Gosiek33 24.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/24715/zrodzone_z_wyobrazni/ a ja nic nie widze bo nam głupi informatyk wszystko poblokował poczekaj jak do domu wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć Myszko, Ten domek co pokazałaś bardzo mi się podoba. Chociaż ja dałabym trochę cieplejszy tynk. A drewno na elewacji też będę mieć i bardzo się z tego cieszę. Do tego będę drewniane okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Bry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 24.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kto wrzeszczy? no a teraz pokaze Wam jakie okno w pokoju ma moja Maja: http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/ScPGj4BBbpI/AAAAAAAACQc/HP7dBCukT2U/s720/20090320_1416.JPG A tu juz widok z okien w duzym pokoju. Maja chodzi po kominku: http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/ScPG2qOtriI/AAAAAAAACQk/iDJFFnunUgY/s720/20090320_1429.JPG O kurcze Myszko to ty niedługo będziesz miała już daszek nad główką A okna zapowiadają się fantastycznie, uwielbiam ogromne przeszklenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, tak sobie myszkuję po dziennikach Dziewczynki są u sąsiadki więc mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył Myjarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.03.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył No nie wiem, jakis pan? A Justysiu małe okna brudzą sie inaczej? Jak juz sie ktos zlituje nad oknami i chwyci dziarsko za szmate to umyje od początku do konca, aj tink są (aj hołp są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył Myjarka? a masz taką na zbyciu - ja chętnie pożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry! Czy Was też tak zasypało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mysia chyba zima zaskoczyła twoich budowlańców bo mnie bardzo, mam nadzieję że nie spowoli to tęmpa budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry! Czy Was też tak zasypało? no mnie na ten przykład też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzień dobry, tu też troszkę zimy zostawię http://img257.imageshack.us/img257/7074/zima25032009014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej Mysia! Byłaś dzisiaj na budowie? Zasypało chłopaków??? Wiesz, że ja rok temu byłam w tym samym momencie budowy? A wiesz co to oznacza? To, że za rok będziesz już mieszkać w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witanko i pędzę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył No nie wiem, jakis pan? A Justysiu małe okna brudzą sie inaczej? Jak juz sie ktos zlituje nad oknami i chwyci dziarsko za szmate to umyje od początku do konca, aj tink są (aj hołp są) Pamiętacie Dziewczyny takiego z reklamy jakiejś coli czy czegoś takiego, co mył okna i miał takiego ślicznego zajączka w bokserkach? Mam nadzieję że będziesz go do mnie podsyłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył No nie wiem, jakis pan? A Justysiu małe okna brudzą sie inaczej? Jak juz sie ktos zlituje nad oknami i chwyci dziarsko za szmate to umyje od początku do konca, aj tink są (aj hołp są) Pamiętacie Dziewczyny takiego z reklamy jakiejś coli czy czegoś takiego, co mył okna i miał takiego ślicznego zajączka w bokserkach? Mam nadzieję że będziesz go do mnie podsyłać... chciałabym takiego pana ... może nawet dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył No nie wiem, jakis pan? A Justysiu małe okna brudzą sie inaczej? Jak juz sie ktos zlituje nad oknami i chwyci dziarsko za szmate to umyje od początku do konca, aj tink są (aj hołp są) Pamiętacie Dziewczyny takiego z reklamy jakiejś coli czy czegoś takiego, co mył okna i miał takiego ślicznego zajączka w bokserkach? Mam nadzieję że będziesz go do mnie podsyłać... chciałabym takiego pana ... może nawet dwóch Trójkąciki Ci się marzą, co? Nieładnie, a małż takie piękne prezenty kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Myszko PIĘKNIE się domek zapowiada!!!!! uwielbiam ogromne oka ... ale kto je będzie mył No nie wiem, jakis pan? A Justysiu małe okna brudzą sie inaczej? Jak juz sie ktos zlituje nad oknami i chwyci dziarsko za szmate to umyje od początku do konca, aj tink są (aj hołp są) Pamiętacie Dziewczyny takiego z reklamy jakiejś coli czy czegoś takiego, co mył okna i miał takiego ślicznego zajączka w bokserkach? Mam nadzieję że będziesz go do mnie podsyłać... chciałabym takiego pana ... może nawet dwóch Trójkąciki Ci się marzą, co? Nieładnie, a małż takie piękne prezenty kupuje... kto pisze o trójkątach popatrzeć nie można Ci ostatnio byli w Kołobrzegu http://www.badboys.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tiaaaa, to mi wyskakuje jak kliknę na Twój link: Your organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time. The Websense category "Sex" is filtered. Co Ty mi tu proponuesz, zbereźnico??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts