dobroszka 21.04.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ta wina chyba nie skończy się nigdy Chyba muszę się napić wina ,żeby to popchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.04.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no! poskutkowało uffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.04.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuza, jak tu jesteś, co z tym Urzutem? byłam - rozmawiałam - zlot do zalatwienia - kwetia kasy Ile? Widziałaś co znalazł Jezier? Jest na wewontku o miejscu. Ja się jutro zorientuję, ile kosztuje wynajęcie autobusu w MZA, żeby ewentualnie zrobić linię zlotową. To nie kosztuje ponoć dużo. Jak będę wiedział, się zamelduję A wogle to jakby trzeba coś dzwoniąco pomóc, to krzycz, pomogę, bo jeździć to się nie da, robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.04.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jak tu ładnie Dobroszka, udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.04.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 przynajmniej to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.04.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 przynajmniej to.... Nie stękaj. Już się nie musisz umartfiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuza, jak tu jesteś, co z tym Urzutem? byłam - rozmawiałam - zlot do zalatwienia - kwetia kasy Ile? Widziałaś co znalazł Jezier? Jest na wewontku o miejscu. Ja się jutro zorientuję, ile kosztuje wynajęcie autobusu w MZA, żeby ewentualnie zrobić linię zlotową. To nie kosztuje ponoć dużo. Jak będę wiedział, się zamelduję A wogle to jakby trzeba coś dzwoniąco pomóc, to krzycz, pomogę, bo jeździć to się nie da, robota... zaraz zajrzę tylko wrzucę coś na ruszt bom głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.04.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 przynajmniej to.... Nie stękaj. Już się nie musisz umartfiać łatwo powiedzieć nie stękaj....z prundem mam kłopot , o dachu coraz mniej chce mi się myśleć...Ledwo wróciłam do domu znowu musze lecieć w miasto...Zmęczona jestem dzisiaj , to se steknę przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 moja baaardzo wieeelkaaaaa winaaaaa To tak nawiązując do tematu. Moja starsza córcia przygotowuje się do Komunii. I ostatnio przyniosła kawał ze szkoły (taki na poziomie II klasy szkoły podstawowej ) Jasiu idzie z babcią do kościoła i razem się modlą. Podczas mszy Jasiu robi to co babcia. Babcia klęcząc bije się w pierś i mówi - moja wina, moja wina ... Jasiu robi to samo, klęczy, bije się w pierś i mówi - babci wina, babci wina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 witanko... jakoś domek z worków do mnie nie przemawia... ale wiem komu bym taki dała ciesze się, że mała Mysia ma się już dobrze a więżby nie ma bo co??? nie przywieźli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 witanko... jakoś domek z worków do mnie nie przemawia... ale wiem komu bym taki dała ciesze się, że mała Mysia ma się już dobrze a więżby nie ma bo co??? nie przywieźli? Jeeeeest, lezy na budowie. Obłaskawili mnie dzisiaj wieczorem- dwa patyki stały na dachu. To juz cos Nareszcie jakaś ....hm....konkretna zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mysza a jaką dachówkę w końcu wybrałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 kochani jesteście z tym winem, stękaniem i komuniami. Dzięki, polepszylo mi się troche i rzeczywiście na tej stronie jest jakoś ładniej. Chciałabym donieść, ze w drodze do Nadarzyna minełam się na zakręcie z Duchem. Idę oglądać projekt ogrodu jednej miłej koleżanki męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No nie mów , że Duch prowadził Zresztą co ja godom , przecież duchy są ponad środki lokomocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No nie mów , że Duch prowadził Zresztą co ja godom , przecież duchy są ponad środki lokomocji... Pewnie jego prowadzili Jak to ducha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 oj spikniem siem..i lobocym kogo bydom proffadsic lobocym... (abys mnie sle nie pojoł chadza mnie o polmos..bez urazy prossszzzeemm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mysia to jaka dachoweczke wybralas?Mi podoba sie brass antracyt lub czarna celtycka Dobrze ze corci juz goraczka popuscila-teraz juz bedzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dobereczek w ten piekny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam się i ja.Na dachówkę, która jest dla mnie najprzystępniejsza ciągle nie mam wyceny ani kosztów robocizny. Najbardziej podoba mi się tegalit szary, ale jakby co to i romańską braasa w antracycie nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzień dobry,jak humory dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts