rasia 26.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysia, ja bardzo przepraszam ale do tego Pana od reku jeszcze nie zadzwoniłam, więc nie wiem czy Bartosz wyciągnie moje metry3. Jak będziesz z nim gadać, to może spytaj o kubaturę 1500m3, cioo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 O dzien dobry, dzien dobry. Acha zbieram zapisy na rekuperator bartosza. Palec pod budke. Kto sie chce dopiąc - moznaby co nieco utargowac wtedy, hmm? Robisz rekuperator przez tych z Bartyckiej? czy jeszcze nie wiesz skąd? ano wlasnie tam No to taka mała sugestia: jak będzie ekipa robiła ci rozprowadzenie instalacji, to lepiej przypilnuj ich, żeby zrobili Tobie dokładnie wyloty i doloty w tych miejscach, w którym chcesz. My też robiliśmy od nich i na budowie pokazywaliśmy 2 razy (obecni byli właścicielie), a wpadła ekipa i zrobiła po swojemu. Nie wiem czy im nikt nie pokazał, gdzie mają robić czy jakoś do tej pory nikt na to nie zwracał uwagi. My ich wzywaliśmy, bo zrobili lekko mówiąc na odczepnego, bez pomyślunku... a jaką zupkę im ugotowałaś ? Ale z Ciebie dobra inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysia ale w Link Air? Tam gdzie ja? To się możemy skrzykiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tak link air. Madziu, dzieki za rade, szkoda ze ci porobili od czapy. No coz zdarza sie. Ja tez juz mam takie doswiadczenia ze przy kazdej instalacji trzeba stac i pokazywac palcem i tak wlasnie zamierzam Rasiu dowiem sie. A Ty masz juz kanaly rozprowadzone przawda? Wszystkie osoby, ktore chca wziac udzial w loterii fantowej prosze wiec o przyslanie mi rzutów swoich chałupek. Zobaczymy co wywalczymy [email protected] Mysle ze negocjacje poprowadzi mój mąz- jest dosc niezly w te klocki. No i trzeba pewnie jeszcze jedną hardcorową osobę do kompletu, delikatną acz stanowczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.03.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tak link air. Madziu, dzieki za rade, szkoda ze ci porobili od czapy. No coz zdarza sie. Ja tez juz mam takie doswiadczenia ze przy kazdej instalacji trzeba stac i pokazywac palcem i tak wlasnie zamierzam Mysle ze negocjacje poprowadzi mój mąz- jest dosc niezly w te klocki. Na szczęście nie było tragedii, tylko niepotrzebne zrobiło się zamieszanie. A rury to przede wszystkim źle poprowadzili na poddaszu przez wełnę, więc nie było trudno to odkręcić, ale trzeba było swoje wychodzić. U mnie też mąż negocjuje ceny, ja wyszukuję oferty, dzwonię, pytam, a jak co do czego, to końcówkę załatwiania zostawiam jemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kanały mam... tak jak chciałam... potrzebuję dobrą skrzynkę teraz... Tylko nie taką: http://www.ratmed.pl/galeria/zdjecia/piwo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jeny jakie marnotrastwo Ide jeszcze na sloneczko z Niunią, bo skacze juz po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a ziupka pomidorowaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Doberek a ja właśnie wróciłam z dłuuuugiego spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a ziupka pomidorowaaaaaaa Pomidorowa... mówisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 .... Nefcię weż.... to panów tak zakręci, że Was poproszą byście wzięli za darmochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Myszka, ja jestem zainteresowana jak najbardziej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Przesłałam ci rzut mojego "małego" domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysza wstępnie to chyba i ja ... rzuty mają być góry i dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysza wstępnie to chyba i ja ... rzuty mają być góry i dołu? tak jest KruElu- całej wentylowanej powierzchni. Prosze podac zapotrzebowanie, czy tylko reku, czy tez i GWC i czy jest miejsca na dzialce wystarczająco zeby te tony żwiru zrzucic. No to papa na dzisisaj, bo dzien byl okropny a wczesniejsza noc imprezowo-nasiadówkowa A Kamolka jeszcze musze powiadomic o tym reku, bo tez chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No nie mogę z nią , wpada i wypada... Myszka przywołuję Ce do porządku i Masz być częściej i na dłużej...o fotach już nawet nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Alez u mnie nic sie nie dzieje...na budowie. Mojemu Majstrowi chyba jakis pogrzeb wypadł, wiec smutno. Ponadrabiam zaległosci dziennikowe lada dzien, tylko musze miec troche spokoju. Całe szczescie, ze ten weekend w domu i bez pospiechu (prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysza wstępnie to chyba i ja ... rzuty mają być góry i dołu? tak jest KruElu- całej wentylowanej powierzchni. Prosze podac zapotrzebowanie, czy tylko reku, czy tez i GWC i czy jest miejsca na dzialce wystarczająco zeby te tony żwiru zrzucic. No to papa na dzisisaj, bo dzien byl okropny a wczesniejsza noc imprezowo-nasiadówkowa A Kamolka jeszcze musze powiadomic o tym reku, bo tez chciał ło matko muszę papierzyska od Ciebie małżowi dać do przestudiowania ale nie bardzo wiem kiedy, bo go najczęściej nie ma ... a rzuty wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mysza wstępnie to chyba i ja ... rzuty mają być góry i dołu? tak jest KruElu- całej wentylowanej powierzchni. Prosze podac zapotrzebowanie, czy tylko reku, czy tez i GWC i czy jest miejsca na dzialce wystarczająco zeby te tony żwiru zrzucic. No to papa na dzisisaj, bo dzien byl okropny a wczesniejsza noc imprezowo-nasiadówkowa A Kamolka jeszcze musze powiadomic o tym reku, bo tez chciał ło matko muszę papierzyska od Ciebie małżowi dać do przestudiowania ale nie bardzo wiem kiedy, bo go najczęściej nie ma ... a rzuty wyślę kurierem mu wyslij , albo poleconym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Ty się lepiej skup na działaniu a nie zmienianiu imidżu po raz enty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts