kakusek 14.05.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Juz jutro okna? Idziesz jak blyskawica Myszka wiem ze moglabym podniesc poziom i "naciagnac" dach ale juz teraz mam okap na szerokosc 1 m wiec jak to jeszcze "ponaciagam" wyjdzie jeszcze szezej i chyba zrobi sie z domku maly grzybek Moglam zostawic wysokosc 2,78 cm ale strasznie wmeczyly mnie te odleglosci na elewacji wiec postawnoilam zniwelowac to wlasnie kosztem wysokosci parteru.mysle ze nie bedzie tragicznie bo nie mam az tak wielkich przestrzeni (dwa pomieszczenia po oklo 30 m) a obecnie mieszkam w domu ktory ma 2.40 i jakos sie nie dusze Na pewno byloby lepiej meic wyzej ale sama wiesz zawsze jest cos za cos.U Ciebie ta antresola bedzie wpaniale "otwierac" salon.Kiedys nad tym myslalam (czy by takiej nie zrobic) ale lekko sie wystraszylam pozniejszego dogrzania (no i halasow lecacych do gory) Niemniej u kogos mi sie to baaaaaaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Mysza - Ty masz już dom :D Super wyglada :D A na dachu to blacha czy jakaś dachówka? Świetne toto jest Maluszku to samo co u Rasi, dachówka cementowa. Dom bedzie jutro jak wprawią sprawnymi łapkami okna .Dzisiaj to jeszcze stodoła jest Jak to jutro okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Niezle Mycha nam szaleje co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.05.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No tak to jutro okna Rasiulka. Bank nadal leci w kulki. Sytuacja jest napięta i pogarsza się z godziny na godzinę. wypłacą kredyt,wypłacą? Czy popłyną jak ta indiańska łódka niesiona prądem rzeki. Proszę Państwa, poluzowuje własnie kołnierzyk. To co się tu dzieje nie mieści się w ludzkich głowach, proszę Państwa, jaka szkoda,że Państwo nie możecie tego oglądac.......t.b.c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Relacjonuj...opowiadaj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 opowiadaj opowiadaj bo tez jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.05.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dalej będzie jutro. Znaczy jutro będzie dalej, jak mnie krew nie zaleje to zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Mycha juz po 13 maja wiec wszystko powinno sie udac Oni pewnie tak celebruja ta chwile zebys bardziej docenila te kaske od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dobry dzień, czekam na wieści z banku. Trzymajcie kciuki, bo inaczej wszyscy się będą skladać na mojego elektryka.Oświadczam: są juz upusty na rekuperator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mysza gratulujęprzepięknego dachu!!!! i pustki nad salonem i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 i ja też trzymam i czekam na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Trzymam kciuki mocno.Dacie radę , w końcu masz łuk i nie zawahasz się go użyć.... Pokazałam mojemu M. wasz dach.Podoba mu się bardzo , ale się nie złamał Napadłam na skład budowlany i wydębiłam od nich jedną dachówkę euronitu - mam ją teraz w domu i się z nią oswajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpakmarceli01 15.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja też czekam razem z Wami na mysie okna, a co! (prywatnie sie pochwalę, że dzisiaj idę zamówić swoje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mysza - Ty masz już dom :D Super wyglada :D A na dachu to blacha czy jakaś dachówka? Świetne toto jest Maluszku to samo co u Rasi, dachówka cementowa. Dom bedzie jutro jak wprawią sprawnymi łapkami okna .Dzisiaj to jeszcze stodoła jest eeeeeeeeee tam stodoła - to już dom Fakt z oknami będzie jeszcze ładniejszy ale domem nazwiesz go jak będą otynkowane ściany To zupełnie zmienia dom. A dachówka super Bardzo mi się podoba Trzymam kciuki Nie daj się bankowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 15.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja też trzymam kciuki aby wszystko się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mysza - nie daj się !!! Pokaż bankowi swoje pazurki Trzymam kciuki - choć troche cięzko jest pracować i trzymać kciuki jednoczesnie Masz fantastyczny dach a okna pewnie będą równie piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kamilla a co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pasie - miło ze pamietasz A co u nas: Czekamy w stresie na decyzje który bank będzie nas finansował. Zaczynamy w połowie czerwca i teraz wybieramy : -ekipę, - dachówkę ( zakochałam się w takiej jak ma Mysza ) - okna - reku ( Mysza jeszcze raz dzięki ) No i oczywiście podgladam ( ) Wasze postępy i wkurzam sie ze mam zbyt mało czasu abym była bardziej aktywna na FM. Sercem jestem z Wami wszystkimi z Tobą, Myszą, Nefer, Rasią, Dobroszką , choć rzadko widzicie moje wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A więc tak, machloja bankowa wykonana, teraz czekamy na odzew. Na budowie dzielnie montują okna, robią elektrykę i odkurzacz centralny. Rekuperacja juz skończona, odkurzacz się konczy. Rudzik, który przylatywał do nas do chałupy i się nam przyglądał do tej pory upatrzył juz sobie dziure w stropie na gniazdko. Nie zamierza się poddać maluszek. Cwany buduje sobie dwukomorowe gniazdeczko w jednej i drugiej częsci gara stropowego. Zdechne, ale pojade na budowe raz jeszcze, posprawdzac muszę i moze wreszcie zastanowie sie, czy mi sie moj dom podoba, bo nie potrafie tego ocenic z boku- juz dawno mialam w głowie obraz i w zasadzie zero zaskoczenia. No, lece. Dziewczynki od rekuperacji posprawdzajcie maile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dobroś dokąd masz jeszcze troszke czasu, podrzuc mi tu linka do tych lamp oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts