78mysz 19.03.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jako ,że ja prosta dziewczynka jestem i prostotę lubię niemożebnie , to do mnie pierwsza varia z prostą płytą przemawia bardziej...a jak to jest ten raśkowy kominkus , to ja już nie mam więcej pytań Po prostu number one !! Dobrosiu ten drugi tez prosty, a to co nie jest proste to idzie pod zabudowe. Tak czy owak, drugi sie nie otwiera wiec nie chce byc mój i juz- no chyba ze cena tu zdecyduje za mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja wiem , że pod zabudową wszyćko zniknie , ja tylko mówię , któy do mnie bardziej przemówił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja wiem , że pod zabudową wszyćko zniknie , ja tylko mówię , któy do mnie bardziej przemówił..... przemówil powiadasz, do Ciebie? hmmmm, to moze on tez chce zebys go miała? A ten z otwartym paleniskiem tez Ci cos..... mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wez tanszy Roznia sie otwieraniem, pierszy ma szybe podnoszona do gory drugi otwierana na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja wiem , że pod zabudową wszyćko zniknie , ja tylko mówię , któy do mnie bardziej przemówił..... przemówil powiadasz, do Ciebie? hmmmm, to moze on tez chce zebys go miała? A ten z otwartym paleniskiem tez Ci cos..... mówi? ten z otwartym jest już ze mna po słowie - no kochamy się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wez tanszy Roznia sie otwieraniem, pierszy ma szybe podnoszona do gory drugi otwierana na bok. Ty Markoto normalnie encyklopedia jesteś chodząca Hm wydawalo mi sie ze one obydwa mają jedną szybe podnodszoną i jedną otwieraną, a tu ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 E tam encyklopedia:) rzucilam tylko oczkiem, jestem juz po etapie wybierania wkladow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Myszko, ten pierwszy wkład bardziej mi się podoba. Co do odkurzacza centralnego, to też się nad nim zastanawiam, więc chętnie poczytam sobie teraz u ciebie i będę potem korzystać z wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 w kwestii kominkach bardzo podoba mi się pierwszy - może dlatego że otwiera się do góry bo tak poza tym to specjalnie róznicy nie widzę Mysia a ile kosztuje ?? (na PW) mnie namawia mąłz na kominek z płaszczem wodnym a one są podobno drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 E tam encyklopedia:) rzucilam tylko oczkiem, jestem juz po etapie wybierania wkladow tym bardziej o Wszystkowiedząca - jeszcze skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 11 i 14 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 11 i 14 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 19.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 O kurcze Myszko ale tempo … ściany, odkurzacz, kominek, okna ale się u ciebie teraz dzieje. No to tak, jeśli chodzi o kominek to drugi mi się nie otwiera więc wybieram pierwszy. Odkurzacz, pewnie będę miała ale jeszcze nic na ten temat nie wiem więc też będę korzystać z info u ciebie No i okna to ja poproszę o wycenki bo mnie też się to przyda. Chyba wszystko…. A tak wogule to piękny widok będziesz miała z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 19.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a tu go rzuce Skarby: Risotto z cukini 300 g. ryżu 600 g. cukini 1/2 l rosołu 1/2 l białego wina 1/2 dużej cebuli 150 g masła 60 g tartego parmezanu 100 ml śmietanki sól , pieprz Obraną cukinię pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle , ale żeby zachowała trochę jędrności. Odstawić. Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle , wsypać ryż i prazyć go mieszając 2 min. Zmieszać rosół z winem i dolewać po trochu na patelnię , czekając aż ryż wchłonie następną porcję.Kiedy ryż będzie miękki ( ok.20 min.) dodać cukinię , parmezan , śmietankę i resztę masła. Wymieszać i doprawić.Podgrzewać jeszcze chwile i gotowe. Smaczego O, nowy pyszny przepis od Dobrosi, koniecznie musze przetestować Choć nie wiem czy mi się to opłaci bo przez karpatkę to co tydzień mam robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zuz@nko dlatego ja nawet nie patrzylam w strone spartherma jakby te ceny co maja w euro to mieli w zlotowkach to jeszcze by jakos dalo sie przelknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a tu go rzuce Skarby: Risotto z cukini 300 g. ryżu 600 g. cukini 1/2 l rosołu 1/2 l białego wina 1/2 dużej cebuli 150 g masła 60 g tartego parmezanu 100 ml śmietanki sól , pieprz Obraną cukinię pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle , ale żeby zachowała trochę jędrności. Odstawić. Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle , wsypać ryż i prazyć go mieszając 2 min. Zmieszać rosół z winem i dolewać po trochu na patelnię , czekając aż ryż wchłonie następną porcję.Kiedy ryż będzie miękki ( ok.20 min.) dodać cukinię , parmezan , śmietankę i resztę masła. Wymieszać i doprawić.Podgrzewać jeszcze chwile i gotowe. Smaczego O, nowy pyszny przepis od Dobrosi, koniecznie musze przetestować Choć nie wiem czy mi się to opłaci bo przez karpatkę to co tydzień mam robotę. Opłaci bo pychowe no i proste do zrobienia jednocześnie ...i masz w sumie zestaw: risotto na obiad , karpatka na deser... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zuz@nko dlatego ja nawet nie patrzylam w strone spartherma jakby te ceny co maja w euro to mieli w zlotowkach to jeszcze by jakos dalo sie przelknac to cholerne € wszystko zepsuło !!!!!! ja sie pocieszam że jak będę się wkoncu budować i kończyc to SPADNIE !!! ale żem jest koleżeńska to niech SPADA JUZ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a widział kto jakis fajny dwustronny w innej cenie? I to jeszcze nadający sie do rekuperacji? Ja chetnie przyjme pod swoj ykm yyy dach - jak juz bedzie ten no dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jazjadłam dzisiaj tego risotto całą patelnie - na drugie sniadanie obiad i podwieczorek. Jutro bede musiala znow cos gotowac Czesc Anulka, ja dzielnie głosuje na dzieciaczki. Rano juz oddałam co mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts