pasie 27.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek i miłego dnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Ty się lepiej skup na działaniu a nie zmienianiu imidżu po raz enty a co Ty mnie tak poganiasz no zadzwonię dzis do tego geodety , zadzwonię , ale dam Mu jeszcze pospać , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.03.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Ty się lepiej skup na działaniu a nie zmienianiu imidżu po raz enty a co Ty mnie tak poganiasz no zadzwonię dzis do tego geodety , zadzwonię , ale dam Mu jeszcze pospać , nie? A co Ty Dobrosiu chcesz od Geodety? Zeby wytyczal? Znaczy nie bierzesz od M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Ty się lepiej skup na działaniu a nie zmienianiu imidżu po raz enty a co Ty mnie tak poganiasz no zadzwonię dzis do tego geodety , zadzwonię , ale dam Mu jeszcze pospać , nie? O tej porze!?!?!? Niedoczekanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Ty się lepiej skup na działaniu a nie zmienianiu imidżu po raz enty a co Ty mnie tak poganiasz no zadzwonię dzis do tego geodety , zadzwonię , ale dam Mu jeszcze pospać , nie? A co Ty Dobrosiu chcesz od Geodety? Zeby wytyczal? Znaczy nie bierzesz od M? hehe , własnie sie sama obudziłam,że M geodetę ma i już z nim rozmawiałam i biorę go częste wizyty u dentysty ewidentnie źle działają na moje IQ A dziś mnie mocno napiep.rza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Ty się lepiej skup na działaniu a nie zmienianiu imidżu po raz enty a co Ty mnie tak poganiasz no zadzwonię dzis do tego geodety , zadzwonię , ale dam Mu jeszcze pospać , nie? O tej porze!?!?!? Niedoczekanie! no bezlitosna z Ciebie wojowniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No uwierzę jak zobaczę Coś czuję,że zmienię avatar na weekend - mam coś takiego w rękawie , co Cię na pewno rozweseli Ty się lepiej skup na działaniu a nie zmienianiu imidżu po raz enty a co Ty mnie tak poganiasz no zadzwonię dzis do tego geodety , zadzwonię , ale dam Mu jeszcze pospać , nie? A co Ty Dobrosiu chcesz od Geodety? Zeby wytyczal? Znaczy nie bierzesz od M? hehe , własnie sie sama obudziłam,że M geodetę ma i już z nim rozmawiałam i biorę go częste wizyty u dentysty ewidentnie źle działają na moje IQ A dziś mnie mocno napiep.rza oooo to może i ja z M-go geodety skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja miałam też bardzo fajnego geodetę ... w razie czego służę namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A pojechałam ja sobie dzisiaj na wycieczkę krajoznawczo-zaopatrzeniową i sama dotąd nie wierzę w moje szczęście Jadę sobie drogą i myślę, że jadę dobrą drogą i że dobrze się ona nazywa i błądzę, błądzę, błądzę... a potem wjechałam w inną drogę, która podobno się nazywa tak jak myślałam, że tamta się nazywa i spotkałam, spotkała, spotkałam!!! : Dobrosię i Myszonkę ... z malutkimi, ślicznymi przyległościami /... i od razu kostka mniej boli... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.03.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No wlasnie Rasiu, jakos nadzwyczaj dobrze wyglądałas jak na kogoś ze skrętem i po upadku. Ty to jednak jestes rasową kobietą. Szybko sie podnosisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Rasiula - kobieta upadła to mi się jednoznaczne kojarzy - a Ty kobieta kwitnąca jesteś - dorze Cię bylo zobaczyc - teraz na moją przyszła budowe będziesz bez kłopotu trafiac Myszko kochana , dzięki za przefajne spotkanie , sorki za bałagan poczyniony przez moją latorośl mam nadzieję,że się będziemy częściej zderzać Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dobrosiu, Mysiu, to ja Wam dziękuję, że zmieniłyście plany i że poczekałyście jak błądziłam i tak szczerze to moja Kochana Teściowa i Wy byłyście dzisiaj balsamem i bandażem na moje kostki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Nieeeee, to ja dziękuje za przeurocze spotkanie. Fajny taki spontan, prawda? Dzieki Dobros, o Twoje spojrzenie . Rasiu dzieki za dawke optymizmu. A ja zachorowalam na cos takiego, co w tej formie nie do konca byloby w moim malym sraloniku wskazane: http://kominki.net/images/inspiracje/big/20080120-2059_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Pomysł super , tylko ja bym trochę wyższy zrobiła wkład , a mniejszą tę belę na górze , bo ona trochę przygniata ten wkład - optycznie rzecz jasna Myszka - co z moim spojrzeniem bo nie zajarzyłam No i zmieniam imidż na weekend , żebyście się ciut rozweseliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dobrosiu a dlaczego nie widać Twojej nowej imidż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 juuuuuuż chrum chrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 łoooo Dobroś... ten avatar jest boski... ale jak Ty piękna w tych lokach jesteś ... i jakie szykowne rękawiczki masz ... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 NO baaa , damą trza być w każdych warunkach , no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Nie mogę to do Kermita tak pędzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 juuuuuuż chrum chrum No turlam się ze śmiechu! CUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts