BetaGreta 06.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 To ja też się przyłączam do kciuków i chętnie też się wproszę na obchód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzis jest ten dzień, ostatni dzień haha, zarazem pierwszy dzień reszty życia mojego, aaaaaaaaa, ooooo o oaOstatni dzień pracy ekipy, wieczorem robimy wioche, znaczy wiechę. Kurcze cieżko się rozstawać, ale z drugiej strony, nowy etap, nowe problemy do rozwiązania. Lubie adrenalinę Miłego dniahttp://www.youtube.com/watch?v=lrbogw1Ef98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzis jest ten dzień, ostatni dzień haha, zarazem pierwszy dzień reszty życia mojego, aaaaaaaaa, ooooo o oa Ostatni dzień pracy ekipy, wieczorem robimy wioche, znaczy wiechę. Kurcze cieżko się rozstawać, ale z drugiej strony, nowy etap, nowe problemy do rozwiązania. Lubie adrenalinę Miłego dnia http://www.youtube.com/watch?v=lrbogw1Ef98 Coś mi do oka wpadło... czasem sobie myślę, że wolałabym być na Twoim wtapie.../ tylko z tym doświadczeniem, co mam teraz / Dobrze Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mysia ale fajnie-coraz blizej wykonczeniowki Wcale nie jestem pewna czy daszek bez lukarny trojkatnej wygladalby lepiej.Mi osobiscie podobaja sie takie "okna" i kiedys (na innym domku) tez mialam takie miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 mysiu - pięka chałupka Ci na działce wyrosła Trzymam kciuki, żeby dalsze pracy szły tak głdako jak budowa i za egzamin też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mysia to chyba jakaś imprezka wiochowa w sralonie chyba się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nooo Mysia jak już wiecha będzie ... to kawał roboty za Wami cieszę się, że poszło gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 A wiecie, kurcze, że właśnie tak sobie zdałem sprawę, że przez to, że by liśmy wtedy na wakacjach, umkła nam wiecha!!!! No i Dom pod Barrankami jest domem bezwiechowym. Chyba trzeba to będzie jakoś nadrobić Tradycja to tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Na wakacjach jak wiecha??? No wiesz... Miejmy nadzieję że na przeprowadzce będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.05.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 łoooooo , a to cooooo , Dorcia się z zimowego snu w końcu przebudziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mysia, gratulki ogromniaste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szybko wam to poszło niesamowicie udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Na wakacjach jak wiecha??? No wiesz... Miejmy nadzieję że na przeprowadzce będziecie Powinniśmy przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wracam z komenstami. Dzis 13ty. To znaczący dzien na mojej budowie. 13tego zawsze się cos dzieje, a jak juz sie dzieje to na całego i dobrego i zlego. 13go lutego zaczynaliśmy budowę. Dzisiaj mamy juz dach, pół elektryki, alarmów, gwc, chore dziecko i pól dnia spędzonego w przychodni. Na szczescie chyba idzie ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jasne, że idzie ku dobremu - niedawno miałaś śliczną trawkę :) A teraz stoi chałupa - różnica widoczna gołym okiem. A Niunia wyzdrowieje - jak zawsze :) W końcu jutro 14-ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jeeeeeeees! Dzień dobry... Właśnie zastanawiałem się, gdzie cię spytać, jak mała. Wracam do kompiutra i proszsz... Wróciły komenty-myszęty To teraz mogę spytać: jak mała? Bo głos miałaś no, delikatnie, nieszczególny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzięki za delikatesy Barranku. Nie spalismy w nocy, było sporo haftowania. teraz Mała odsypia i troche miauczy przez sen. Szczescie, ze chirurg niepotrzebnie nas nastraszył. Z brzuchaskiem wszystko ok. Nic nie znikneło, ani się nie powiększyło. Moze jaki wirus. Ale strasznego stracha nam narobiła. Sorki za dziwną rozmowę, ale jakoś łapię dzisiaj co drugie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzięki za delikatesy Barranku. Nie spalismy w nocy, było sporo haftowania. teraz Mała odsypia i troche miauczy przez sen. Szczescie, ze chirurg niepotrzebnie nas nastraszył. Z brzuchaskiem wszystko ok. Nic nie znikneło, ani się nie powiększyło. Moze jaki wirus. Ale strasznego stracha nam narobiła. Sorki za dziwną rozmowę, ale jakoś łapię dzisiaj co drugie zdanie Oj to super... Czasem lekarze mają jakieś dziwne pomysły, żeby straszyć rodziców. Jakby oni i bez tego w strachu nie byli. Jak słucham, co potrafi wyczyniać moja dzielna trzynastka, to włos się zaczyna jeżyć na głowie. A przecież wydaje się być rozsądna... A myśmy wtedy przejeżdżali jakimiś opłotkami Konstancina do bud-składu, a nieszczęsny ajfon poza licznymi zaletami ma jedną wadę - stara się przy każdej okazji utrudnić lub przerwać rozmowę, więc opłotki to świetna okazja . Ale właśnie na naszych komentach wkleiłem zdjęcia z montażu zawiesi pod nasze rolety-żaluzje... hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.05.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No i dobrze ,że komenty wróciły , bo gdzie bym miała napisać że widziałam dziś dach Myszy !!!!!! Najpierw zaniemówiłam z wrażenia , potem przeszło to w slinotok , teraz powoli dochodze do siebie.ZAjebiaszczy wyszedł.Nie powinnam tam jeździć i patrzec na ten Tegalit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No i dobrze ,że komenty wróciły , bo gdzie bym miała napisać że widziałam dziś dach Myszy !!!!!! Najpierw zaniemówiłam z wrażenia , potem przeszło to w slinotok , teraz powoli dochodze do siebie.ZAjebiaszczy wyszedł.Nie powinnam tam jeździć i patrzec na ten Tegalit To siem trzeba wybrać, pocmokać i przy okazji naszego pana Marka elektryka pozdrowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mysia dobrze, że wróciłaś czy ja dobrze widzę Dobrosia napisała coś oTegalicie - zrobiłaś go jednak zdróweczka dla Majeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts