78mysz 20.10.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kurcze Dorcia, Ty sie tak nie sugeruj tym co mówilam. Tobie ma sie podobac! A białe drewniane sobie obejrzyj po prostu i wtedy zadecydujesz. Ja tez sie musze wybrac na rekonesans i ustalic jak wygladaja w dzisiejszych czasach biale drewniane, bo moze mi sie z kolei przestaną podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Fajnie u Ciebie będzie. Wiele rzeczy w moim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kurcze Dorcia, Ty sie tak nie sugeruj tym co mówilam. Tobie ma sie podobac! A białe drewniane sobie obejrzyj po prostu i wtedy zadecydujesz. Ja tez sie musze wybrac na rekonesans i ustalic jak wygladaja w dzisiejszych czasach biale drewniane, bo moze mi sie z kolei przestaną podobac No ja już takie oglądałam, wprawdzie prawdziwego rozeznania jeszcze nie robiłam, ale nie sądzę że różnych firm się jakoś strasznie między sobą różnią... No co ja zrobię jak się sugeruję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czy ja dobrze doczytałam,że tu się jakieś spotkanie na szczycie odbyło? I to zupełnym cichaczem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Zazdrosnaś? To kiedy wpadniesz oblukać moją więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Zazdrosnaś? To kiedy wpadniesz oblukać moją więźbę? No może troszeczkę Jak się tylko wykuruję to najadę Cię na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 To się kuruj! Masz teraz dodatkową motywację Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Fajnie u Ciebie będzie. Wiele rzeczy w moim stylu. No wlasnie mi sie u Ciebie tez pare rzeczy podoba szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kto mi odpowie na moje pytanie? Jaka firma robi ten dobry trójwarstwowy parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No nie, nikt mi nie odpowie. Nawet pies z kulawą nogą tu dzisiaj nie zajrzał. Ech jaka jestem dzisiaj samotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ale osso chozi z tym parkietem? Ładny ten Twój Przemyśl, nie powiem (i taka nazwa skłaniająca do refleksji... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 wierze, ze zaraz sobie przypomne nazwe producenta tej deski, ktora Ty tez chcesz miec, kurcze jaką ja mam slabiutką pamięć! chyba musze wszystko jeszcze raz przemyslec. To na "h" chyba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Aaaa to trójwarstowy jest? Tak, kochanie, na h: Kahrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ale mi ulzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A co? Zamówiłaś już i przestraszyłaś się że to nie te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A co? Zamówiłaś już i przestraszyłaś się że to nie te? Nie, ale robilam spis rzeczy fajnych nie fajnych i innych, tak zeby wszystko juz miec przygotowane. Taka pilna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ale masz fajny domecek w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Piknie zwizualizowany domeczek to ja widzę w dzienniku , bo w avatarku to mi nic u Myszy nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.10.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no wlasnie cos pojawia sie i znika ten moj avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A no bo ja to jednak pierdoła jestem - ktoś gdzieś mówi że fajny avatarek, tylko za duży, a że ja też nie widzę, to sobie przekleiłam linki i się mi otworzyło, ale żeby sprawdzić dziennik to nie wpadła gupia Super i właśnie tylko chciałam tyle dodać że fajnie byłoby większe zadaszenie tego tarasu... Tylko niezabardzo widzę jak to zrobić, bo przedłużyć nie ma jak a przesuwać kalenicę to też trudno... No ale nie ja tu jestem architektem, więc jak mówi że można to niech się wysila! A to okno frontowe to jadalnia, tak? I ono do podłogi będzie? A te rzuty co są wcześniej to już tak będzie czy w sierodku też jakieś zmiany były? A tak swoją drogą to klasa taki architekt co Ci robi wizualizację po zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts