Maluszek 24.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ja się dostosuję - z takim towarzystwem mogę polubić nawet Jarosławiec a możemy Justyś odwiedzić bo to rzut beretem a ona nas zaprasza trzeba by ustalić jakiś termin - może jeszcze ktoś miałby ochotę na wycieczkę do Kołobrzegu w odwiedziny do Justysi i może Braza miała by ochotę się z nami spotkać no i rybkę bym nad morzem zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Możecie przyjechać gdzieś w okolicę. Np. do Unieścia do Pasie a ja do Was dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Możecie przyjechać gdzieś w okolicę. Np. do Unieścia do Pasie a ja do Was dojadę też o tym pomyślałam Maluszku to trzeba pomysleć nad tym i może jeszcze inni dołączyliby się do wypadziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Możecie przyjechać gdzieś w okolicę. Np. do Unieścia do Pasie a ja do Was dojadę też o tym pomyślałam Maluszku to trzeba pomysleć nad tym i może jeszcze inni dołączyliby się do wypadziku nie ma sprawy im więcej tym weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Morze to dla mnie jeden z najpiekniejszych cudow natury wiec nie rozumiem jak go mozna nie lubic Ja kocham morze i bardzo chcialam mieszkac blisko niego na stale ale niestety pozostalo to w sferze marzen Moze ktores z dzieci tam wywedruje a ja wtedy pojade bawic do niego wnuki Justynka gratuluje takich super efektow pomasazowych.teraz to masz szprychy a nie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Możecie przyjechać gdzieś w okolicę. Np. do Unieścia do Pasie a ja do Was dojadę też o tym pomyślałam Maluszku to trzeba pomysleć nad tym i może jeszcze inni dołączyliby się do wypadziku nie ma sprawy im więcej tym weselej kakusek - a ja kocham góry i dobrze że Polska na przeciwległych krańcach może oferować to co kto lubi w naturze najbardziej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ja nie pamiętam kiedy na spacerze nad morzem byłam. siedze w biurze 50m od plaży i zza okna widzę morze ale kurna nigdy nie mam czasu ani siły żeby po pracy na spacer pójść a w weekend to się już nie chce a na wakacje to chętnie w góry jeżdże ale te niższe Stołowe albo Karkonosze - gdzie spokojnie można pospacerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ja nie pamiętam kiedy na spacerze nad morzem byłam. siedze w biurze 50m od plaży i zza okna widzę morze ale kurna nigdy nie mam czasu ani siły żeby po pracy na spacer pójść a w weekend to się już nie chce a na wakacje to chętnie w góry jeżdże ale te niższe Stołowe albo Karkonosze - gdzie spokojnie można pospacerować jedyny spacer po plaży to w Kolobrzegu - tam jest cudowny piasek..... w zeszłym roku byłma 3 tyg i skoro wytrzymałam to znaczy że to miejsce dla mnie a ja plaż nie lubię.....ale ten piasek jak mączka miły..... miło wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Zuz@nka chyba to przewrotnosc natury ludzkiej .Ja do Zakopca mam duzo blizej a jednak zawsze ciagnelo mnie w odwrotnym kierunku Nawet dzialke wolalam kupic "na plaskim" niz z widokiem na nasze pagorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Zuz@nka chyba to przewrotnosc natury ludzkiej .Ja do Zakopca mam duzo blizej a jednak zawsze ciagnelo mnie w odwrotnym kierunku Nawet dzialke wolalam kupic "na plaskim" niz z widokiem na nasze pagorki ja z Centrum to w zasadzie droga w jedną czy w druga taka sama ale góry mnie przyciągają a okolice Zakopca uwielbiam - och uwielbiam i wcale nie zimą kiedy tłok i za dużo znajomych mozna spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Justynka - wiesz rozumiem Cię Ja wychowałam się w górach i lubię je ale przeważnie nie miałam czasu lub ochoty po nich chodzić Zdecydowanie wolałam wtedy i teraz morze. To chyba na zasadzie przeciwstwieństw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.04.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Myszko czy na ten styropian 15 cm na podloge to trzeba dawac jakas specjalna siatke zazbrojona?Czy jest to np taka sama siatka jak na 10 cm czy cos innego?Mozesz powiedziec jakiej firmy Ty dawalas zebym wogole wiedziala o co pytac na skladach? Jeszcze nic nie dawałam, sama bede sie dowiadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dowiaduj się - dowiaduj a my skorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cze Myszka Jak Maja się czuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.04.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cze Myszka Jak Maja się czuje ? Maj a czuje się dobrze, dzieki Liduś. Mam wrażenie, ze porwała od Rasi torebeczkę którejs z Twoich córeczek, różową... z kucykami . To wynik daleko posuniętego nieporozumienia, sorki. Dobra Dziewczynki, cos sobie popatrzyałam co u was. Teraz biore sie do swojej roboty zanim oszaleję a jeszcze apel: Wszystkie osoby, które wyceniały "u mnie" rekuperacje proszone są o opowiedzenie się, czy wstępna oferta cenowa je zadowala. Jesli tak to bedziemy negocjować. Musze miec te informacje do poniedziałku, bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cze Myszka Jak Maja się czuje ? Maj a czuje się dobrze, dzieki Liduś. Mam wrażenie, ze porwała od Rasi torebeczkę którejs z Twoich córeczek, różową... z kucykami . To wynik daleko posuniętego nieporozumienia, sorki. Dobra Dziewczynki, cos sobie popatrzyałam co u was. Teraz biore sie do swojej roboty zanim oszaleję a jeszcze apel: Wszystkie osoby, które wyceniały "u mnie" rekuperacje proszone są o opowiedzenie się, czy wstępna oferta cenowa je zadowala. Jesli tak to bedziemy negocjować. Musze miec te informacje do poniedziałku, bardzo proszę To ja bardzo poproszę o ofertę cenową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Masz moje błogosławieństwo - zbijaj cenę ile się da , ale generalnie bierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.04.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cze Myszka Jak Maja się czuje ? Maj a czuje się dobrze, dzieki Liduś. Mam wrażenie, ze porwała od Rasi torebeczkę którejs z Twoich córeczek, różową... z kucykami . To wynik daleko posuniętego nieporozumienia, sorki. Dobra Dziewczynki, cos sobie popatrzyałam co u was. Teraz biore sie do swojej roboty zanim oszaleję a jeszcze apel: Wszystkie osoby, które wyceniały "u mnie" rekuperacje proszone są o opowiedzenie się, czy wstępna oferta cenowa je zadowala. Jesli tak to bedziemy negocjować. Musze miec te informacje do poniedziałku, bardzo proszę To ja bardzo poproszę o ofertę cenową... Ja wiem Rasiu, wiem, dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mam wrażenie, ze porwała od Rasi torebeczkę którejs z Twoich córeczek, różową... z kucykami . To wynik daleko posuniętego nieporozumienia, sorki. nie ma sprawy Będę miała pretekst, aby się do ciebie wybrać Wszystkie osoby, które wyceniały "u mnie" rekuperacje proszone są o opowiedzenie się, czy wstępna oferta cenowa je zadowala. Jesli tak to bedziemy negocjować. Musze miec te informacje do poniedziałku, bardzo proszę dam ci na pewno znać do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts