dobroszka 30.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cos jej na brzuszek zaszkodziło i wczoraj cały dzień zwroty miała Dzisiaj chyba lepiej ... JA się przyznam,że na kreta spisałam sobie numer z jednej z barrankowych fotek , gdzie było auto ....mam nadzieję,że dobry ten nuer spisalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cos jej na brzuszek zaszkodziło i wczoraj cały dzień zwroty miała Dzisiaj chyba lepiej ... słyszałam, że teraz panuje taki wirus, który wywołuje właśnie takie objawy, które trwają jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja się już zaczynałam zastanawiać czy to nie ten meksykański wirus.... , ale chyba nie tym razem...uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bry bry bry (a więźba rosła? Czy już urosła?) (myszo, do wiatru nas wystawił gość od naszych żaluzji. teraz na gewałt musimy znaleźć kogoś bo musimy w przyszłym tygodniu zamontować mocowanie do szyn, gdyż albowiem we wtorek wchodzą magicy od ocieplenia i tynkowania. Jak ja lubię tych budowlańców i ich wyobrażenia o kryzysie...) Enyłej, miłego! o widzisz Barranku, faktycznie wystawił Was do wiatru i słońca. Powiem jedno, zakapuje Rasie. Ona ma pewną koleżanke, może cos doradzą w sprawie żaluzyjek. Barranku a dasz mi namiary od swoich krecików?Juz musze powoli zamawiać To muszę drapnąć rasię w tej materii... A krecik myszu to niejaki eimund zwany Andrzejem, 503 016582. Można go takoż osobiście spotkać u nas w przyszłą sobotę od 7 pewnie do jakiejś 10 rano, bo jeszcze będą wylewać garaż, tarasek i pomieszczenie nad garażem... Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witanko o poranku! Rasię drapnąć? To tylko za uszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kochana... a ja z Tobą się będę musiała poważnie rozmówić żeby przemykac koło mnie i nie zalecieć kiedy lecim na jakiś kamień hę? teraz to już pewnie po weekendzie dłuuugaśnym, nie? nu nu nu Nawet nie wiesz jak mi goooopio ale za każdym razem śmigałam na chwilkę a my na chwilkę to nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bry bry bry (a więźba rosła? Czy już urosła?) (myszo, do wiatru nas wystawił gość od naszych żaluzji. teraz na gewałt musimy znaleźć kogoś bo musimy w przyszłym tygodniu zamontować mocowanie do szyn, gdyż albowiem we wtorek wchodzą magicy od ocieplenia i tynkowania. Jak ja lubię tych budowlańców i ich wyobrażenia o kryzysie...) Enyłej, miłego! o widzisz Barranku, faktycznie wystawił Was do wiatru i słońca. Powiem jedno, zakapuje Rasie. Ona ma pewną koleżanke, może cos doradzą w sprawie żaluzyjek. Barranku a dasz mi namiary od swoich krecików?Juz musze powoli zamawiać To muszę drapnąć rasię w tej materii... A krecik myszu to niejaki eimund zwany Andrzejem, 503 016582. Można go takoż osobiście spotkać u nas w przyszłą sobotę od 7 pewnie do jakiejś 10 rano, bo jeszcze będą wylewać garaż, tarasek i pomieszczenie nad garażem... Miłego A Eimund, to mam na niego namiary. Dzięki Barranku, nie zawaham się ich użyć. Własnie wróciłyśmy z Mają ze Stolycy. Dzisiaj był dzień podpisywania kredytu. O mały włos a nie podpisalibyśmy nic w tym ku..ewskim banku. Załuje ze nie jesteśmy ludzmi co potrafią zrobić zadymę na pół ulicy i sie wykłócic o swoje warunki. Ktos by sie poplakał, kierowniczka by się znalazła, polałąby się krew. To normalnie temat do mediów. Słuchajcie wszystkie marże i td omówione wczesniej były i zaklepane, przyjeżdzamy a oni tu wyciągają na nas pionka i podnoszą marże. No i co trza było brać co dawali, bo od maja znowu mają im opłaty wzrosnąć. Nigdy w życiu więcej. Upodlili nas do dna %&&**^$#$%# $% ^%^& $^%^&$ $%^^6%^&7ebane, no wyżyłam się troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 retyyyy - trzeba było trochę tam spuścic ciśnienia - np. po podpisaniu Gnojki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 retyyyy - trzeba było trochę tam spuścic ciśnienia - np. po podpisaniu Gnojki... a pier....ich. Poszło. Mariusz tylko się tak wkurzył do środka siebie, ze potem jak wsiadł do auta to był jak w amoku normalnie. Powiedział im tam troche, ale kulturalnie, po swojemu. Ja wolałam nie otwierać swojej niewyparzonej gęby, bo jak bym juz otworzyła to bym nie zamkneła szybko. Zaraz by ze mnie burak wyszedł, eee tam. Ciekawe, przy ostatnim kredycie się nam w pas kłaniali gupki jedne, a teraz oni rzondzom. Niech rządzą, wszystko ma początek i koniec. Tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Olać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Olać. Tak jest Szefowo. Pojdę i oleję ten bank z góry do dołu. A nóz porobią się wykwity na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Najważniejsze, że masz to już z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Najważniejsze, że masz to już z głowy. Zgadza się. Rozpoczyna się nowy etap. W przyszłym tygodniu juz dach robią!Zaraz potem reku, okna, drzwi, alarmy, po 16 maja wchodzi hydraulik, elektryk też bedzie miał termin, a potem tynki i wylewki, podłączenie gazu, może prąd sie uda wczesniej. Jakas stacja uzdatniania wody... To brzmi jak bajka. Jakby sie to tak udało jak planuję..... Tylko elektrykę muszę skończyc rysować, zeby kontaktów nie brakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Pięknie ! Oczywiście, że sie uda- dlaczego nie ? NIe żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 pojade sobie na budowę zrobic obchód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 pojade sobie na budowę zrobic obchód z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 proszę bardzo, byłam z aparatem: http://images45.fotosik.pl/115/15d962f7acaf07dbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Myszko najważniejsze, że prace zaplanowane i życzę, aby terminowo przebiegały ... coraz ładniejsza chałupka rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 proszę bardzo, byłam z aparatem: http://images45.fotosik.pl/115/15d962f7acaf07dbmed.jpg Bardzo pieknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts