Kruela 16.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 U mnie była siła męża i córki na mnie jedną malutką kobitkę ... ale już się powoli oswajam ... jeszcze kilka lat temu bym nie zdzierżyła ... ale życie robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ale się rospisałyście a ja musiałam tynki ledwo co położone rwać Dorcia nie wiem czy chcę z mikrofalą, jak na razie to oglądam i mniej więcej wybieram które mi się podobają ale ostatecznie pewnie zadecydują finanse - czyli ile kasy nam na sprzęt zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a ja musiałam tynki ledwo co położone rwać [ a co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a ja musiałam tynki ledwo co położone rwać [ a co się stało? u mnie wszystko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a ja musiałam tynki ledwo co położone rwać [ a co się stało? u mnie wszystko opisane to lecę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Lidszu alez oczywiście - mozna zamówić wszystkie trzy rzeczy w jednym kolorze ralowskim , ale za dopłatą A dopłacania za kolor chcielismy uniknąć. Co do bramy to M. nie ma preferencji firmowych , oboje chcemy szarą .Przy drzwiach wejściowych mi bunt zaserwował Aaaa, to coś pomieszałam Ja ze swoim idę na przeczekanie. Jak mu coś pokazuję i mu się nie podoba, to odczekuję jakieś pół roku i mu się zaczyna podobać A jak się dogadać nie da, to postawię przed faktem dokonanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Lidszu alez oczywiście - mozna zamówić wszystkie trzy rzeczy w jednym kolorze ralowskim , ale za dopłatą A dopłacania za kolor chcielismy uniknąć. Co do bramy to M. nie ma preferencji firmowych , oboje chcemy szarą .Przy drzwiach wejściowych mi bunt zaserwował Aaaa, to coś pomieszałam Ja ze swoim idę na przeczekanie. Jak mu coś pokazuję i mu się nie podoba, to odczekuję jakieś pół roku i mu się zaczyna podobać A jak się dogadać nie da, to postawię przed faktem dokonanym problem sie zaczyna jak budowa za pasem i nie masz pół roku na odczekanie z każdym duperelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 To jaką cegłę masz ? i jaki styropian 20 cm ? silikatowa 24, styro 20 cm szarego styropianu na wierzch, ale różnie się buduje, jest z czego wybierać. Ja silikatów nie zamieniłabym już na nic innego. Czyste, mocne, nie kruszy się i nie sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Lidszu alez oczywiście - mozna zamówić wszystkie trzy rzeczy w jednym kolorze ralowskim , ale za dopłatą A dopłacania za kolor chcielismy uniknąć. Co do bramy to M. nie ma preferencji firmowych , oboje chcemy szarą .Przy drzwiach wejściowych mi bunt zaserwował Aaaa, to coś pomieszałam Ja ze swoim idę na przeczekanie. Jak mu coś pokazuję i mu się nie podoba, to odczekuję jakieś pół roku i mu się zaczyna podobać A jak się dogadać nie da, to postawię przed faktem dokonanym to zostaje wtedy już tylko ta druga opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Lidszu alez oczywiście - mozna zamówić wszystkie trzy rzeczy w jednym kolorze ralowskim , ale za dopłatą A dopłacania za kolor chcielismy uniknąć. Co do bramy to M. nie ma preferencji firmowych , oboje chcemy szarą .Przy drzwiach wejściowych mi bunt zaserwował Aaaa, to coś pomieszałam Ja ze swoim idę na przeczekanie. Jak mu coś pokazuję i mu się nie podoba, to odczekuję jakieś pół roku i mu się zaczyna podobać A jak się dogadać nie da, to postawię przed faktem dokonanym to zostaje wtedy już tylko ta druga opcja no chyba tak , ale zawsze mi się wtedy odzywa sumienie , które sie dobija i podskakuje i dogaduje , że to też jego dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dobroś to Ty masz sumienie? ....takie sobie podsmiechujki robię bo mojego małża od niepamiętnych czasów nie ma i nie ma tez z kim pogadać co się komu podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dobroś to Ty masz sumienie? Nędzne resztki , a i te w strzępkach.I wyobraź sobie,że nawet ta mizerota skacze i mi życie utrudnia...trza będzie wyciąć czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 bo mojego małża od niepamiętnych czasów nie ma i nie ma tez z kim pogadać co się komu podoba. to trzeba wykorzystać i zrobić po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Uwielbiam Was .... Dobrosiu resztki Twojego sumienia czasami mam okazję zobaczyć ... i niezła to resztka Lidszu ... mój malż niby nie patrzy a wszystko wie ... kurka ... życie jest za krótkie, abym sie z nim o głupoty kłóciła ... jestm TERAZ ponad to ... życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dobrosiu resztki Twojego sumienia czasami mam okazję zobaczyć ... i niezła to resztka Hmmm , że niby te resztki wlazły mi w zbędne sadełko.....Czyli jak je zgubię , to i sumienia sie pozbędę.Intrygująca teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Uwielbiam Was .... Dobrosiu resztki Twojego sumienia czasami mam okazję zobaczyć ... i niezła to resztka Lidszu ... mój malż niby nie patrzy a wszystko wie ... kurka ... życie jest za krótkie, abym sie z nim o głupoty kłóciła ... jestm TERAZ ponad to ... życie jest piękne och jak ja bym tak chciała za bardzo niestety lubię stawiać na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Uwielbiam Was .... Dobrosiu resztki Twojego sumienia czasami mam okazję zobaczyć ... i niezła to resztka Lidszu ... mój malż niby nie patrzy a wszystko wie ... kurka ... życie jest za krótkie, abym sie z nim o głupoty kłóciła ... jestm TERAZ ponad to ... życie jest piękne och jak ja bym tak chciała za bardzo niestety lubię stawiać na swoim Ja też lubię stawiać na swoim i to bardzo, bardzo ... ale życie dało mi do myślenia .... może za bardzo chciałam stawiać na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Uwielbiam Was .... Dobrosiu resztki Twojego sumienia czasami mam okazję zobaczyć ... i niezła to resztka Lidszu ... mój malż niby nie patrzy a wszystko wie ... kurka ... życie jest za krótkie, abym sie z nim o głupoty kłóciła ... jestm TERAZ ponad to ... życie jest piękne och jak ja bym tak chciała za bardzo niestety lubię stawiać na swoim Lidszu z wiekiem jak będziesz dużym człowiekiem - przejdzie Ci i złagodniejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jednak czeka mnie spotkanie ze zdunem - wolę , żeby fachowiec za mnie wymyslił te rozwiązania. Przy okazji zdecyduje sie przekrój komina i to czy murowany czy systemowy.Będę się czuła bezpieczniej jak wypowie się osoba znająca sie na tym temacie Dobroszka, a spytaj owego zduna, czy nie wymurowałby kiedyś tam otwartego kominka na tarasie? Bo o ile otwarte palenisko w salonie upadło to na tarasie takie będzie... (to oczywiście troche z boku obecnego wątku, ale niech tak świadomie zostanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts