zuznka 18.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 O nas kobietach budujących http://www.sgiti.com/porysunki/meblujee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no i Tobie się wydaje, że z tej drogi ktoś coś zobaczy? nooo nie a jeśli chodzi o marzanne to jakoś nie ma odzewu no jak to u mnie z okna widac staw i tam ja mozna utopic na przykład.... Mysia - to co topimy Marzannę u ciebie ?? spoko, kiedy, moze w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no i Tobie się wydaje, że z tej drogi ktoś coś zobaczy? nooo nie a jeśli chodzi o marzanne to jakoś nie ma odzewu no jak to u mnie z okna widac staw i tam ja mozna utopic na przykład.... Mysia - to co topimy Marzannę u ciebie ?? spoko, kiedy, moze w niedziele? ja zawsze zwarta i gotowa i chetna trzeba pozostałe panie zwerbować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no to działaj ZuzaJa wkleje jeszcze zdjecie z innym widokiem:Po bokach teg słupka wąskiego dwie wyrypiste dziury na moje 3metrowe okna. To dopiero fajne no nie? http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/ScFtaXM-zvI/AAAAAAAACPk/COHO9xmK4CQ/s720/20090318_1382.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Zobaczyłam co się wyprawia na Twojej budowie i oczom nie wierzę!!! Ale TEMPO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 oooooooooooooooooo Mycha ale cudo pięknie wyglądają ściany nie wiesz czym klej nakładają mam jakąś schizę przez ten klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No moje chlopaki to smigają jak motorki po budowie. Jestem z nich bardzo zadowolona. I sympatyczni są bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no to działaj Zuza Ja wkleje jeszcze zdjecie z innym widokiem: Po bokach teg słupka wąskiego dwie wyrypiste dziury na moje 3metrowe okna. To dopiero fajne no nie? http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/ScFtaXM-zvI/AAAAAAAACPk/COHO9xmK4CQ/s720/20090318_1382.JPG będę działać zajefajne !!!!!!!!!!! zmykam lulu bi ledwo klawiaturę widzę zawijam się spać - Pa do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Piękniście , cudniście , fantastico i superro Ale zasuwają , naprawdę masz juz ściany.Niech się tylko ociepli to zaraz Ci nalot z Helenką zrobimy Dentysta sie przełozył na next czwartek czyli egzekucja odroczona I dzięki Myszko kochana za te okna , bardzo Ci jestem wdzięczna ,że i moje podłączasz pod swoje mejlowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Piękniście , cudniście , fantastico i superro Ale zasuwają , naprawdę masz juz ściany.Niech się tylko ociepli to zaraz Ci nalot z Helenką zrobimy Dentysta sie przełozył na next czwartek czyli egzekucja odroczona I dzięki Myszko kochana za te okna , bardzo Ci jestem wdzięczna ,że i moje podłączasz pod swoje mejlowanie no problem, nie przesadzaj, jak sie okaze ze Ci znajde fajne to sie bede cieszyc. Gorzej jak wyceny przerosną rzeczywistość, bo wymyslilam niebanalne parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Przynajmniej jest z czego rezygnować , gorzej by bylo , gdyby walili takie ceny za pakiet minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 zdecydowanie i jak zawsze sie nie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 łeeee tam , często się mylę...szczególnie jak mam zeznać M. ile wydałam na ciuchy dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 łeeee tam , często się mylę...szczególnie jak mam zeznać M. ile wydałam na ciuchy dla małej a nie mowisz mu: no co Ty dziecku na lizaka bedziesz żalował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Moja oficjalna wersja jest zawsze: 3 dychy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 a oficjalny rachunek w kieszeni zawsze masz? W sumie 3 dychy to nie głupie, ale moze warto wymyslec jakąs kwote, która sie gorzej dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Moja oficjalna wersja jest zawsze: 3 dychy... no, moja też mniej więcej w tym rozdziale Myszko, rany, ale szybko idzie jestem pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No ekipa super. Tylko u mnie na budowie trafili juz chyba na każdą pogode jaka mozliwa była. Tak ciezko im sie sezon zaczął w tym roku. nie dziwie sie ze popitalają. Zapewne chcą juz sobie isc z mojej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 rachunki oficjalne "gubię " notorycznie , paznokcie łamię zdzierając w panice naklejki z ceną , plączę się w zeznaniach.....eeee....nie jest tak źle , M. nawet krzywo nie spojrzy , ale wiem ,że by go przyszokowało , że wczoraj pusciłam dwie stówki i za to kupiłam jej dwie sukienki i żakiecik.Nie pamiętam kiedy na siebie dwie stówki puściłam A kiecki były tak cudne , że nawet ze sobą nie walczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No ekipa super. Tylko u mnie na budowie trafili juz chyba na każdą pogode jaka mozliwa była. Tak ciezko im sie sezon zaczął w tym roku. nie dziwie sie ze popitalają. Zapewne chcą juz sobie isc z mojej działki Jeszcze zatęsknią - na mojej patelni słonko im do bólu przygrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts