Nefer 14.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Mysza a jak daleko masz od ogrodzenia do wejścia do domu? 22 metry Mycha nie zmieniaj dostawcy. Ten ma dobry towar :) Przecież to ogromna odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Mysza a jak daleko masz od ogrodzenia do wejścia do domu? 22 metry to tak naprawdę od drogi nie będą Ci zaglądać w talerze ... posadzisz roślinki, które zasłonią widok i możesz zostawić opcję 1 No tak sobie myslalam z tymi krzakami, ale na podjezdzie ciezko utrzymac roslinki w dobrym stanie dlaczego? Jak nie będziesz po nich jeździć to przeżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 To posadzisz piękną zieleń, kwiaty, kolorowe krzewy i będziesz miała cudny widok jedząc śniadanie 22 m to szmat drogi a pierwsza opcja najbardziej przytulna Niby fakt, ale ja mam juz 2metrowe okno w jadalni na drugiej scianie, po samą ziemie. No nie wiem. A wiem tym mniej im wiecej mysle o tym wszystkim - choc to akurat naturalne. No to teraz podzial tych okien. 180 na dwa czy na trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 a jak usytuowany jest ten front względem stron świata i jakie jest to drugie okno tz na jaka stronę wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 a jak usytuowany jest ten front względem stron świata i jakie jest to drugie okno tz na jaka stronę wychodzi to okno do likwidacji jest na wschód, a drugie okno w jadalni jest do poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 To tym bardziej nie likwiduj wschodniego, piękny wschód słońca przy porannej kawce to jest to. Natomiast to południowe może dać Wam się we znaki w czasie upałów i będziecie je przysłaniać przed słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja uwielbiam światło i mam 21 okien ... Ja bym nie zmieniała okien. Masz daleko od drogi, sadzisz piękne rośliny, które osłonią Cię od spojrzeń wściboli, a dom masz pięknie doświetlony , zawsze możesz fajne zasłony, rolety strzelić jak będziesz chciała się zasłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dobranoc, miałam zarwaną noc więc już w krainę Morfeusza idę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.03.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dobranoc, miałam zarwaną noc więc już w krainę Morfeusza idę sobie Dzieki Gosiek i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja tak szybko (prosto z imienin) bo juz późno - ale ZDECYDOWANIE JEDNO okno to światło. słońce to brak "depresji" to ozdoba ścian, a przyozdobione zasłonami, rolatami, firanami to ozdoba naszego wnętrza, a nawet bez dekoracji jest piękne samo w sobie..... moża by jeszcze duuuuuuuuuuuuużo pisać same aspekty ZA, żadne go Przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jak jesteś odsunięta 22 metry to sobie w ogóle nie zawracaj głowy talerzami...W bielixnie możesz latać po chałpie , a i tak nikt nie będzie widział - no chyba ,że się z lornetką przyczai Ja mam olbrzymie okno w jadalni i kuchni wychodzące na front i będe 10 metrów odsunięta - i zupełnie nie zawracam sobie gitary tym zaglądaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jak jesteś odsunięta 22 metry to sobie w ogóle nie zawracaj głowy talerzami...W bielixnie możesz latać po chałpie , a i tak nikt nie będzie widział - no chyba ,że się z lornetką przyczai Ja mam olbrzymie okno w jadalni i kuchni wychodzące na front i będe 10 metrów odsunięta - i zupełnie nie zawracam sobie gitary tym zaglądaniem a niech patrzą i podziwiaja niech się zstydzi ten kto widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 O to to.... można nawet skarbonkę wystawić - opłaty za pikne widoki Się szybko odkujesz finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dobrosiu Mądra Głowo ... że ja nie wpadłam na pomysł "puszkowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.03.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ja tez uwielbiam swiatlo i okna, ale jakos mi tak za duzo było, a za małe:) A ponieważ Wam sie podobają najbardziej dwa duze okna, czyli wersja pierwotna, to niech tak bedzie. Przekonałyscie mnie znowu. Tak wiec beda dwa okna 180 szerokie na wschód, każde dzielone na pół. o. Dzieki Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Myszowata znaczy się, że zostaje wersja pierwotna .. to piękne okna będą i bardzo się cieszę, bo cudnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.03.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 My też będziemy mieli okien ... bardzo dużo i mnie to bardzo cieszy ... zawsze można je zasłonić ... sorrrki , ale widzę teraz słonika Edmar z zezikiem- słodzikiem ( słonikiem) ,,, głupielok ze mnie, że się sama do siebie śmieję ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Dzień dobry.... Mysia jestem.... wiem, wiem, musztarda po obiedzie, ale.... sorry, ale się wetnę i stanę w poprzek wszystkiemu co tu wylookałam.... http://images50.fotosik.pl/84/38f7cd81db0a52fbmed.jpg MYsia kombinujesz !!! mnie się najbardziej podoba to i tylko to. Anem. A teraz wykład... 22 metry to kosmos... u mnie jest ok. 11 i NIC nie widać.... to znaczy widać, ze ktoś łazi po chałupie, ale to tylko dlatego, że moje okna są w stanie developerkim czyli brak im jakichkolwiek ozdóbek MYsia masz na razie londowisko tak? TAK... i to dlatego Ci się kochana wydaje, że każdy klusek na Twoim widelcu będzie bacznie obserwowany z poza działki.... by sąsiadów, czy innych ludziów. A musisz pamiętać, że jak staną mury już będzie inaczej. Wstawisz okna, znów inaczej... te okna które masz są - jak dla mnie idelane - dają światło, są ładnie rozplanowane... i fajnie pasują do domu. A sprawa dwa jest taka, że jak zrobisz roślinność na działce to już zupełnie się widok jadalni zasłoni. Ja wiem, że Cię to teraz nie przekonuje, ja wiem... wierz mi niczego nikt nie zobaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 dziendoberek ze slonecznego krakuffka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 hejaa , warszaffka pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts