efilo 05.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 kakusku - zrób na górze - najlepiej jak brudy są tam gdzie się rozbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Myszko a ty pralnie bedziesz miala pod schodami?Mozesz napisac jakie to pomieszczenie bedzie u Ciebie duze i gdzie bedzie do niego wejscie?Ja teraz po sugestiach wywalenia pralki z lazienki kombinuje ze zrobie mini pralnie w garderobie na gorze albo gdzies kolo dolnej lazienki w wnece pod schodami (u mnie jest to wszystko troche wieksze i schody sa ze spocznikiem wiec moze by sie udalo ) Moja pralnia bedzi miala ze 4 metry, przy czym czesc bedzie pod skosem. Także nie za wiele. Byłoby wiecej gdyby arch nie namalował badziewnie schodów. Ja na Twoim miejscu wyciągnełabym te dwei sypialnie na parterze jeszcze z metr do góry i wtedy robi sie szeroki korytarz w którym smialo mozna cos wygospodarowac pod schodami i to troche wiecej niz u mnie, nawet kosztem jeszcze ze dwoch metrów pomieszczenia gosp. No chyba, ze planujecie mieszkac na górze to wiadomo, ze za garderobą mozna zrobic fajną pralnio-suszarnie, a z niej dopiero wejscie na strych. U mnie wejscie bedzie na wąskiej scianie od strony sypialni(prawdopodobnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mysza specjalnie dzis ogladalam i macalam ten kominek jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mysza specjalnie dzis ogladalam i macalam ten kominek jest super no widzisz, pomacałas go przedemną. Skoro mam Twoje blogosławieństwo Anju, a wiem z dobrych źródeł, zes dziewczyna z klasą to ja bedę spać spokojnie , no albo prawie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mysza a z jak dobrych zrodel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mysza a z jak dobrych zrodel? z bardzo, bardzo dobrych, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 wim a jaka obodowa do tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Myszko, piękny kominek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę się zastanowić, czy u mnie też nie dałoby się zrobić takiego dwustronnego Bardzo bym chciała Dziękuję za miłe spotkanie u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Myszko, piękny kominek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę się zastanowić, czy u mnie też nie dałoby się zrobić takiego dwustronnego Bardzo bym chciała Dziękuję za miłe spotkanie u Rasi a ja również dziękuje. Uśmiechnięte mordki zawsze chętnie się spotyka na swej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 wim a jaka obodowa do tego cuda? Hmmmm tego to ja nie wiem, ale prosta prosciutka, jakaś asymetria chyba, moooooze półka bedzie, a z drugiej strony kominka blacha?albo nic. Do wczoraj miałam upatrzony inny model. Musze pomyślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mysia szykujesz pielgrzymkę do Częstochowy - bardzo dobrze a kominek - superancki - nic mu dadać nic ująć Miłego Dnia - całuski dla Majeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mysia szykujesz pielgrzymkę do Częstochowy - bardzo dobrze a kominek - superancki - nic mu dadać nic ująć Miłego Dnia - całuski dla Majeczki Nie zadnych pielgrzymek nie będzie. Kurier ma przywieźć kominek. Ciekwae gdzie go postawię.hmmm. Szukam inspiracji do niego Dzięki Zuz@nko za pozdrowienia dla Majorki. Dziękujemy za przemiłe spotkanie. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mysia szykujesz pielgrzymkę do Częstochowy - bardzo dobrze a kominek - superancki - nic mu dadać nic ująć Miłego Dnia - całuski dla Majeczki Nie zadnych pielgrzymek nie będzie. Kurier ma przywieźć kominek. Ciekwae gdzie go postawię.hmmm. Szukam inspiracji do niego Dzięki Zuz@nko za pozdrowienia dla Majorki. Dziękujemy za przemiłe spotkanie. Miłego dnia nie będzie pilegrzymki a juz chciałam autokra zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry miłego tygodnia budowlanego szkoda że nie bedzie pielgrzymki do Częstochowy miałabyś już wtedy rzut bereteczką do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Myszko nie umiem tutaj wklejac zdjec ale gdybys podala mi swojego maila (moze byc na priv) to wysle Ci wieczorkiem (teraz lece do pracy) kilka inpsiracji ktore mam zapisane-moze cos wpadnie Ci w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kakuski i ja tez poprosze inspiracje kominkowe to to czego szukam, popoludniu moge wkleic swoje jak chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Doberek Mysia dzięki za wczorajsze spotkanko u Rasi buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kakuski i ja tez poprosze inspiracje kominkowe to to czego szukam, popoludniu moge wkleic swoje jak chcecie jasne, ze chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kakuski i ja tez poprosze inspiracje kominkowe to to czego szukam, popoludniu moge wkleic swoje jak chcecie jasne, ze chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry, zupełnie pogubiłam się czasu brak, nie nadążam, wpadam na moment ślad zostawić takiego wczoraj upolowałam cytrynki też fruwają http://img151.imageshack.us/img151/5755/dzialka5042009077.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts