dobroszka 04.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Myszka dzięki dzięki dzięki za tego niusa Gęba mi się śmieje , a M. musiałam dwa razy powtarzać wycenę , bo nie chciał wierzyć,że mozą byc taka różnic w stosunku do wcześniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.04.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Myszka dzięki dzięki dzięki za tego niusa Gęba mi się śmieje , a M. musiałam dwa razy powtarzać wycenę , bo nie chciał wierzyć,że mozą byc taka różnic w stosunku do wcześniejszych Nooo. Jak widze Twoja wycena coraz mniej różni sie od mojej- to moze jednak pootwieram gdzieniegdzie te swoje okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Pootwieraj , pootwieraj NOrmalnie całe czas mi sie banan na twarzy trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dobry dzień, bo słonecznyA wieczorem:http://th.interia.pl/40,b8328fc442782901/ognisko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dzień dobry http://img13.imageshack.us/img13/4729/dzialka4042009032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 och ach jak cudnie pachnie w słoneczku ta róza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dzien dobry ale ceny z kosmosu macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 kupiłam kominek:o taki, czołgowy.http://images46.fotosik.pl/98/5ada69d64c98fad3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Pięęęęęęęęęęękny!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 kupiłam go zaocznie , pięc minut temu, nie wychodząc z domu, ale trzeba jechac po niego do Częstochowy niestety. Troche mi ta cegiełka nie pasi, ale ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Czemu czolgowy?Wcale nie wyglada na bardzo grzmociasty Mi tez podobaja sie takie wklady dwustronne i nawet bardzo pasowalby do umiejscowienia kominka wiec poprosze o jakiegog linka do twojego wkladu -zobacze dokladne wymiary no i cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Czemu czolgowy?Wcale nie wyglada na bardzo grzmociasty Mi tez podobaja sie takie wklady dwustronne i nawet bardzo pasowalby do umiejscowienia kominka wiec poprosze o jakiegog linka do twojego wkladu -zobacze dokladne wymiary no i cene czołgowy, bo ma taki lufcik czołgowy (ze długi a wąski) Generalnie nie jest przysadzisty - wymiary szyby cos kolo 438x875 To z tej grupy kominkow, tylko cegiełke ma w środku taka klasyczną a nie te sliczne pasy: http://kominki.net/index.php?go=produkt_info&id=893 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 pięęęęęknyyyyyyy Gratulacje !!!! To co , dmuchasz sama do tej Częstochowy , czy pojedziecie całą rodzinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 pięęęęęknyyyyyyy Gratulacje !!!! To co , dmuchasz sama do tej Częstochowy , czy pojedziecie całą rodzinką? No chyba z rodzinką, a w zasadzie to ja na doczepke do męza a dziecko na doczepke do mnie . no bo kupilismy na aukcji ten kominek, no. Ja to bym sama nie dala rady jechac, o nie, jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzieki myszko A mam jeszcze pytanko odnosnie tych roznic poziomow o ktorych pisalam u efilki.Zajrzalam do "twojego" projektu i chyba wyobrazam sobie jak bedziesz miala to poobnizane.Czy tak bylo to w projekcie gotowym czy sama tak "pokombinowalas?" U mnie wlasnie Twoja kuchnia jadalnia i salon mialyby byc nizej a pozostala czesc domu wyzej.Schodek mialby byc tak jak przebiega podciag sciany salonu i kuchni. (nie wiem czy dobrze znalazlam ale ten dom budujes zprawda? http://www.z500.pl/projekt/z77/rzuty.html) Szkoda ze nie jestes na etapie wykonczania podlog bo moglabym ocenic jak to moze wygladac (jestem wzrokowcem) Moze wiesz u kogo w domku moglabym zobaczyc takie wykonczone roznice posadzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzieki myszko A mam jeszcze pytanko odnosnie tych roznic poziomow o ktorych pisalam u efilki.Zajrzalam do "twojego" projektu i chyba wyobrazam sobie jak bedziesz miala to poobnizane.Czy tak bylo to w projekcie gotowym czy sama tak "pokombinowalas?" U mnie wlasnie Twoja kuchnia jadalnia i salon mialyby byc nizej a pozostala czesc domu wyzej.Schodek mialby byc tak jak przebiega podciag sciany salonu i kuchni. (nie wiem czy dobrze znalazlam ale ten dom budujes zprawda? http://www.z500.pl/projekt/z77/rzuty.html) Szkoda ze nie jestes na etapie wykonczania podlog bo moglabym ocenic jak to moze wygladac (jestem wzrokowcem) Moze wiesz u kogo w domku moglabym zobaczyc takie wykonczone roznice posadzek? Kakusku, u mnie nie będzie schodków, ale generalniemi sie podobają. U Rasi w dzienniczku sobie zobacz jakie ma cudo. A moze pokaż swój projekt. To parterówka czy piętrowy? Jesli parterówka, to łatwo mozna pomanipulowac wysokościami na suficie. Ja mam strop mieszany terriva/drewniany. Tam gdzie bedzie drewienko to moge i pod nieeebo dzwigac stropy. No, moze troche przesadziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mysia gratuluję nabytku jest fajoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mysia gratuluję nabytku jest fajoski Dzieki Pasie. To widzimy sie u Rasiuli, czy zostajesz z chorowitkiem w domku? Pewnie głupio pytam, no nie? To ja juz sie odmeldowuje i wybywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.04.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ach to troche zle zrozumialam-ty manwrujesz wysokosciami "ruszajac" sufit a nie podloge Ja rysuje projekt na podstawie Natalki (nie umiem wkleic swoich rzutow wiec podaje linka do oryginalu ): http://www.mgprojekt.com.pl/domki/natalia/rzuty.php Wlasciwie uklad jest taki sam tylko dom zostal poszezony i garaz wysuniety do przodu.Sciana kuchni jest tez rono ze sciana salonu i tam wlasnie wypadalby ten stopien. Zagladnalem do rasi-rzeczywiscie fajny domek i nawet mysle ze takie obnizenie to daje lepszy efekt kiedy jest tam wiecej niz jeden stopien. Musze pokazac to mezowi (dziekuje za namiarek) Przegladam wlasnie watek z lazienkami bo kombinuje jak w tej mojej na poddaszu upchnac i prysznic murowany i wanne.W projekcie jest to niby wszystko pozaznaczane ale jakos wydaje mi sie ze to tak na sile jest tam powciskane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.04.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Myszko a ty pralnie bedziesz miala pod schodami?Mozesz napisac jakie to pomieszczenie bedzie u Ciebie duze i gdzie bedzie do niego wejscie?Ja teraz po sugestiach wywalenia pralki z lazienki kombinuje ze zrobie mini pralnie w garderobie na gorze albo gdzies kolo dolnej lazienki w wnece pod schodami (u mnie jest to wszystko troche wieksze i schody sa ze spocznikiem wiec moze by sie udalo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts