pasie 01.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie ściągać tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie zciągac, tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki gwarancja to jeszcze pol biedy, ale jak piekarnik zacznie do mnie po niemiecku gadac to byłaby dopiero tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie zciągac, tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki gwarancja to jeszcze pol biedy, ale jak piekarnik zacznie do mnie po niemiecku gadac to byłaby dopiero tragedia spoko, spoko tłumacza się wynajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie zciągac, tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki gwarancja to jeszcze pol biedy, ale jak piekarnik zacznie do mnie po niemiecku gadac to byłaby dopiero tragedia ja ściągałam sprzęt i z gwarancją nie było problemu - honorowana była w serwisie ale menu sprzetu tylko po niemiecku i naszcęście po angielsku (ale zanim do tego doszałm nerwy straciłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie zciągac, tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki gwarancja to jeszcze pol biedy, ale jak piekarnik zacznie do mnie po niemiecku gadac to byłaby dopiero tragedia spoko, spoko tłumacza się wynajmie zeby byl przystojny, pachnial ladnie i stał zawsze na swoim miejscu gotowy do uzycia języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie zciągac, tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki gwarancja to jeszcze pol biedy, ale jak piekarnik zacznie do mnie po niemiecku gadac to byłaby dopiero tragedia spoko, spoko tłumacza się wynajmie zeby byl przystojny, pachnial ladnie i stał zawsze na swoim miejscu gotowy do uzycia języka Mysia - no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie zciągac, tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki gwarancja to jeszcze pol biedy, ale jak piekarnik zacznie do mnie po niemiecku gadac to byłaby dopiero tragedia ja ściągałam sprzęt i z gwarancją nie było problemu - honorowana była w serwisie ale menu sprzetu tylko po niemiecku i naszcęście po angielsku (ale zanim do tego doszałm nerwy straciłam) jesli po angielsku to moze byc nawet fajnie. Moja pralka mowi do mnie po polsku, to sie nie nudze jak nastawiam pranie tylko sobie zawsze utniemy pogawędke o skarpetkach. A piekarnik i mikrofala muszą byc jak blizniaki jednojajowe i nadawac na jednej fali. angielski moze byc, zeby nie bylo nudno i monotonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia ja też się zastanawiałam czy sprzętu z zagranicy nie zciągac, tylko co potem z gwarancją............... i ja czekam na foteczki gwarancja to jeszcze pol biedy, ale jak piekarnik zacznie do mnie po niemiecku gadac to byłaby dopiero tragedia ja ściągałam sprzęt i z gwarancją nie było problemu - honorowana była w serwisie ale menu sprzetu tylko po niemiecku i naszcęście po angielsku (ale zanim do tego doszałm nerwy straciłam) jesli po angielsku to moze byc nawet fajnie. Moja pralka mowi do mnie po polsku, to sie nie nudze jak nastawiam pranie tylko sobie zawsze utniemy pogawędke o skarpetkach. A piekarnik i mikrofala muszą byc jak blizniaki jednojajowe i nadawac na jednej fali. angielski moze byc, zeby nie bylo nudno i monotonnie ale anglicy to flegmatycy.......a pisałaś ze obsługa ma byc przystojna i...... a niemcy to chyba też odpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a po hiszpańsku pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no a czekajcie to wlasciwie jaka narodowosc wchodzi w gre? bo wlosi tylko do lozka sie nadają a ponoc tez im sie nie chce. Hiszpanie ponoc plomienni ale mi sie wierzyc jakos nie chce.Rosjanie, moze i w tą strone, ale troche dramatyzują. Kurcze, zostaje tylko Mel Gibson , choc juz nie te lata. kurcze kurcze. kurcze bym pieczone zjadła. Moze Dorcia kogos wymyśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a po hiszpańsku pasi czytasz w myslach czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no a czekajcie to wlasciwie jaka narodowosc wchodzi w gre? bo wlosi tylko do lozka sie nadają a ponoc tez im sie nie chce. Hiszpanie ponoc plomienni ale mi sie wierzyc jakos nie chce.Rosjanie, moze i w tą strone, ale troche dramatyzują. Kurcze, zostaje tylko Mel Gibson , choc juz nie te lata. kurcze kurcze. kurcze bym pieczone zjadła. Moze Dorcia kogos wymyśli? a francuski ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a po hiszpańsku pasi taaaak? Pasi Ci Pasiu po hiszpansku? Mi tam tylko hiszpanskie rytmy pasują i buty do flamenco, ale nie wiem czy sami Hiszpanie tez tak ogolnie rzecz jasna, jako naród Hiszpanów, zeby nie bylo, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no a czekajcie to wlasciwie jaka narodowosc wchodzi w gre? bo wlosi tylko do lozka sie nadają a ponoc tez im sie nie chce. Hiszpanie ponoc plomienni ale mi sie wierzyc jakos nie chce.Rosjanie, moze i w tą strone, ale troche dramatyzują. Kurcze, zostaje tylko Mel Gibson , choc juz nie te lata. kurcze kurcze. kurcze bym pieczone zjadła. Moze Dorcia kogos wymyśli? a francuski ?? Nie bardzo. Chyba jednak szukałabym w jakichs jeszcze chlodniejszych krainach. Ponoc ci z zimnych krajów robią najlepsze tłumaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia, ten sprzęt zarąbisty Kurde, chyba będzie trzeba rozejrzeć się gdzieś za granicą za jakimś fajnym sprzętem AGD. Chociaż nie zdzierżyłabym jakby do mnie piekarnik szprechał po niemiecku Po hiszpańsku, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Robot nowej generacji http://student.wszia.edu.pl/~mm2/wkuchn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 o nie, a jakie ma ramie dzialania i moc przerobową i czy latwo sie miesci w szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 o nie, a jakie ma ramie dzialania i moc przerobową i czy latwo sie miesci w szafce? trzymałabyś go w szafce - to niehumanitarne wystaw na Allegro jako sprzet do wypozyczenia i kasę zbijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 o nie, a jakie ma ramie dzialania i moc przerobową i czy latwo sie miesci w szafce? trzymałabyś go w szafce - to niehumanitarne wystaw na Allegro jako sprzet do wypozyczenia i kasę zbijaj No wiesz co? A jaki ja wtedy mialabym uzytek z tego robocika?Wracałby jeszcze brudny i zdezelowany. A bo to rózni ludzie śa i róznie sprzet szanują. A wiadomo, jak cos jest cudze to sie nie szanuije Zresztą kto by mi robił kremówke, gdyby robocik był w ciągłym obiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jak juz jestesmy w kuchni to ide ugotowac cos starego - KAPUŚNIAK. No trudno, ajk nie moge miec robiego to mam przecież ojca jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts