Gość justyna_m 25.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tiaaaa, to mi wyskakuje jak kliknę na Twój link: Your organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time. The Websense category "Sex" is filtered. Co Ty mi tu proponuesz, zbereźnico??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dziwne ... to strona grupy tancerzy ... super przystojniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tiaaaa, to mi wyskakuje jak kliknę na Twój link: Your organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time. The Websense category "Sex" is filtered. Co Ty mi tu proponuesz, zbereźnico??? No Dorcia, nie wiem kto tak o Ciebie dba - pracodawca czy małż, ale jesteś zabezpieczona na 102!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tiaaaa, to mi wyskakuje jak kliknę na Twój link: Your organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time. The Websense category "Sex" is filtered. Co Ty mi tu proponuesz, zbereźnico??? No Dorcia, nie wiem kto tak o Ciebie dba - pracodawca czy małż, ale jesteś zabezpieczona na 102!!! No pracodawca - z małżem się nie zabiezpieczamy już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Myszko, aby budowa rosła bez problemów wiosnę przynoszę http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/WIOSNA4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witanko, Myszko, dzisiaj jest piękny dzień na budowanie, więc iech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Myszko witam się http://i72.photobucket.com/albums/i166/pani_myszka/Koty/bob_budowniczy.jpg http://images4.fotosik.pl/92/2890f2d869f76c89.jpg nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosiek booooooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosia chyba odkryłaś co też Mysia takiego robi, że jej tu nie ma tyle czasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosia chyba odkryłaś co też Mysia takiego robi, że jej tu nie ma tyle czasa ... powiedziałabym nawet cała rodzinka Mysiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysza... a jak tam budowa? chyba dawno nie było zdjęć :) Ty się budujesz w samym Nadarzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosia chyba odkryłaś co też Mysia takiego robi, że jej tu nie ma tyle czasa ... powiedziałabym nawet cała rodzinka Mysiowa Ciekawe które to Majka - chyba to co się najszybciej zalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ta wojownicza z butelką jako maczugą to musi co Mysia, a ten rozbawiony to Mariusz zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no dobrze a kto ich pilnuje z kluczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysza wgryza się w kable komputera, żeby coś zwarło wreszcie i dał się uruchomić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Klucz i kask budowlany, wraz z miną i ledwie skrywanym apetytem, symbolizuje nas - pełne oczekiwania i niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 O dzien dobry, dzien dobry. Widziałby kto. Ja mialam maraton z kolezanką ze studiów a Wy tu sobie folgujecie do woli. Magdziu i Michale - tak w samym Nadarzynie -tej starej czesci. Widze ze bede miala kolejnych fajnych sąsiadów. . Co tam jeszcze. Acha zbieram zapisy na rekuperator bartosza. Palec pod budke. Kto sie chce dopiąc - moznaby co nieco utargowac wtedy, hmm? Jacyś chetni? Skrzykneloby sie pare osob na zamowienie zbiorcze i tylko mielibysmy różne terminy realizacji A ja wczoraj nagotowalam gar zupy z wkładką dla swoich chlopaków i zawiozłam im na budowe- a oni sbie pojechali do domu. Tak wiec mam co jesc przez koleny tydzien . o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 O dzien dobry, dzien dobry. Acha zbieram zapisy na rekuperator bartosza. Palec pod budke. Kto sie chce dopiąc - moznaby co nieco utargowac wtedy, hmm? Jacyś chetni? Skrzykneloby sie pare osob na zamowienie zbiorcze i tylko mielibysmy różne terminy realizacji A ja wczoraj nagotowalam gar zupy z wkładką dla swoich chlopaków i zawiozłam im na budowe- a oni sbie pojechali do domu. Tak wiec mam co jesc przez koleny tydzien . o. Robisz rekuperator przez tych z Bartyckiej? czy jeszcze nie wiesz skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 O dzien dobry, dzien dobry. Acha zbieram zapisy na rekuperator bartosza. Palec pod budke. Kto sie chce dopiąc - moznaby co nieco utargowac wtedy, hmm? Jacyś chetni? Skrzykneloby sie pare osob na zamowienie zbiorcze i tylko mielibysmy różne terminy realizacji A ja wczoraj nagotowalam gar zupy z wkładką dla swoich chlopaków i zawiozłam im na budowe- a oni sbie pojechali do domu. Tak wiec mam co jesc przez koleny tydzien . o. Robisz rekuperator przez tych z Bartyckiej? czy jeszcze nie wiesz skąd? ano wlasnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a ja bym jakieś zdjątko chętnie zobaczył ...buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts