pasie 01.04.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mysia superowo Nefcia dobrze gada precz żółtym elewacjom dobra spadam spać papapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 papapa Pasieczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia a Ty co spać nie idziesz, już się wporzo czujesz już mi zmykaj do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 NO to faktycznie już za moment więźba - na tych zaszałowanych oknach będzie się szalowo prezentować Myszka dzięki za maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Myszka ale Ci norka rośnie w oczach slicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jak dzisiaj cudna pogoda znowu. Witam się serdecznie. Melduje, ze baniak z kapuśniaczkiem czeka na porę obiadową. No a teraz sie oddelegowuje i jade do Pani Starszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mysia ale ci chałupka rośnie !!!!!! oby tak dalej !!!!! Zmykaj i wpdaj po wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mysia, piękna chałupka i okolice Niedługo więźbę będziesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mysza, jak pięknie, ślicznie, jasno, przejrzyście, widno i czysto................ WOW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Relacja z dzisiaj: otóz: latały helikoptery nad moim domem, latał mały samolot, świecil księzyc na idealnie niebieskim niebie. Kurcze jaki ten moj spacerniak jest fajny. chyba doleje wiecej tego betonu i zrobie go dookoła domu Kurcze robilam jeszcze jedno zdjecie, ale gdzies wsiąkło. Nic straconego, powtórze jutro. Przyjechaly stropy: http://images40.fotosik.pl/92/f25c805b5c6f0fa3med.jpg http://images41.fotosik.pl/92/bf1aa21051e8ffa4med.jpg http://images50.fotosik.pl/96/1c2bc96f1641bc3dmed.jpg Ostatecznie nie udalo sie dzisiaj dowiedzieć, czy bedzie w mojej studni woda, czy nie. Jeszcze jutro przyjadą chłopaki i popracują troche. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Musze popracowac nad schodami, zeby mnie nie czekało takie oto cos: http://ejgbulat.republika.pl/images/schody_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.04.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mysza ale Ty schodów nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Musze popracowac nad schodami, zeby mnie nie czekało takie oto cos: http://ejgbulat.republika.pl/images/schody_m.jpg schody a ta ściana za nimi masakra budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Musze popracowac nad schodami, zeby mnie nie czekało takie oto cos: http://ejgbulat.republika.pl/images/schody_m.jpg o dżisas w pierwszej chwili myślałam, że to twoje a reszta zdjęć piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mysza ale Ty schodów nie masz Jak to nie mam. Pierwsze słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mysza ale Ty schodów nie masz Jak to nie mam. Pierwsze słysze ja byłam przekonana, że parterówkę budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no prawie parterówka U mnie na górze jest jeden pokoik z łazienką "pokoj" telewizyjny i antersola na duzy pokój. Zaraz sie tak wsciekne, ze wywale te schody i wstawie winde. Za kuta nie moge tego ustawic. Na co mi to bylo. Archtekt nawet nie rozrysowal laskawie tych schodów, a ja musze powiedziec gdzie mają sie zaczynac, konczyc i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jesssooo mnie się też ciepło zrobiło, bo myślałam, ze to Twoje - a przecież to czerwona cegła...jeesssss muszę ochłonąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 tak sobie czytam i czytam i mam wrażenie ,ze nie wpisałabyś swojego architekta na listę pod tytułem: " gorąco polecam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jesssooo mnie się też ciepło zrobiło, bo myślałam, ze to Twoje - a przecież to czerwona cegła...jeesssss muszę ochłonąć U mnie to raczej mało prawdopodobne. Dobrosiu no obawiam sie, ze masz racje, a zapowiadał sie tak fajnie. Tylko slabo skonczyl. Zanczy on sam jakby robil to moze byloby i dobrze, ale zlecil swojej mlodej projektantce a sam wyjechal w pierony. Chlopaki na budowie mowią, ze jest bez opisu bez wymiarów- to akurat wiedzialam, ale mowią tez ze na różnych rysunkach jest różnie i to jest szok. Az sie przyjzałam. Schody rzeczywiscie są raz tak raz siak. A najbardziej mnie wkurzylo ze pytam arch jaka jest wysokosc stropu u mnie bo mialo byc 2.8 a widze 2.7. No dobra mowi ze sprawdzi. napewno ok. No ale dalej nie mam spokoju i dzwonie znowu za pare dni bo nigdzie w opisie nie widze o co chodzi. Nie napewno jest 2.8, bo ja rysowałem i sam poprawiałem. No dobra nie wiem co poprawial i gdzie, ale ok,zlewam sie na niego, mysle powiem chlopakom to mi zrobią ile trzeba. No i powiedzialam, ale sobie zapomnieli i zrobili terrive na 2.7. No dobra, grunt to wybrnąc jakos. Dobrze, ze u mnie to mozliwe, bo generalnie sufit deskowany i w zasadzie tylko w hallu i wiatrolapie bedzie 2.7. Moze to nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts