z nim współpracy ... Myszka , a nie powiedziałas jak będziesz miałą robioną tę siatkę , na podmurówce prefabrykowanej , zwykłej , czy bez podmurówki? Na razie bedzie na prefabrykacie, a potem zobaczymy. Sorki Doborsiu niedowidziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dobra pieśn Rasiu. Zwabiła Majke do mojego komputera z jej komputera taaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chomiczkowa też zmienia awatarki jak rękawiczki! Ja chce spowrotem chomiczka!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chomiczkowa też zmienia awatarki jak rękawiczki! Ja chce spowrotem chomiczka!!!!!!!!!!!!!!!! oj Stuczku, ja sie poprostu wyleniłam na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chomiczkowa też zmienia awatarki jak rękawiczki! Ja chce spowrotem chomiczka!!!!!!!!!!!!!!!! oj Stuczku, ja sie poprostu wyleniłam na wiosne Ale z łukiem? Ale przynajmniej wyleniłaś się w odpowiednich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chomiczkowa też zmienia awatarki jak rękawiczki! Ja chce spowrotem chomiczka!!!!!!!!!!!!!!!! oj Stuczku, ja sie poprostu wyleniłam na wiosne Ale z łukiem? Ale przynajmniej wyleniłaś się w odpowiednich miejscach alez oczywiscie, a co nie widac? a łuk, no coz potrzebuje cos teraz do swojej obrony, a moze o atak mi chodzilo? sama juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chomiczkowa też zmienia awatarki jak rękawiczki! Ja chce spowrotem chomiczka!!!!!!!!!!!!!!!! oj Stuczku, ja sie poprostu wyleniłam na wiosne Ale z łukiem? Ale przynajmniej wyleniłaś się w odpowiednich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mycha , wstaawaaaj , pobuuudkaaaaa , czas umyć strączki i do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Withanko...gryhsonie,,,,... i rasiodobroszkowe..inne dobre duchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dobranoc , że tak sobie przewrotnie powiem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.03.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czołem, moje kluseczki juz wczoraj umyte Jutro zalewają chudziaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czołem, moje kluseczki juz wczoraj umyte Jutro zalewają chudziaka! Co to za kluseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.03.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czołem, moje kluseczki juz wczoraj umyte Jutro zalewają chudziaka! Co to za kluseczki? o futerku na głowie była mowa Stuczku. A Ty nie poszedłes spac, czy juz sie wygrzałes za zapiecku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czołem, moje kluseczki juz wczoraj umyte Jutro zalewają chudziaka! Co to za kluseczki? o futerku na głowie była mowa Stuczku. A Ty nie poszedłes spac, czy juz sie wygrzałes za zapiecku? Czekam na ojca bo ruszamy na budowe zrobić "coś tam coś tam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czołem, moje kluseczki juz wczoraj umyte Jutro zalewają chudziaka! jak Ci faaaaaaaaaaajnieeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czołem, moje kluseczki juz wczoraj umyte Jutro zalewają chudziaka! jak Ci faaaaaaaaaaajnieeeeeeeeeeeeeeeee Będzie Mysie lądowisko dla helikopterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czołem, moje kluseczki juz wczoraj umyte Jutro zalewają chudziaka! jak Ci faaaaaaaaaaajnieeeeeeeeeeeeeeeee Będzie Mysie lądowisko dla helikopterów wow doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts