78mysz 07.04.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Myszka a te rzuty jak dokładne musza być? Mam zeskanować te z PnB? No i czemu GWC pod garażem? Bo tak bezpieczniej przy wysokich wodach, a Ty ponoc takie masz. Dodatkowo jak nawciskach żwiru to odpadają ci koszta podsypek, a piasek tani nie jest oj nie jest. Ale nie jest to mus, ja robie kopiec w ogródku i nie wiem co znaczy wysokie wody, kurna, ma tak byc i juz i ma byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak zrobimy te badania gruntu , to Ci od reku będa wiedzieć ,czy mozna to wsadzić pod garaż czy nie??? Jak już to masz przerobione to pooświecaj mnie troszkę A Ty czemu w ogródku , a nie pod garażem? i co to znaczy kopiec- mam to rozumieć w sensie doslownym? A tak się cieszyłam,że mam z tym spokój , to musiało do mnie jak bumerang wrócić No i jeszcze raz ptam co z tymi rzutami - mam zrobić skana z projektu z PnB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 oj wypadło mi. Dobrosiu walnij skanik i starczy. Generalnie GWC zakopuje sie pod ziemią, ponizej punktu przemarzania gruntu, czyli 120-140cm, ale jak wody wysokie to dobrze byloby żwir wyniesc deczko do góry i nasyp zrobic. To moze byc nasyp 50 cm-1 metr nawet. Ja sobie wymyslilam zrobic nasyp w kształcie meandru takiego z tylu ogrodu, zeby wyeksponowac kwiatki na nim rosnące i ustawic je do wystawy południowej. Mam nadzieje, ze to zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mysza, witam serdecznie.Dom rośnie cudnie i szybko.Kominek świetny, też zazdroszczę dwustronnego. U mnie niestety nie ma szans.Ja będę miała na jednej ścianie z telewizorem. A może macie jakieś przykładowe zdjęcia ścian z kominkiem i telewizorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ja nie mam, ale jak znajde cos to ci przesle. Betko, wydaje mi sie ze zeby to fajnie wygladało razem to musisz jedno wysunąc do przodu, np ściane z kominkiem, nawet minimalnie o te 20 cm. A moze u dorci ostatnio cos było ze 2-3 strony wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja się jeszcze zastanawiam czy telewizor nad kominkiem czy z boku? Tylko chyba na bok mam mało miejsca Może faktycznie tak jak piszesz. To dobry pomysł, żeby wysunąć kominek. Jak coś znajdziesz to wrzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Myszka ale pięknie u Ciebie. My kominek też na dniach musimy zamówic a jeszcze sie nie zabrałam za wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mysza, to skoro u mnie też jest wysoki poziom wód, to raczej powinnam zrobić GWC pod garażem ? pewnie się będę musiała na takie coś zdecydować, bo nie chciałabym mieć kopca na końcu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mysza, to skoro u mnie też jest wysoki poziom wód, to raczej powinnam zrobić GWC pod garażem ? pewnie się będę musiała na takie coś zdecydować, bo nie chciałabym mieć kopca na końcu działki Generalnie to tu wszedzie są wysokie wody, ale pytanie jak wysokie. Robiłas te badania techniczne gruntu? Pod garazem to nie jest mus, a wy sobie wyobrazacie te kopce wielgachne, ja nie moge. To sie ustala indywidualnie. Wrócimy do tematu po świętach, niech sie Panowi głowią, gdzie umiescic to gwc zeby bylo dobrze i tak jak sie każdemu podoba. Czesc Justysia, zawiało od morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ...wieczór... ja w malignie, ale się pytam, czy Ty pamiętasz o mojej 1500m3 jednostce? mam przesłać plany z rozprowadzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć Myszko, laseczko ale idzie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ...wieczór... ja w malignie, ale się pytam, czy Ty pamiętasz o mojej 1500m3 jednostce? mam przesłać plany z rozprowadzeniem? natenczas nie trza, po swietach dowiedziec sie to za pozno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 kto mi sle smsy, bo nie chce mi sie schodzic po telefon, prosze sie przynac bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 młaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 tenks god ze jestes wreszcie w normalnym swiecie. Ja nie cierpie pisac smsów musze sobie jakąs wieksza furke kupic z porzadną klawiaturą, bo sie moje paluchy nie mieszcza na tym przykurczu a w dodatku nie mam dobrego slownika. Przetrenowalas mnie niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no sorki - jak mi piszesz , że urgent to chciałam,żeby jak najszybciej dotarło , to telefonem poleciałam U mnie dotykowe duże ekranisko - fajnie się stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no sorki - jak mi piszesz , że urgent to chciałam,żeby jak najszybciej dotarło , to telefonem poleciałam U mnie dotykowe duże ekranisko - fajnie się stuka oj czuje, ze o czyms myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak ja sie ciesze ze bede miec patrerówke i nie bedzie mi grozilo drapanie sie po schodach po omacku, albo nawet przy zapalonym swietle kiedy nie mam na to ochoty i ze nie bede musiała chodzic z torbą rzeczy typu komp, tel, worek prania tam i nazad. I ze pies nie spadnie ze schodów, bo nie bedzie mial co na nich szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no sorki - jak mi piszesz , że urgent to chciałam,żeby jak najszybciej dotarło , to telefonem poleciałam U mnie dotykowe duże ekranisko - fajnie się stuka oj czuje, ze o czyms myslisz hmmm , że niby o czym....??? A parterówka to genialny wynalazek ludzkości Coś Ty nawywijała z tymi oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no sorki - jak mi piszesz , że urgent to chciałam,żeby jak najszybciej dotarło , to telefonem poleciałam U mnie dotykowe duże ekranisko - fajnie się stuka oj czuje, ze o czyms myslisz hmmm , że niby o czym....??? A parterówka to genialny wynalazek ludzkości Coś Ty nawywijała z tymi oknami? a kazalam skrócic okno w lazience, a zapomnialam ze ja tam nie mam wanny. Taki drobiazg, ale mi sie te moje milionowe koncepcje samej pierniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts