78mysz 17.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tak tak, bo u ciebie z tego co wiem ten sam krecik urzęduje co i u mnie gościc będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 aaaaaa trzeba tak było od razu ja juz się umówiłam z krecikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Mysza, gratuluję wygranego meczu inwestor kontra bank !!!!! A na budowie, to ty szybsza od światła jesteś Domek pięknie się prezentuje i jak już wydobrzejecie, to mam nadzieję cię nawiedzić i na żywo pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 aaaaaa trzeba tak było od razu ja juz się umówiłam z krecikiem Na kiedy i na ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 aaaaaa trzeba tak było od razu ja juz się umówiłam z krecikiem Na kiedy i na ile? na 27 maja na 11zl/m2 i 25 zl/m w garażu (mocniejsza wylewka pod żywicę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Czyli tuż przedemną. A jak długo krecik zabawi u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 jeśli będzie opcja na podłogę na legarach na górze to 1 dzień i skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.05.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Okna bomba!!!A jak sciagniesz tasmy ochronne to dopiero bedzie jazda W projekcie Komfortowy sa tez takie 2 narozne przeszklenia po 3 metry i ja miedzy innymi tam (u INWESTORKA71) zakochalam sie w duzych przeszkleniach Teraz dumam czemu ja wlasciwie nie zrobilam u siebie w naroznych tych przeszklen Mycha a tempo masz tak zawrotne ze az przerazasz Czy Ty tak dokladnie bylas przygotowana przed rozpoczeciem budowy do kazdego etapu czy tak szybko umiesz podejmowac decyzje ? ( no i jeszcze ta synchronizacja ekip) Znajac moj charakter to u mnie bedzie sie to wleklo niemilosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 jeśli będzie opcja na podłogę na legarach na górze to 1 dzień i skończą Zartujesz? To znaczy, ze to robota góra na dwa dni? Ło matko i córko, jade na budowe, bo Pan Hydraulik zaraz nadchodzi. A mówiłam już ze w czwartek robimy drenaż rozsączający wokół domu? Nie? Z tego wielgaśnego dachu spływa tyle wody podczas deszczu, że sobie nie wyobrażam co by było w porze stricte deszczowej! Moja glina nic nie przepuszcza. To nawet dobrze-wykopie sobie basen i nie połoze nawet dziurawej folii na dno- no bo po co Miłego dniaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 U ciebie zabawa w kupki może się skończyć nawet na jednym dniu. No, góra półtora. To taki etap szybki i sprawny po którym nic już nie wygląda tak samo Dzień dobry się z myszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Okna bomba!!!A jak sciagniesz tasmy ochronne to dopiero bedzie jazda W projekcie Komfortowy sa tez takie 2 narozne przeszklenia po 3 metry i ja miedzy innymi tam (u INWESTORKA71) zakochalam sie w duzych przeszkleniach Teraz dumam czemu ja wlasciwie nie zrobilam u siebie w naroznych tych przeszklen Mycha a tempo masz tak zawrotne ze az przerazasz Czy Ty tak dokladnie bylas przygotowana przed rozpoczeciem budowy do kazdego etapu czy tak szybko umiesz podejmowac decyzje ? ( no i jeszcze ta synchronizacja ekip) Znajac moj charakter to u mnie bedzie sie to wleklo niemilosiernie to się nazywa determinacja i nakierowanie na cel, a moze to też być zwykła głupota Okna z zewnątrz nie są jeszcze pomontowane na taśmę illbrucka, bo, gdyż nie mam jeszcze terminu na elewację. Chciałabym ją robić juz po wylewkach- niech sciana przepuści te swoje poty troszke. Kominek muszę szybko zmontować- zna ktoś osobę, która zrobi mi to dobrze i nie zrujnuje kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mysia noormalnie mnie przerażasz tym tempem prac......... gratuluję wygranej z bankiem no i okien oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tempo lepsze niż F1 normalnie oczy przecieram i nie wierzę POZDROWIONKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 O żeż... Już się zupełnie nie dziwię, że nie masz czasu na forum... logistyka tego przedsięwzięcia połączona z krzywą czasu... przerasta to mnie... idę do przedszkola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No co Wy. Jestem przyzwyczajona do pracy na cito. Zyje tak juz kilka lat i to mnie niestety wykańcza, ale o tym pozniej. Mogło by być sprawniej, gdyby nie chorowitek, którym też się trzeba przecież opiekować. No i cierpi na tym moj dom, bo rzadko mnie widać ze ścierką. Chyba tylko dzieki mojemu męzowi nie umarliśmy wszyscy jeszcze w brudzie, ani na śmierć głodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mysza pieknie!!! jakie w końcu okna macie??? aluminium??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 hej Myszka Co się od wczoraj wydarzyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No co Wy. Jestem przyzwyczajona do pracy na cito. Zyje tak juz kilka lat i to mnie niestety wykańcza, ale o tym pozniej. Mogło by być sprawniej, gdyby nie chorowitek, którym też się trzeba przecież opiekować. No i cierpi na tym moj dom, bo rzadko mnie widać ze ścierką. Chyba tylko dzieki mojemu męzowi nie umarliśmy wszyscy jeszcze w brudzie, ani na śmierć głodową. Umysł ścisły Ja kiedy byłem jeszcze rednaczem w jednym z upadłych już miesięczników biznesowych wprowdziłem zasadę zarzadzania przez chaos, które nie najgorzej sprawdza się w procesie inwestycyjnym . Prace postępują, więc działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No co Wy. Jestem przyzwyczajona do pracy na cito. Zyje tak juz kilka lat i to mnie niestety wykańcza, ale o tym pozniej. Mogło by być sprawniej, gdyby nie chorowitek, którym też się trzeba przecież opiekować. No i cierpi na tym moj dom, bo rzadko mnie widać ze ścierką. Chyba tylko dzieki mojemu męzowi nie umarliśmy wszyscy jeszcze w brudzie, ani na śmierć głodową. Umysł ścisły Ja kiedy byłem jeszcze rednaczem w jednym z upadłych już miesięczników biznesowych wprowdziłem zasadę zarzadzania przez chaos, które nie najgorzej sprawdza się w procesie inwestycyjnym . Prace postępują, więc działa... Kieeeeeedyś, jak pracowałam zawodowo, to miałam okazję przyglądnąć się tej zasadzie i faktycznie, chaos i ogólna dezinformacja powoduje, że ludzie zyją w napięciu psychicznym i działają na wysokich obrotach. Dlatego najlepiej jak w firmie panuje zasada nikt nic nie wie, nie ma zasad, a wszystko co zrobisz jest i tak źle. Ooooo, wyczerpujące jak jasny gwint, ale byznes sie kręci. Na budowie dzieje się. Przyjechali chłopaki z giwerami i zaczeli kuć dziury pod hydraulikę w silikacie. Każdy sobie. Kocioł. Była też Dobrosia, z przeżyciami z placu swojej BUDOWY. ojojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Byłam , domem Myszy się zachwyciłam , córy poszalały i rozstać się nie chciały ufff Okna pikniaste i już się nie mogę doczekać , kiedy mi też takie samiuskie wmontują A przeżyć troszku dziś miałam , bo mi działka się zamieniła w ":bombowy" lej , a ja aż parę łez uroniłam jak nam najpiękniejsza na świecie choinka padła. Jutro pojadę zobaczyć efekt końcowy , bo dzis mi aparat siadł i odmówił wpsółpracy na widok tej demolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts