Nefer 11.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać..Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać.. Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie Zamów masażyk kolan u małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać.. Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie Zamów masażyk kolan u małża Raczej nie dam się dotknąć jak spuchnięte to lepiej nie ogrzewać masażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać.. Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie Zamów masażyk kolan u małża Raczej nie dam się dotknąć jak spuchnięte to lepiej nie ogrzewać masażem No to juz wiesz dlaczego kobity po wszelkich robotach świątecznych do kosciola lecą poklęczeć na zimnej posadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 na to nie wpadłam Ja mam swoje metody - podusia, noga wysoko i colpack na kolanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.hotelbelweder.pl/_hbelweder/image/wielkanoc2006.jpg Zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych życzy Beauty z rodzinką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać.. Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie ja pierdziu..i to wszystko na dwa dni żarcia świątecznego Moje dzieci nie mają co liczyć na takie kultywowanie tradycji.Święta u nas sa składkowe , więc wszyscy cosik przynoszą , a gospodarz się nie ucheta dokumentnie . I mam nadzieję , że nigdy nie będę musiała przygotowywać sama wszystkiego.Toż to masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dobrosiu jak sie nazywają te drewniane zewnętrzne żaluzje suwane? Mycha jakie żaluzje suwane???!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać.. Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie Zamów masażyk kolan u małża Raczej nie dam się dotknąć jak spuchnięte to lepiej nie ogrzewać masażem No to juz wiesz dlaczego kobity po wszelkich robotach świątecznych do kosciola lecą poklęczeć na zimnej posadzce Wiedzialam co robie z tym betonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać.. Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie ja pierdziu..i to wszystko na dwa dni żarcia świątecznego Moje dzieci nie mają co liczyć na takie kultywowanie tradycji.Święta u nas sa składkowe , więc wszyscy cosik przynoszą , a gospodarz się nie ucheta dokumentnie . I mam nadzieję , że nigdy nie będę musiała przygotowywać sama wszystkiego.Toż to masakra jakaś Nas 4 szt + 3 szt Teściów + gościniec dla nich .. Teściówka przynosi sernikkkk (mniam) i ćwikłę taką z buraków w plasterkach. I starczy. Resztę dostanie ode mnie Ja luuubię ... dwa razy do roku można przyszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dobrosiu jak sie nazywają te drewniane zewnętrzne żaluzje suwane? Mycha jakie żaluzje suwane???!!!!! okiennice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dobrosiu jak sie nazywają te drewniane zewnętrzne żaluzje suwane? Mycha jakie żaluzje suwane???!!!!! okiennice ? są takie suwane duże zewnętrze żaluzje - czasem sie je widuje na elewacjach nowoczesnych domów - ale ja nie mam czegoś takiego , więc nie wiem nawet czy to ma jakąś fachową nazwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie właśnie kolana wysiadły - barszcz, pasztet, sałatka jarzynowa, pieczenie mięs.. szkoda gadać.. Ciasta kupne w tym roku - mam w d..pie ja pierdziu..i to wszystko na dwa dni żarcia świątecznego Moje dzieci nie mają co liczyć na takie kultywowanie tradycji.Święta u nas sa składkowe , więc wszyscy cosik przynoszą , a gospodarz się nie ucheta dokumentnie . I mam nadzieję , że nigdy nie będę musiała przygotowywać sama wszystkiego.Toż to masakra jakaś Nas 4 szt + 3 szt Teściów + gościniec dla nich .. Teściówka przynosi sernikkkk (mniam) i ćwikłę taką z buraków w plasterkach. I starczy. Resztę dostanie ode mnie Ja luuubię ... dwa razy do roku można przyszaleć Nawet cztery razy do roku można Ja bardzo lubię gotować , ale już doszłam do tego ,że jak się uchetam przygotowaniami to nie mam potem fanu ze spotkania z rodziną i świętowania. No i u nas nie spotyka się 7 osób tylko między 15 a 20 sztuk .Wystarczy mi ,że np na Gwiazdkę robię dla tego spędu zupę grzybową i pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 no mówiłas Dobrosiu szan....costam te żaluzje. Ja chce miec taką jakby suwaną pergole na spacerniaku, najlepiej jeszcze jakby miala czujniczek nasłonecznienia i silniczek i zasłaniala sie sam. Wariatka jestem i swoje wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 no mówiłas Dobrosiu szan....costam te żaluzje. Ja chce miec taką jakby suwaną pergole na spacerniaku, najlepiej jeszcze jakby miala czujniczek nasłonecznienia i silniczek i zasłaniala sie sam. Wariatka jestem i swoje wiem nie wiem nie wiem , a na pewno ja mówiłam????? szan...cośtamżaluzje...??? może jasno shutters? ale one to drogie są.... nic poza tym nie przychodzi mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.jasnoshutters.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Świetne te żaluzje. Własnie o coś takiego mi chodzi, tylko zeby było przesuwane po szynie na lewo prawo a nie otwierane jak typowe okiennice. Cena 1.5 tys netto za metr kw mnie dobiła. Ide weie sama sobie zaprojektowac cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 A może o to?http://img132.imageshack.us/img132/1203/0aaawz0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 dokładnie to tottotototto Rasiulka. Maszli jakieś info o tym? Albo o takim czymes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 12.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 nie to nie jest ten, ten jest szerszy. zaraz zaraz szukam to inne miejsce ale model ten sam: http://www.elmes.bialystok.pl/p,pl,638,spartherm+varia+2l++2r+8211+100h+8211+4s.html Jest zaje.bisty wg mnieSprawdź cenę u Daniela - powołaj sie na mnie albo na Nitu albo na Rasię. Na wszystkie trzy sie powołam - kapcie mu spadną z wrażenia Nie mam pojęcia jak się cenowo kształtuje zdun - podpytam po Świętach. Co do rekuperacji , to mnie teraz Mycha zajeździ normalnie. Ja strasznie chciałam otwarte palenisko , a M. stwierdził ,że by nas reku wynioslo koło 50 tysi więc zarzuciliśmy temat No i teraz jak M. usłyszał ile u Myszy ma byc kasy za reku to się znów zapalił do pomysłu , a moje otwarte palenisko spłynęło wartko z nurtem Wisły teraz tylko mam pytanie do Myszki - gdzie mam podrzucić te rzuty do wyceny Bartosza... No jak to gdzie! Znasz maila cwaniulo. Po swietach uderze do bartosza ze wszyskim, ciekawe czy cos nam zaoferują. A moze jeszcze do mistrala uderzyc. Hmmm. Czemu nie. U Ciebie Dobroś bedzie ta samiutka cena co u mnie- masz tą samą kubature i tak samo rozflaczałą chałupe jak ja. Jakbyscie sie zdecydowali to zrobiłabym u was złoże GWC pod garażem, czyli na etapie fundamentów byłby montaż Jesssu jak sie rozgadałam Pragnę tylko przypomnieć o zapisach na rekuperacje u mnie. Kto w terminie do pol mniejwiecej roku chce to dziadostwo montowac u siebie to prosze o maila z namiarami na domek do wyceny: rzuty, planowana max. liczba mieszkańców, kubatura. Będziemy wyceniać To ja jestem zainteresowana - na jaki adres podesłac Ci mój projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts