DorciaIQ 17.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rasia u siebie na włościach ma takie śliczne widoki Mysia a robiłaś wycenę w drewnie? Bo wydaje mi się że tu trzyszybówka wyjdzie taniej... Sporo firm ma never-ending promocję 3 w cenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 z kaczkami startującymi ze stawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 hej ludzie... napierw to dzień dobry chciałam powiedzieć słuchajcie ja mam zimy dość... od czwrtku mili mi wejść ludzie dalej naprawiać dach... i co? słuchajcie może sie skrzykniemy i utopimy gdzieś jakąś marzane co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 witam się zapraszam na zdjęcia z nart do moich komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 hej ludzie... napierw to dzień dobry chciałam powiedzieć słuchajcie ja mam zimy dość... od czwrtku mili mi wejść ludzie dalej naprawiać dach... i co? słuchajcie może sie skrzykniemy i utopimy gdzieś jakąś marzane co ? zajefajny pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!! może wkoncu to pieprzona zima pójdzie w p..........u !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://img256.imageshack.us/img256/3779/aerowoods.th.jpg z rasi perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 hej ludzie... napierw to dzień dobry chciałam powiedzieć słuchajcie ja mam zimy dość... od czwrtku mili mi wejść ludzie dalej naprawiać dach... i co? słuchajcie może sie skrzykniemy i utopimy gdzieś jakąś marzane co ? zajefajny pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!! może wkoncu to pieprzona zima pójdzie w p..........u !!! ale ja serio mówię może się by z tym pomysłem na babską przerzucić.... Mysia nas nie wygoni? Mysia można ciut prywaty pouprawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 hej ludzie... napierw to dzień dobry chciałam powiedzieć słuchajcie ja mam zimy dość... od czwrtku mili mi wejść ludzie dalej naprawiać dach... i co? słuchajcie może sie skrzykniemy i utopimy gdzieś jakąś marzane co ? zajefajny pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!! może wkoncu to pieprzona zima pójdzie w p..........u !!! ale ja serio mówię może się by z tym pomysłem na babską przerzucić.... Mysia nas nie wygoni? Mysia można ciut prywaty pouprawiać ? zainicjowałaś pomysł i wal z nim dalej ja się przyłączam i myslę że to dopiero początek długiej listy Mysia by nie dała - no co ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 z kaczkami startującymi ze stawu Zanim zaczęłam rozwałkę budowlaną na moich włościach, to podglądałam kaczkę wysiadującą jajka w moim stawisku, rozlewisku... którego już nie ma dawno... za to jest paskudne grzęzawisko... buuu... To tyle na temat kaczuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 U mnie dzisiaj grad padał! Utopić Marzannę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Przed laty znajdowaliśmy w stawie przy brzegu duże jaja. Najczęściej miały dość miękką skorupkę Dopiero później zobaczyliśmy kaczkę, która z trzepotem odleciała znad stawu Wcześniej zachodziliśmy w głowę czyje to jaja - węża kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://emoty.blox.pl/resource/cavalryman.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Przed laty znajdowaliśmy w stawie przy brzegu duże jaja. Najczęściej miały dość miękką skorupkę Dopiero później zobaczyliśmy kaczkę, która z trzepotem odleciała znad stawu Wcześniej zachodziliśmy w głowę czyje to jaja - węża kury W dzisiejszych czasach trzeba mieć twarde jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ale ta głupia o tym nie wiedziała a zresztą to było kilkanaście lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Przed laty znajdowaliśmy w stawie przy brzegu duże jaja. Najczęściej miały dość miękką skorupkę Dopiero później zobaczyliśmy kaczkę, która z trzepotem odleciała znad stawu Wcześniej zachodziliśmy w głowę czyje to jaja - węża kury W dzisiejszych czasach trzeba mieć twarde jaja Stuuuuuuuuuuuuuuuuuki - to nie jaja mają być twarde, znowu się zgubiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich ciepluteńko w ten ochydny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Myszko zgubiłam się na FM a z kawką pędzę do Ciebie http://www.threadbombing.com/data/media/20/cup_of_LOL.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dobry... ale wiosny to nie widać ... oj nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dobry... ale wiosny to nie widać ... oj nie widać Nituś co z ta Marzanną ?? Rasia tez chce topić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts