Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bry bry bry :D

(a więźba rosła? Czy już urosła?)

(myszo, do wiatru nas wystawił gość od naszych żaluzji. teraz na gewałt musimy znaleźć kogoś bo musimy w przyszłym tygodniu zamontować mocowanie do szyn, gdyż albowiem we wtorek wchodzą magicy od ocieplenia i tynkowania. Jak ja lubię tych budowlańców i ich wyobrażenia o kryzysie...)

Enyłej, miłego!

o widzisz Barranku, faktycznie wystawił Was do wiatru i słońca. :evil: Powiem jedno, zakapuje Rasie. Ona ma pewną koleżanke, może cos doradzą w sprawie żaluzyjek. Barranku a dasz mi namiary od swoich krecików?Juz musze powoli :roll: zamawiać

To muszę drapnąć rasię w tej materii... A krecik myszu to niejaki eimund zwany Andrzejem, 503 016582. Można go takoż osobiście spotkać u nas w przyszłą sobotę od 7 pewnie do jakiejś 10 rano, bo jeszcze będą wylewać garaż, tarasek i pomieszczenie nad garażem...

Miłego

Kochana... a ja z Tobą się będę musiała poważnie rozmówić :) żeby przemykac koło mnie i nie zalecieć :o

kiedy lecim na jakiś kamień hę?

teraz to już pewnie po weekendzie dłuuugaśnym, nie?

nu nu nu :lol:

Nawet nie wiesz jak mi goooopio :oops: ale za każdym razem śmigałam na chwilkę a my na chwilkę to nie możemy ;) :lol: :lol:

Bry bry bry :D

(a więźba rosła? Czy już urosła?)

(myszo, do wiatru nas wystawił gość od naszych żaluzji. teraz na gewałt musimy znaleźć kogoś bo musimy w przyszłym tygodniu zamontować mocowanie do szyn, gdyż albowiem we wtorek wchodzą magicy od ocieplenia i tynkowania. Jak ja lubię tych budowlańców i ich wyobrażenia o kryzysie...)

Enyłej, miłego!

o widzisz Barranku, faktycznie wystawił Was do wiatru i słońca. :evil: Powiem jedno, zakapuje Rasie. Ona ma pewną koleżanke, może cos doradzą w sprawie żaluzyjek. Barranku a dasz mi namiary od swoich krecików?Juz musze powoli :roll: zamawiać

To muszę drapnąć rasię w tej materii... A krecik myszu to niejaki eimund zwany Andrzejem, 503 016582. Można go takoż osobiście spotkać u nas w przyszłą sobotę od 7 pewnie do jakiejś 10 rano, bo jeszcze będą wylewać garaż, tarasek i pomieszczenie nad garażem...

Miłego

A Eimund, to mam na niego namiary. Dzięki Barranku, nie zawaham się ich użyć.

Własnie wróciłyśmy z Mają ze Stolycy. Dzisiaj był dzień podpisywania kredytu. O mały włos a nie podpisalibyśmy nic w tym ku..ewskim banku. Załuje ze nie jesteśmy ludzmi co potrafią zrobić zadymę na pół ulicy i sie wykłócic o swoje warunki. Ktos by sie poplakał, kierowniczka by się znalazła, polałąby się krew. To normalnie temat do mediów. Słuchajcie wszystkie marże i td omówione wczesniej były i zaklepane, przyjeżdzamy a oni tu wyciągają na nas pionka i podnoszą marże. :o No i co trza było brać co dawali, bo od maja znowu mają im opłaty wzrosnąć. Nigdy w życiu więcej. Upodlili nas do dna :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: %&&**^$#$%# $% ^%^& $^%^&$ $%^^6%^&7ebane, no wyżyłam się troche

retyyyy - trzeba było trochę tam spuścic ciśnienia - np. po podpisaniu :)

Gnojki...

a pier....ich. Poszło. Mariusz tylko się tak wkurzył do środka siebie, ze potem jak wsiadł do auta to był jak w amoku normalnie. Powiedział im tam troche, ale kulturalnie, po swojemu. Ja wolałam nie otwierać swojej niewyparzonej gęby, bo jak bym juz otworzyła to bym nie zamkneła szybko. Zaraz by ze mnie burak wyszedł, eee tam. Ciekawe, przy ostatnim kredycie się nam w pas kłaniali gupki jedne, a teraz oni rzondzom. Niech rządzą, wszystko ma początek i koniec. Tyle w temacie

Najważniejsze, że masz to już z głowy.

Zgadza się. Rozpoczyna się nowy etap. W przyszłym tygodniu juz dach robią!Zaraz potem reku, okna, drzwi, alarmy, po 16 maja wchodzi hydraulik, elektryk też bedzie miał termin, a potem tynki i wylewki, podłączenie gazu, może prąd sie uda wczesniej. Jakas stacja uzdatniania wody...

To brzmi jak bajka. Jakby sie to tak udało jak planuję.....

Tylko elektrykę muszę skończyc rysować, zeby kontaktów nie brakło.