pasie 28.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Doberek piękna czapka się szykuje no a takie duże okna są fajniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chłopaki chyba zdążą przed burzami. Potem jak dla mnie moze chwile popadać, bo wszystko okurzone i brudne, a potem od 10 maja zamawiam znowu słoneczko.Dziewczynki pozdrawiam serdecznie i lece do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chłopaki chyba zdążą przed burzami. Potem jak dla mnie moze chwile popadać, bo wszystko okurzone i brudne, a potem od 10 maja zamawiam znowu słoneczko. Dziewczynki pozdrawiam serdecznie i lece do roboty no to miłej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dzien dobry..gratki postypuff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Łaaaaaaaaaaaa to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chlopaki lecą jak burza. wieźba juz prawie skończona. Okna, drzwi wejsciowe, brama zamówione. Pan S. będzie miał dzisiaj przesyt mojego towarzystwa. Dachówka zamówiona. Rasiu dzięki serdeczne za konsultacje telefoniczną w sprawie kominów. A własnie, kominy budują. Czekam na wycene hydrauliki i musze już zacząć obdzwaniac elektryków. To tyle na dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chlopaki lecą jak burza. wieźba juz prawie skończona. Okna, drzwi wejsciowe, brama zamówione. Pan S. będzie miał dzisiaj przesyt mojego towarzystwa. Dachówka zamówiona. Rasiu dzięki serdeczne za konsultacje telefoniczną w sprawie kominów. A własnie, kominy budują. Czekam na wycene hydrauliki i musze już zacząć obdzwaniac elektryków. To tyle na dzis. chłopaki lecą jak burza, bo ty też tak lecisz, więc muszą ci kroku dotrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chlopaki lecą jak burza. wieźba juz prawie skończona. Okna, drzwi wejsciowe, brama zamówione. Pan S. będzie miał dzisiaj przesyt mojego towarzystwa. Dachówka zamówiona. Rasiu dzięki serdeczne za konsultacje telefoniczną w sprawie kominów. A własnie, kominy budują. Czekam na wycene hydrauliki i musze już zacząć obdzwaniac elektryków. To tyle na dzis. chłopaki lecą jak burza, bo ty też tak lecisz, więc muszą ci kroku dotrzymać Aaaa... czarownica ze mnie... sama nie wiedziałam... Byleby chłopaki zdążyli przed burzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Myszko piękna norka Ci rośnie Musze sie kiedyś wprosić, aby na żywca obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 fajnie Ci sie dom rysuje pamietam ze etap wiezby byl interesujacy bo widzisz ksztalt swojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Myszko dobroszka mi doniosła, że będziesz miała drewno na tarasie ... masz juz wybrany gatunek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.04.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 normalnie na kapusia wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 normalnie na kapusia wyjdę eeee no co Ty pisz szybciutko jakie Ty wybrałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 u Ciebie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 u Ciebie napisałam Kochana będę musiała z Toba poważnie pogadać ... aby się u Sister od czasu do czasu nie zameldować .... kiedy nas nawiedzicie? ... hmmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.04.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kochana... a ja z Tobą się będę musiała poważnie rozmówić żeby przemykac koło mnie i nie zalecieć kiedy lecim na jakiś kamień hę? teraz to już pewnie po weekendzie dłuuugaśnym, nie? nu nu nu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 u Ciebie napisałam Kochana będę musiała z Toba poważnie pogadać ... aby się u Sister od czasu do czasu nie zameldować .... kiedy nas nawiedzicie? ... hmmm ? Słonko , u Ciebie po prostu podziwiam wszystko w nabożnym milczeniu A jakiś mam ostatnio młyn totalny i dziecko mi się rozłożyło .Się zdzwonimy i cosik ustalimy.Tylko niech mi córuś ozdrowieje do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bry bry bry (a więźba rosła? Czy już urosła?) (myszo, do wiatru nas wystawił gość od naszych żaluzji. teraz na gewałt musimy znaleźć kogoś bo musimy w przyszłym tygodniu zamontować mocowanie do szyn, gdyż albowiem we wtorek wchodzą magicy od ocieplenia i tynkowania. Jak ja lubię tych budowlańców i ich wyobrażenia o kryzysie...) Enyłej, miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bry bry bry (a więźba rosła? Czy już urosła?) (myszo, do wiatru nas wystawił gość od naszych żaluzji. teraz na gewałt musimy znaleźć kogoś bo musimy w przyszłym tygodniu zamontować mocowanie do szyn, gdyż albowiem we wtorek wchodzą magicy od ocieplenia i tynkowania. Jak ja lubię tych budowlańców i ich wyobrażenia o kryzysie...) Enyłej, miłego! o widzisz Barranku, faktycznie wystawił Was do wiatru i słońca. Powiem jedno, zakapuje Rasie. Ona ma pewną koleżanke, może cos doradzą w sprawie żaluzyjek. Barranku a dasz mi namiary od swoich krecików?Juz musze powoli zamawiać Miłego dnia. Dobrosiu, a co jest Helence? Mam nadzieje, ze nie zapalenie pluc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Doberek miłego dnia życzę Dobroś, zdrówka dla córeczki życzę . A co jej jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts