rasia 24.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mysza, i jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.04.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 i jak ze co ze dach? roooobi sie, a ja wlasnie trenowałam elektryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.04.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Przestawiałaś kabelki? Heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Tu też niektórzy widzę, nie wiedzą co to sen Miłego Weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 sledze Zuzanke witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 też się witam... nadrobiłam ostatnie dwie strony... więceje nie dam rady buziaczki przesyłam i lece dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Przestawiałaś kabelki? Heja Barranku raczej ustawiam, bo nie mam w projekcie nic zaplanowanego. Jestem wkur... Umawialam się na dzisiaj przed południem z chlopakami na budowie, przyjezdzam a tu ni chu chu. Od dwóch tygodni próbuje ustalić ile materiałow trzeba jeszcze zamówic i nie mam z kim. Jeszcze teraz dziecko nie chodzi do przedszkola i to był ostatni dzwonek w sobote załatwic. Co ja teraz na chybcika bede latac po budowie i ustalac z nimi i Mają na rękach, gdzie co ma jeszcze byc? Nie cierpie zostawiania spraw na ostatnią chwilę bez podstaw ku temu. Wyzaliłam się, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.04.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dzięki Myszka za nalot niespodziankę na działkę - naprawdę ściągamy się myślami , a potem za zwiedzanie waszych włości. M. się baaardzo podobało i już się nie może doczekac , kiedy się będzie u nas tak przechadzał i przez okna wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Przestawiałaś kabelki? Heja Barranku raczej ustawiam, bo nie mam w projekcie nic zaplanowanego. Jestem wkur... Umawialam się na dzisiaj przed południem z chlopakami na budowie, przyjezdzam a tu ni chu chu. Od dwóch tygodni próbuje ustalić ile materiałow trzeba jeszcze zamówic i nie mam z kim. Jeszcze teraz dziecko nie chodzi do przedszkola i to był ostatni dzwonek w sobote załatwic. Co ja teraz na chybcika bede latac po budowie i ustalac z nimi i Mają na rękach, gdzie co ma jeszcze byc? Nie cierpie zostawiania spraw na ostatnią chwilę bez podstaw ku temu. Wyzaliłam się, no Tak to czasem bywa... To ja pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Myszka to sa "uroki" budowania ale jak juz bedziesz po wszystkim to bedzie tylko RADOSC wiec lebek do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.04.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Mam juz na dachu dużo patyków, ale jeszcze nie wszystkie. Ekipa pracowała dzisiaj i wczoraj na całego. Jestem pod wrażeniem.http://images44.fotosik.pl/113/10ac9622022f2548med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.04.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Fju ,fju "zapalki" jak malowane Widze ze tez masz spore otwory na okna balkonowe.Jakiej szerokosci bedziesz miala te przeszklenia? Ja mam w sumie 35 mkw szkla w domu i jak zobaczylam pierwsza wycene okien to i lekko minka zrzedla Coz zachcialo sie babie wielkich okien to teraz musi na nie troche potyrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Oj, jaaaki śliczny daszek rośnie!!! Byleby chłopaki zdążyli przed burzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2009 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 oj jak ja Ci zazdroszczę, że sięnie musisz użerać z &$^%$%^#% ja wczoraj znów się przekonałam, że jednak trafiłam na ludzi ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.04.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Oj, jaaaki śliczny daszek rośnie!!! Byleby chłopaki zdążyli przed burzami... W końcu poganiać po pokojach będzie można Rasia jakie burze co Ty, nic takiego zamawiane nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Oj, jaaaki śliczny daszek rośnie!!! Byleby chłopaki zdążyli przed burzami... jakimi burzami Mysia - daszek klaruje sie miodziście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam,jaki piękny domek.Ty chyba faktycznie zdążysz do tego grudnia.Daszek cudny powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Rasia chyba mówiła o dachodzacej zmianie pogody http://wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Majowka-pod-znakiem-parasola,wid,11073755,wiadomosc.html?ticaid=17ee1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Mysza, pięknie daszek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Fju ,fju "zapalki" jak malowane Widze ze tez masz spore otwory na okna balkonowe.Jakiej szerokosci bedziesz miala te przeszklenia? Ja mam w sumie 35 mkw szkla w domu i jak zobaczylam pierwsza wycene okien to i lekko minka zrzedla Coz zachcialo sie babie wielkich okien to teraz musi na nie troche potyrac No to możemy sobie podać rękę- 39 metrów kw okien+dachowe. Przeszklenia są 300szerx240wys, sztuk dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts