78mysz 19.03.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No tak, na dziewczecych polkach zatrzesienie. Chlopaków uczy sie od maleńkości ze na pólce jest kilka rzeczy i cos z tego trzeba wybrac, a dziewczyny niech grzebią, zakopują sie śmialo w tonie jednakowych ubran.Działa mi to na nerwy. Ostatnio zaczełam doceniac uroki sklepów, w których na wieszakach wisi słownie kilkanascie ubran. Jak wychodze z takiego sklepu to zawsze jestem objuczona jak osiol na wyjściu, a te duze sklepy to jakos tak za duzo czasu zabierają i de facto ciezko cos w nich kupic- no chyba ze na wyprzedazach Mysia duże sklepy są OKI ale tylko w tygodniu i to tak do godz 14 max do potem robi się w nich tłoczno i juz nic nie widzisz poza plecami jakieś osoby Ja zawsze wyruszam pod koniec tyg ( bo przed weekendem sa zawsze dostawy) i rano jak otwierają centra - mam dużo czasu wydziwiać i pomarudzić i kupić to co potzrebne i oczywiście to co się spodobało, co w efekcie daje wiecej tego co wpadło w oko niżto czego brakowało w szafie Tez juz to obcykałam, ale i tak za duzo czasu mi zajmują. Wole jednak mniejsze butiki. Oj Zuzanka Zuzanka mowiłam nie zazdraszczaj tyle no wiem ale coc poradzę zrobię walkę z wlasną zazdrością - zobaczymy kto wygra jak to kto? Wiadomo, ze Ty. Wszak smocza wojowniczka jestes, a smoki są szczere i honorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 o kurcze dwa razy pod rząd otworzylam stronke. Moze czas na totka dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 noooo , jak wygrasz , to pozyczysz na okna alu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 noooo , jak wygrasz , to pozyczysz na okna alu...? ja i bez wygrywania życze Ci alu-okien Wlasnie jem sobie risotto. Hmmm dzisiaj ta ekono wersja jest jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 kochan a dzis ty popstujesz pierwsze stronki u siebie i u Nituśki - ja wczoraj walnełam 6 pierwszych i dzis zagram w totka jak wygram dam znac- ale ty tez zagraj !!!! to znak a co do mojego charakterku to mam fatalny, ja zawsze wygrywam i nie poddaje się słabościom no chyba ze widzę smakowite mięsko ( nie mylić z mężczyzną ) dajcie przepis na rissotto i ja dorzuce jakis kawałeczek mięsa bo mnie małż wyrzuci jak my warzywka same zaserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 o kurcze dwa razy pod rząd otworzylam stronke. Moze czas na totka dzisiaj? tak, tak, tak koniecznie - patrz wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Myszka , masz jeszcze w privach ten przepis? jesli tak to podeślij zuzance , bo ja już wykasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Myszka , masz jeszcze w privach ten przepis? jesli tak to podeślij zuzance , bo ja już wykasowałam no wiesz - kasowac smakołyki jak nie bedzie miec walnijcie mi z pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zuza pozwole sobie pzesłac to co mi Dobrosia przysłała. A co do kumulacji i totków i takich tam to jeszcze nigdy nic mi nie przyszło za darmo. Chicalabym byc taka nieugięta i twarda sztuka jak Ty, ale ze mnie to raczej flaki z olejem troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Myszka , masz jeszcze w privach ten przepis? jesli tak to podeślij zuzance , bo ja już wykasowałam no wiesz - kasowac smakołyki jak nie bedzie miec walnijcie mi z pamięci No bo już mi się wyświetlało,że prawie cała skrzynka zajeta , to musiałam czystkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a tu go rzuce Skarby: Risotto z cukini 300 g. ryżu 600 g. cukini 1/2 l rosołu 1/2 l białego wina 1/2 dużej cebuli 150 g masła 60 g tartego parmezanu 100 ml śmietanki sól , pieprz Obraną cukinię pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle , ale żeby zachowała trochę jędrności. Odstawić. Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle , wsypać ryż i prazyć go mieszając 2 min. Zmieszać rosół z winem i dolewać po trochu na patelnię , czekając aż ryż wchłonie następną porcję.Kiedy ryż będzie miękki ( ok.20 min.) dodać cukinię , parmezan , śmietankę i resztę masła. Wymieszać i doprawić.Podgrzewać jeszcze chwile i gotowe. Smaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zuza pozwole sobie pzesłac to co mi Dobrosia przysłała. A co do kumulacji i totków i takich tam to jeszcze nigdy nic mi nie przyszło za darmo. Chicalabym byc taka nieugięta i twarda sztuka jak Ty, ale ze mnie to raczej flaki z olejem troche taaaaaaaaaaa , to dopiero niezła bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 wiecie co, ide po dokładke normalnie zaraz mi zamek w spodnicy strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zuza pozwole sobie pzesłac to co mi Dobrosia przysłała. A co do kumulacji i totków i takich tam to jeszcze nigdy nic mi nie przyszło za darmo. Chicalabym byc taka nieugięta i twarda sztuka jak Ty, ale ze mnie to raczej flaki z olejem troche ja o wszystko walczę jak lwica, nawrt moja mama mówi że ja kawał cholery i twarda sztuka jestem zawsze osiagam cel ale nie potrupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 faaaaajnie Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 wiecie co, ide po dokładke normalnie zaraz mi zamek w spodnicy strzeli a gdzie tu w pzrepisie kawałek mięska dorzucę jakąs porcję kurczaka z grilla albo może karkóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 faaaaajnie Ci ty na miętką dziewczynkę nie wyglądach - nie ściemniaj ładna - słodka - a pod skórą Mysi KOCICA siedzi to takie przeciwstwany kamuflarz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adasiolek 19.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 tak, już na swoim od 3 m-cy, internet dopiero "dostałam" więc troche popiszę i pokażę, wnet wczęsniej tylko podczytywałam bo budowalam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 tak, już na swoim od 3 m-cy, internet dopiero "dostałam" więc troche popiszę i pokażę, wnet wczęsniej tylko podczytywałam bo budowalam........ założ szybka wersję Dziennika budowy - prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 tak, już na swoim od 3 m-cy, internet dopiero "dostałam" więc troche popiszę i pokażę, wnet wczęsniej tylko podczytywałam bo budowalam........ pokazuj pokazuj Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts