78mysz 15.04.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysia a Ty wiesz kiedy do Polski wchodzi ta superpiękna czarna linia Siemensów? Nie mam pojecia. moze za 5 lat jak znam zycie. Tobie tez sie podoba? Moze by zapytac w siemensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysia a Ty wiesz kiedy do Polski wchodzi ta superpiękna czarna linia Siemensów? Nie mam pojecia. moze za 5 lat jak znam zycie. Tobie tez sie podoba? Moze by zapytac w siemensie? dorcia ty chyba zamowilas ten sprzet u siemensa. wchodze na ich strone, patrze i sikam: tadam no nie moge dziekuje ci siemensie. ceny jeszcze nie widzialam i bede sie trzymac mocno krzesła jak jej bede szukac http://www.siemens-agd.pl/?5=HB33AB550&26=2178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 znalazłam ceny- koło 2100. ufff. ulżyło mi ....troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 znalazłam ceny- koło 2100. ufff. ulżyło mi ....troche tylko? Bo ta seria jest faktycznie czaderska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 fajny ten nowy siemens, widziałm już w Niemczech, ładnie się prezentuje a że taki tani to się nie spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No właśnie sama też się napatoczyłam na stronę polskiego siemensa i już chciałam tu lecieć wykasowywać gupie pytanie A gdzie te ceny znalazłaś? Bo ja w żadnym polskim sklepie nie widziałam piekarnika, a w € to własnie takie ceny wychodzą :P Ale mi by bardziej pasowało żeby on się świecił na czerwono a nie niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 http://www.maximedia.pl/?c=piekarniki_do_zabudowy&p=siemens_hb_33ab550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a mi się jeszcze ta seria Boscha podoba - ładne zgrabne, małe Linia Kompakt BOSCH i świeci na czerwono http://www.bosch-agd.pl/Files/Bosch/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/BigImages/MCSA038475_HBC86P763_def.jpg a tutaj więcej produktów http://www.bosch-agd.pl/?29=10&26=23699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no ładny ten boschJustycha, a jak jest w tych piekarnikach? Nie ma szyby , czy to czarne to szyba?Mi sie niebieski podobaznalazłam jeden model wpisałam symbol i cena w google i wyszło miiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysza nie wiem jak jest. Nie widziałam tego Boscha na żywo dopiero teraz wyszedł do sprzedaży więc tylko w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysza nie wiem jak jest. Nie widziałam tego Boscha na żywo dopiero teraz wyszedł do sprzedaży więc tylko w katalogu. No a siemensa widziałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 http://www.maximedia.pl/?c=piekarniki_do_zabudowy&p=bosch_hbc_86p763_hbc86p763 cena ok 5tys lub ten za 3200 http://www.maximedia.pl/?c=piekarniki_do_zabudowy&p=bosch_hbc_84k563_hbc84k563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 siemensa widziałam ciekawe jak bosch wygląda ... jak na razie to mój faworyt ze względu na wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 siemensa widziałam ciekawe jak bosch wygląda ... jak na razie to mój faworyt ze względu na wymiary. alez trzeba z ciebie ciągnąc. Co to jest to czarne na panelu siemensa?to jest przezroczyste? Jak sie piecze to widac co sie piecze, czy nie ma podgladu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 siemensa widziałam ciekawe jak bosch wygląda ... jak na razie to mój faworyt ze względu na wymiary. alez trzeba z ciebie ciągnąc. Co to jest to czarne na panelu siemensa?to jest przezroczyste? Jak sie piecze to widac co sie piecze, czy nie ma podgladu? ten siemens to stał na wystawie w sklepie ma funkcję oświetlenia więc widać co pieczesz a przód - panel sterujący jest ze szkła tylko ta wstwka to stal szlachetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a drzwi też szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no to swietnie Ja posadzialm dzisiaj u siebie jaśmin, tawułe wielką białą, osiem slownie osiem sztuk tui i tam. Mam jeszcze cisa, 2 tawuły rózowe, 2x bukszpan i czekam na rozgarnięcie ziemi zeby to wsadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Myszko spiesze doniesc ze sprawa komina chyba przesadzona.Architekt zaproponowal mi rpolaczenie murowanego (tam gdzie bedzie przewod dymny) z gotowymi ksztaltkami wentylacyjnymi.W ten sposob komin nadal ma grubosc 49 cm ale juz na szerokosc ze 101 cm skrocil sie na 76 Teraz wymyslam czy nie zlikwidowac szaf wnekowych i walnac w sypialni mini garderobe na 160 cm szeroka (maz ma dosc mowi ze w zyciu nie zaczniemy budowac jak ciagle bede kombiniwac hahaha) dobroszka zauwazylam w starych wpisach na watku Natalki ze przymeirzalas sie do budowy tego domku.Czy wlasnie ten dom budujesz czy wybralas finalnie calkiem cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 kakusek też Cię pamietam z natalkowego wątku Nie , nie będziemy budowac Natalii - oboje marzyliśmy o domu parterowym , Natalia była chwilą słabości , ale ostatecznie wróciliśmy do kocepcji parterówki. Wybraliśmy taką: http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html Zmiany robimy niewielkie , no i żadnych szprosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A to o natalce marzyłas Dobrosiu, jak mi mówilas o swojej słabości. Kakusku a Wasza sypialnia to główna sypialnia na górze granicząca od wschodu graderobą przy stryszku?Ja tez miałam jeden projekt pietrowego domu, który mi się podobał:http://projekty.dom.pl/ac_stefania.htm?gclid=CJvz7P3s85kCFRISzAodABadPgJa osobisie mając do dyspozycji przyległy strych zrobiłabym przy sypialni swoje królestwo z duzą garderobą, a najlepiej dwoma osobnymi i wygodnym salonikiem kąpielowymCieszę się, ze komin macie opracowany. To dobre rozwiązanie, sama się nad nim zastanawiam od jakiegos czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts