zuznka 19.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Lidus, poniewaz dysponujesz duża przestrzenią otwartą w której bedzie stał kominek to i tak juz wiecej ciepla nie zrobisz w kominku jak do jej ogrzania, a reku sam wymiesza powietrze tak ze dystrybucja bedzie wzglednie równomierna. Nie potrzeba dodatkowych rur. Jesli chcecie rekuperator bartosza, to na Bartyckiej jest pewien Pan co odpowie na pytania wyczerpująco. Porownajcie z innymi firmami, tez mają dobre propozycje Myszko, dziękuję, na pewno się tam przejadę, bo muszę się tym zająć sama, bo M nie ma o tym zielonego pojęcia No ale on zarabia kasę, a ja mam budować i z tego rozwiązania bardzo się cieszę to witaj w klubie bo mam tak samo jak ty, małż kasę zbiera a ja mam ja rozsadnie wydać a żeby ją wydać mądrze podpartuję, wypytuję i postuję normalnie nie mogę już się bez Was obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Lidus, poniewaz dysponujesz duża przestrzenią otwartą w której bedzie stał kominek to i tak juz wiecej ciepla nie zrobisz w kominku jak do jej ogrzania, a reku sam wymiesza powietrze tak ze dystrybucja bedzie wzglednie równomierna. Nie potrzeba dodatkowych rur. Jesli chcecie rekuperator bartosza, to na Bartyckiej jest pewien Pan co odpowie na pytania wyczerpująco. Porownajcie z innymi firmami, tez mają dobre propozycje Myszko, dziękuję, na pewno się tam przejadę, bo muszę się tym zająć sama, bo M nie ma o tym zielonego pojęcia No ale on zarabia kasę, a ja mam budować i z tego rozwiązania bardzo się cieszę dam Ci maila do niego jak chcesz i moge przesłac swoją wycene, tylko daj innego maila oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Myszko dzięki kochana za ten wykład ... ale ja nic z tego nie kaman ... a cos trzeba zdecydować ... chyba sie z Tobą face to face umówię to może zrozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja poproszę Twoją wycenę, bo do Pana jeszcze nie dzwoniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja poproszę Twoją wycenę, bo do Pana jeszcze nie dzwoniłam... juz wysylam listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a ja juz widziałam a ja baaardzo dawno temu widziałam ale to sie juz napewno zmieniło DREWNIANEJ PODŁOGI!!! Zdjęcia w moich komentach som, a co... lęce do komentarzy ... ale to nie to samo co w realu Zapraszam na macanko Jutro mam mieć gotowe dwa pokoje... Ja bardzo chętnie pomacałabym te podłogi bo piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja poproszę Twoją wycenę, bo do Pana jeszcze nie dzwoniłam... juz wysylam listonosza Bardzo pięknie dziękować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a ja juz widziałam a ja baaardzo dawno temu widziałam ale to sie juz napewno zmieniło DREWNIANEJ PODŁOGI!!! Zdjęcia w moich komentach som, a co... lęce do komentarzy ... ale to nie to samo co w realu Zapraszam na macanko Jutro mam mieć gotowe dwa pokoje... no to bedzie imprezka. W razie czego bedzie sie na czym walnąc i wyscierac kurz z porów przed olejem Rasiula a jak macasz tą deske to gladziutka jest? Gładziutka i twardziutka i milutka jak... nie powiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja poproszę Twoją wycenę, bo do Pana jeszcze nie dzwoniłam... juz wysylam listonosza Bardzo pięknie dziękować!!! Ja też poproszę o wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja poproszę Twoją wycenę, bo do Pana jeszcze nie dzwoniłam... juz wysylam listonosza Bardzo pięknie dziękować!!! Ja też poproszę o wycenę siur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 poszło sobie Elu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 poszło sobie Elu feng shui ... poczytam sobie na w/w tematy i w razie czego zgłosze się po uzupełnienie wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a ja juz widziałam a ja baaardzo dawno temu widziałam ale to sie juz napewno zmieniło DREWNIANEJ PODŁOGI!!! Zdjęcia w moich komentach som, a co... lęce do komentarzy ... ale to nie to samo co w realu Zapraszam na macanko Jutro mam mieć gotowe dwa pokoje... no to bedzie imprezka. W razie czego bedzie sie na czym walnąc i wyscierac kurz z porów przed olejem Rasiula a jak macasz tą deske to gladziutka jest? Gładziutka i twardziutka i milutka jak... nie powiem co... Powiedz, powiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cześć dziescyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No tak weekend, bo moje dziecie znowu kaszle...zaczyna sie...Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No tak weekend, bo moje dziecie znowu kaszle...zaczyna sie... Miłego dnia znowu krtań ?? bidulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Mycha a macie jakiegoś sensownego lekarza? bo strasznie często ma Malutka te kłopoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a bo u jednego byłam? Nawet do Kajetan jezdzimy ale szkoda gadac, co raz tylko syropki przypisują wysuszające i wraca bardziej chora niz była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts