DarioAS 19.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 bardzo mnie to cieszy pną się w górę dzięki Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobrosiu widzialas taki kominek - z otwartym paleniskiemhttp://www.domzpoddaszem.pl/var/gallery/DZIENNY_03_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jutro proszę kawkę za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Fajna rzecz, ale tzreba wygasic przed wyjsciem, niebezpieczne jak sie ma dzieci i nie nadaje sie tam gdzie wentylacja mechaniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zgadza sie, ale Dobrosia jest fanką otwarego ognia. W sumie się nie dziwie - bo widok cudny. Ja bede miec zamknięty kominek - chociazby przez rekuperator w chalupie. Moi rodzice mieli kiedys otwary kominek - iskra potrafila daaaaleko poleciec - dosc szybko go zabudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zgadza sie, ale Dobrosia jest fanką otwarego ognia. W sumie się nie dziwie - bo widok cudny. Ja bede miec zamknięty kominek - chociazby przez rekuperator w chalupie. Moi rodzice mieli kiedys otwary kominek - iskra potrafila daaaaleko poleciec - dosc szybko go zabudowali mi się też zawsze podobały otwarte kominki, ale przy dzieciach to mało wygodne i niebezpieczne. Teraz za to jestem zdecydowaną fanką zamkniętych i taki będę mieć u siebie ze względu na reku. Myszko, a te co wkłady co wklejałaś, to nadają się do podłączenia do reku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Widziałam otwarty nie raz , mamy przyjaciół - mają otwarty kominek już 6 lat i dalej sa zadowoleni.Mają drewno na podłodze i małe dzieci.I wszyscy sa hepi A ja jeździłam na wakacje do domku z otwartym kominkiem i wspaniale to wspominam. Będę miała otwarty i już.Będziemy stosowali zasady bezpiecznego użytkowania i już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zgadza sie, ale Dobrosia jest fanką otwarego ognia. W sumie się nie dziwie - bo widok cudny. Ja bede miec zamknięty kominek - chociazby przez rekuperator w chalupie. Moi rodzice mieli kiedys otwary kominek - iskra potrafila daaaaleko poleciec - dosc szybko go zabudowali mi się też zawsze podobały otwarte kominki, ale przy dzieciach to mało wygodne i niebezpieczne. Teraz za to jestem zdecydowaną fanką zamkniętych i taki będę mieć u siebie ze względu na reku. Myszko, a te co wkłady co wklejałaś, to nadają się do podłączenia do reku ? Ja mam reku i pierwszy wkład. Jest super. A otwarty kominek ma mój sąsiad i też jest wspaniały i ma małe dziecko i nie ma reku... więc każdemu według potrzeb i upodobań... Uważam, że KAŻDY kominek jest śliczny, byle prosty bo to przecież nie o obudowę chodzi, tylko o ognia czar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Widziałam otwarty nie raz , mamy przyjaciół - mają otwarty kominek już 6 lat i dalej sa zadowoleni.Mają drewno na podłodze i małe dzieci.I wszyscy sa hepi A ja jeździłam na wakacje do domku z otwartym kominkiem i wspaniale to wspominam. Będę miała otwarty i już.Będziemy stosowali zasady bezpiecznego użytkowania i już . to będę do ciebie przyjeżdżać i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dokładnie tak A ja jak będę chciała po schodach poganiać , to będę Cię w Topazie nawiedzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dokładnie tak A ja jak będę chciała po schodach poganiać , to będę Cię w Topazie nawiedzała moje drzwi będą zawsze otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 moja mama ma swój otwary kominek już 20 lat i zero kłopotów !!!! czysta przyjemność urzytkowania - ale mnie się obudowy podobają Rasia ma zajefajnie bo dwustronnie - tysz bym tak kcała ale się nie da, grunt ze będzie bo tera znie mam a włąsnie z driniem w ręku i lamptopkiem usiadłabym sobie sie ogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja się też już nie mogę doczekać posiadania kominka, bo moi rodzice nie mają i bardzo mi tego brakuje. Jak się przeprowadzę, to będę przenie przez pół roku palić codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja się też już nie mogę doczekać posiadania kominka, bo moi rodzice nie mają i bardzo mi tego brakuje. Jak się przeprowadzę, to będę przenie przez pół roku palić codziennie moi mają ale co z tego jak ja nie !!!! i nie rozumiem niektórych co dzis budują i nie chcą mieć kominka ja chyba najbardziej tego właśnie będę potzrebować w nowym domu i nie tylko w zimowe dni - tak jak ty będę palić przez pól roku (zwłaszcza że tyle trwa brzydka pogoda w P{olsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja się też już nie mogę doczekać posiadania kominka, bo moi rodzice nie mają i bardzo mi tego brakuje. Jak się przeprowadzę, to będę przenie przez pół roku palić codziennie moi mają ale co z tego jak ja nie !!!! i nie rozumiem niektórych co dzis budują i nie chcą mieć kominka ja chyba najbardziej tego właśnie będę potzrebować w nowym domu i nie tylko w zimowe dni - tak jak ty będę palić przez pól roku (zwłaszcza że tyle trwa brzydka pogoda w P{olsce) to będziemy palić razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zgadza sie, ale Dobrosia jest fanką otwarego ognia. W sumie się nie dziwie - bo widok cudny. Ja bede miec zamknięty kominek - chociazby przez rekuperator w chalupie. Moi rodzice mieli kiedys otwary kominek - iskra potrafila daaaaleko poleciec - dosc szybko go zabudowali mi się też zawsze podobały otwarte kominki, ale przy dzieciach to mało wygodne i niebezpieczne. Teraz za to jestem zdecydowaną fanką zamkniętych i taki będę mieć u siebie ze względu na reku. Myszko, a te co wkłady co wklejałaś, to nadają się do podłączenia do reku ? Kominków nie podłącza sie do reku, ale te co wkleiłam nadają sie do domów, w których jest rekuperator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zgadza sie, ale Dobrosia jest fanką otwarego ognia. W sumie się nie dziwie - bo widok cudny. Ja bede miec zamknięty kominek - chociazby przez rekuperator w chalupie. Moi rodzice mieli kiedys otwary kominek - iskra potrafila daaaaleko poleciec - dosc szybko go zabudowali mi się też zawsze podobały otwarte kominki, ale przy dzieciach to mało wygodne i niebezpieczne. Teraz za to jestem zdecydowaną fanką zamkniętych i taki będę mieć u siebie ze względu na reku. Myszko, a te co wkłady co wklejałaś, to nadają się do podłączenia do reku ? Kominków nie podłącza sie do reku, ale te co wkleiłam nadają sie do domów, w których jest rekuperator a czy rekuperator to te wielkie rury w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tak to te wielkie rury a kominek mozna podlaczyc do wentylacji mechanicznej i ogrzewac powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tak to te wielkie rury a kominek mozna podlaczyc do wentylacji mechanicznej i ogrzewac powietrze. to ja nie chcę chyba że to konieczne w dzisiejszych czsach a może to taki trend ?? że trzeba to mieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ale mnie tu dawno nie było nie nadążam teraz tyle mam roboty no i na budowie zaczyna się robić coraz bardziej nerwowo dzis skonczyli nam kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts