Magda i Michał 30.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam, mam! Ja bym zamieniła bidet z kiblem, bo jak siedzisz na kiblu to masz przed sobą ścianę, a możesz mieć przestrzeń... A na bidecie i tak masz zawsze ścianę Tylko, że Mysia nie chce mieć widoku z wanny na kibelek... tak przynajmniej pisała przy początkowych koncepcjach... i chyba jej się od tego czasu nie zmieniło, skoro tak zrobiła... ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mysza, ta wersja mi się najbardziej podoba. Nie jest naćkane, wszystko ładnie rozplanowane. Ja może postawiłabym taką pół ściankę przy wejściu do łazienki, tak gdzie jest wanna (jeśli się zmieści). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ile ta wanna ma długości? Może się da krótszą... Ona ma być dwuosobowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A Mysia zamiast czytać co mówimy, biega po forum i nagania ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.03.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam, mam! Ja bym zamieniła bidet z kiblem, bo jak siedzisz na kiblu to masz przed sobą ścianę, a możesz mieć przestrzeń... A na bidecie i tak masz zawsze ścianę Mąz nie da zamienic kibla i bidetu, a a nie spedzam tam za duzo czasu Lazienka ma 9,22 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam, mam! Ja bym zamieniła bidet z kiblem, bo jak siedzisz na kiblu to masz przed sobą ścianę, a możesz mieć przestrzeń... A na bidecie i tak masz zawsze ścianę Mąz nie da zamienic kibla i bidetu, a a nie spedzam tam za duzo czasu Lazienka ma 9,22 metrów No to gratulejszyns Mysia, naprawdę - moja ma 9.3, też prostokąt i się wydaje dużo mniejsza i nadźgana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jestem wlasnie skonczylam n-165 wersje łazienki, ktora nazywa sie łazienka psi. Jest to hybryda. Jak tego nie lykniecie to ja chyba popelnie sepuku, albo mozg mi sie zlasuje. http://images44.fotosik.pl/95/7b7defd7eeb66d8amed.jpg No to może i ja się wypowiem.... jeśli można Koncepcja samej łazienki jest wg mnie całkiem ciekawa, ale zastanawiają mnie 2 rzeczy: - czemu umywalka jest tak z boku? nie lepiej aby była wyśrodkowana na tej ścianie? - czy robiąc tą wannę prostokątną i umieszczając ją przy wejściu, nie zawężasz wejścia? nie będziesz się non stop uderzać o róg wanny idąc np do kibelka? Może lepiej tam umieścić narożną? A co to jest na rysunkach te strzałki? Popieram te spostrzeżenia ale pogubiłam się z umywalkami, tu aż prosi się o dwie obok siebie i też kibelek zamieniłabym z bidetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam, mam! Ja bym zamieniła bidet z kiblem, bo jak siedzisz na kiblu to masz przed sobą ścianę, a możesz mieć przestrzeń... A na bidecie i tak masz zawsze ścianę Mąz nie da zamienic kibla i bidetu, a a nie spedzam tam za duzo czasu Lazienka ma 9,22 metrów ale czy tam przy tym kibelku nie będzie trochę ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.03.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wykapalam sie w swojej mikro wannie i wrocilam do Was. Wanna jest na styk. Ma 170 cm i jest dwuosobowa. Wiem, ze narozna bylaby tu lepsza pod wzgledem "walenia sie w drzwi". Byc moze sie zastosuje do tej rady jak bede kupowac sanitariaty, ale wtedy poleczka przy wannie na kosmetyki musialaby isc precz.;( Co do umywalki to mi tam blatu brakuje zeby sie rozlozyc , a na fotel nie mam juz miejsca wiec musi stanąc niesymetrycznie. W poprzednim domu mialam blat 120 i umywalke nablatową tez z boku, a jednak miejsca bylo ciagle malo nawet zeby odlozyc ubrania. Ciagle lezalo na kiblu, a tu do kibla daleko... Musze znalesc miejsce na fotel, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.03.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam, mam! Ja bym zamieniła bidet z kiblem, bo jak siedzisz na kiblu to masz przed sobą ścianę, a możesz mieć przestrzeń... A na bidecie i tak masz zawsze ścianę Mąz nie da zamienic kibla i bidetu, a a nie spedzam tam za duzo czasu Lazienka ma 9,22 metrów ale czy tam przy tym kibelku nie będzie trochę ciasno hmm, najwyzej przesune scianke z prysznica jeszcze z 10 cm i ustawie go prostopadle. A co, w koncu kabina wyszla 130/120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 NO co ja będę pisac : PODOBA MI SIĘ Umywalkę zrobiłabym jedną a za to długą , wannę zostawiłabym prostokątną , żeby nie zaburzac ładu narozniakiem - ale ja po prostu nie lubie narożnych , więc stronnicza jestem Jedyne co , to bym się zastanowiła , czyby blatu z tych szufladek nie pociągnąć jakoś nad wanne , bo takie dolepione troszke mi sie wydają.Jakos bym te szufladki zgrała z wannowa obudową. A poza tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.03.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a jesli mialabym kupowac narozną to wzielabym owalną i jakos obudowałahttp://photos02.allegroimg.pl/photos/400x300/586/61/53/586615355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 nie widzę zdjęcia Dobroś, znowu zmiana wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.03.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobroszka, kobieta pracująca. To dobrze ze niczego sie nie boisz:)Juz powinno byc widac zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 uff i tego sie będę trzymać - baba z optymistycznym podejściem do życia Mogę spełnić postulat - Lidszu możesz sie zacząć przyzwyczajać do tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.03.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 NO co ja będę pisac : PODOBA MI SIĘ Umywalkę zrobiłabym jedną a za to długą , wannę zostawiłabym prostokątną , żeby nie zaburzac ładu narozniakiem - ale ja po prostu nie lubie narożnych , więc stronnicza jestem Jedyne co , to bym się zastanowiła , czyby blatu z tych szufladek nie pociągnąć jakoś nad wanne , bo takie dolepione troszke mi sie wydają.Jakos bym te szufladki zgrała z wannowa obudową. A poza tym super No no no z tymi szufladkami to dobrze kombinujesz, ale to wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Że niczego się nie boję do za duzo powiedziane.....ale postaram się bardzie optymistycznie lookac w przyszłość Pomysł z zabudowaniem owalnej jest znacznie ciekawszy niż klasyczna narożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.03.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Że niczego się nie boję do za duzo powiedziane.....ale postaram się bardzie optymistycznie lookac w przyszłość Pomysł z zabudowaniem owalnej jest znacznie ciekawszy niż klasyczna narożna Nigdy nie myslalam o klasyku naroznikowości wannowej A wiesz, nawet pasuje mi do Ciebie ten awaterek, choc tesknie za panienką Vittorią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 uff i tego sie będę trzymać - baba z optymistycznym podejściem do życia Mogę spełnić postulat - Lidszu możesz sie zacząć przyzwyczajać do tej wersji I teraz w końcu wiadomo po co Ci pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Panienka Victoria pewnie kiedyś wróci , ale na razie potrzebuję kobiety czynu zamiast subtelności i wytrzeszczu Tez mi ten look do mnie pasuje - mogłam porzucić karton i się finalnie przeobrazić. A od panienki musiałam troche odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts