dobroszka 17.04.2009 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Jednak czeka mnie spotkanie ze zdunem - wolę , żeby fachowiec za mnie wymyslił te rozwiązania. Przy okazji zdecyduje sie przekrój komina i to czy murowany czy systemowy.Będę się czuła bezpieczniej jak wypowie się osoba znająca sie na tym temacie Dobroszka, a spytaj owego zduna, czy nie wymurowałby kiedyś tam otwartego kominka na tarasie? Bo o ile otwarte palenisko w salonie upadło to na tarasie takie będzie... (to oczywiście troche z boku obecnego wątku, ale niech tak świadomie zostanie ) a spytam , czemu nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji 80tki Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dobroszko - co Ty o tej porze robiłaś na forum, zamiast spać Myszko - gratki z 50-tki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dobroszko - co Ty o tej porze robiłaś na forum, zamiast spać Myszko - gratki z 50-tki :D Maluszku czekałam aż zadziała proszek przeciwbólowy. A myszce stuknęło 80 , a nie 50. 50 to już prehistoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dobroszko - co Ty o tej porze robiłaś na forum, zamiast spać Myszko - gratki z 50-tki :D Maluszku czekałam aż zadziała proszek przeciwbólowy. i co zadziałało? Mam nadzieję, że tak A myszce stuknęło 80 , a nie 50. 50 to już prehistoria o cholibka - palec mi się omsknął i wpisałam 5 zmiast 8 Myszko - jeszcze raz gratki z okazyji 80-tki :D strony oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Na głowę zadziałało - gardło zostało.Ani chybi się zaraziłam od córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Oj bidulko zdrófka w takim razie życzę a jak ma się malutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Na zdrowie (dobroszko) Na 80 (myszo) Na piątek (dla wsiech) I na dzień dobry, żeby szybko zleciał http://www.aktywnisingle.pl/images/drinki3.jpg A co, zawsze tylko kawa i kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 O boszzzz, musze się chyba napić. Barranku tam są mam nadzieje procenty w tym pysznie wyglądającym soczku. Boli głowa jak diabli. Zjadłam tabletke, to znaczy, ze boli serio że serio, serio. Dziecię nie spało w nocy. Znów stan podgorączkowy, ale widze pozytywne objawy. Ma kaszel mokry, a nie to suchadło co ją zawsze dusiło. To juz coś. Trzeba przeanalizować sytuację i wyciągnąć jakies sensowne wnioski. Jeny i jeszcze osiemdziesiątka mi wybiła. Jak ja to zniosę z dumą i pokorą?Hmmm, moze wczorajszy titanic mi pomoże nieco. Zirkałam sobie co chwila w tv robiąc wieczorem obiad na dzisiaj (który nota bene przypaliłam jak nigdy -pierwszy raz coś tak spitoliłam, ze nawet dla psa się nie nadawało). Wracając do filmu. Wiem, ze mocno wyostrzony i wyidealizowany, wiem, ale niektóre rzeczy są głęboko prawdziwe, jak ta scena, w której matka usypia dzieci, podczas gdy statek tonie, a reszta żywych trupów panikuje. Za każdym razem ta scena przypomina mi, ze śmierć należy do siebie poprostu przyjąć z dumą jak nadchodzi czas. No ale, oby nie za prędko, bo życie jest piękne A o czym to ja mówiłam? a osiemdziesiątka. Przepraszam, skleroza starcza Dobroszko, ty spania nie masz? Co do sposobów na M. to niestety nie opiszę na głos, bo rzeczony czasem podczytuje (czesc Mężu) Wszystkim Odwiedzającym zycze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Olaboga, tyle nieszczęść na raz, i Titanic, i przypalenie, i kaszel... Tak, tam są procenty Jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Córa znacznie lepiej , zwaliła na mnie wszystkie zarazki i bryka.Ale tez dziś w nocy się budziła i jęczała , że ją różne kawałki bolą Ja się tak totalnie odpępowiłam od TV , że zupełnie nie wiem jakie filmy lecą.Choć Titanica i tak bym przepuściła - jakoś mi tam cukierkową landrynką zawsze zajeżdżało , a ja nie przepadam za landrynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a ja zapodam zdjęcie wiosenne, świeżynka świąteczna:Pscółki na sasannce hop sasahttp://images36.fotosik.pl/101/82456cb609ac85d2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Na głowę zadziałało - gardło zostało.Ani chybi się zaraziłam od córy ojej co ja czytam - kochana ty szybko zdrowiej - bo mam nadzieje ze zobaczymy sie u Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Myszo i ja gratuluje 80 ... piękny wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry, gratulacje, zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Myszko zdrówka!!! na kurację nad morze zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 17.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy to oznacza 80 do setki ? Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dobry Dzień a to tu wniknęło, że Dobrosia nie sypia Mysia gratulki 80 no i tych postępów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Myszko, współczuję bólu głowy Mam nadzieję, że szybko przejdzie Dobroś, zdrowiej kobito, bo szkoda czasu na chorowanie (wiem, łatwo powiedzieć ) Mysza gratuluję 80-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No dobrze, a jak więźba? Gdzie jakieś dowody? Ha? (jezu, jacy ci faceci są przyziemni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts