efilo 07.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja tak samotrzy rzeczy w rządku wyglądają dziwniewanny bym pod oknem nie dała bo w wannie też trzeba się pod prysznicem opłukać i wtedy się staje tyłem do ściany a tyłem do okna to gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja bym zrobiła inaczej: w wersji 2 dałabym wannę zamiast kibelka, kibelek zamiast umywalki, a umywalkę zamiast wanny. Bo tak jakoś dziwnie może wyglądać taka samotna umywalka na środku... Ale wtedy z kolei się będzie wchodzić zaraz na kibelek... Chyba że kibelek dać za wanną, jak na pierwszej wersji, tylko że fajnie jest mieć wannę pod oknem... Ale w sumie fajniej jest mieć kibelek pod oknem, bo w wannie masz zamkniete oczy, a siedząc na kibelku bardziej można się gapić przez okno... I szyba nie jest zaparowana od wanny... I można taką fajną ściankę oddzielającą kibelek od wanny zrobić jak na pierwszej wersji, zakrywającą kibelek od wanny i od wejścia i w ogóle czyniącą taki spokojny fekalny zakątek Taaak, zrobiłabym od wejścia po prawej wannę, za nią kibelek, po lewej kabinę, za nią umywalkę... Tylko wtedy pewnie wyląduje wanna za blisko wejścia Jak się nie da nic zakombinować z kształtem pomieszczenia, to chyba rzeczywiście wersja 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.11.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja bym zrobiła inaczej: w wersji 2 dałabym wannę zamiast kibelka, kibelek zamiast umywalki, a umywalkę zamiast wanny. Bo tak jakoś dziwnie może wyglądać taka samotna umywalka na środku... Ale wtedy z kolei się będzie wchodzić zaraz na kibelek... Chyba że kibelek dać za wanną, jak na pierwszej wersji, tylko że fajnie jest mieć wannę pod oknem... Ale w sumie fajniej jest mieć kibelek pod oknem, bo w wannie masz zamkniete oczy, a siedząc na kibelku bardziej można się gapić przez okno... I szyba nie jest zaparowana od wanny... I można taką fajną ściankę oddzielającą kibelek od wanny zrobić jak na pierwszej wersji, zakrywającą kibelek od wanny i od wejścia i w ogóle czyniącą taki spokojny fekalny zakątek Taaak, zrobiłabym od wejścia po prawej wannę, za nią kibelek, po lewej kabinę, za nią umywalkę... Tylko wtedy pewnie wyląduje wanna za blisko wejścia Jak się nie da nic zakombinować z kształtem pomieszczenia, to chyba rzeczywiście wersja 2... Dobrze radzisz z tą "fekalną"wersja. Nie pomyslalam, a moze pomyslalam, tylko mi wanna wyszla z lazienki. Zaraz sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.11.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 o juz mam: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SRRF79pxdVI/AAAAAAAAA6M/KY3DUHhQdmQ/s400/fekzakdzieci2.JPG http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SRRGJ5FNLoI/AAAAAAAAA6U/ozT2V9tP-aU/s400/fek%20dzieci%20zak2.JPG I odrazu widze, ze nie wykopalam tego drugiego brodzika permanentnie i plącze mi sie w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A w jakim programie to robiłaś, że Ci takie fajne rzuciki zwymiarowane zapodaje? No nie jest chyba tak źle z tym wejściem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.11.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie no fajnie jest teraz, dzieki moja Inspiracjo. Zawsze dobrze jak ktos z boku na to wszystko popatrzyRobilam w kitchendraw. Mowilam Ci sciagnij sobie na mężowego laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.11.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Kitchendraw dla niepoznaki jest do łazienek, tak? Sprytnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.11.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tak to taki kamuflażżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Nie ma to jak udany marketing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 doberek nie umiem znalezc tych zdjęć..ale cos wykombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.11.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 doberek nie umiem znalezc tych zdjęć..ale cos wykombinuje No dobrze, bede czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Na wstępie napiszę iz parkietu się nie ocenia dpoki nie jest wycyklinowany..polakierowany wzglednie zaolejowany i oblistwowany...(jak kobieti które rano wchodzą do łazienki a potem (potem bywa dłłłuuuggiiiee)..wychodzą..damy)hehe..To jest li tylko wstepna barwa aby nabrac niejakiego pojęcia.. http://img394.imageshack.us/img394/8793/jesionthermong9.th.jpghttp://img394.imageshack.us/images/thpix.gif t jest po ułozeniu juz lekko przybrudzona jak sobie dasz troszke czasu to ci potem pokażę jak wyszło... na górze parkiet w jodełke tez termo jesionhttp://img116.imageshack.us/img116/822/jesiontermojodekaik5.th.jpghttp://img116.imageshack.us/images/thpix.gif A może merbau..tu lekko prześwietlony..klpeka 90..długości od 400-1200 http://img123.imageshack.us/img123/9273/deskamerbaulz2.th.jpghttp://img123.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ghoscie, jako kobieta to ja juz wiem, jaką poprawke nalezy przyjąć przy ocenie "przed i po" . Bede czekac na efekt dębu. Bedzie olejowany, czy lakierowany? Merbau mam teraz w łazience - nie dałabym z nim rady w domu na duzej powierzchni. Za ciepły i za ciemny, choc w dotyku przyjemniejszy niz dąb i gładziutki. Wole teak, choc czasem za zółty Mam blat z merbau z dlh i nic sie z nim nie dzieje. Nie wiem jak deska podłogowa, skąd te negatywne opinie o niej? Zle przygotowana do ułozenia, niedosuszona czy jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Merbau - czekoladowy, ciepły, w całym salonie mrrrrr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 NO w końcu widzę myszowy avatar - czy to mysz - siłaczka??? Gratulejszyns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.11.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Merbau - czekoladowy, ciepły, w całym salonie mrrrrr :) A i owszem jest piękny. Nie dla mnie jednak ten merbau, choc w łazience u siebie go wciąż lubie. Ja jestem zimna i oschła jędza i lubie głownie zimne, jędzowate kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Merbau - czekoladowy, ciepły, w całym salonie mrrrrr :) A i owszem jest piękny. Nie dla mnie jednak ten merbau, choc w łazience u siebie go wciąż lubie. Ja jestem zimna i oschła jędza i lubie głownie zimne, jędzowate kolory Za słodki masz avatar na jędzę , chyba , że to kamuflaż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.11.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Czy oglądacie drugim okiem Majewskiego?Zaraz sie chyba skicham ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.11.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Merbau - czekoladowy, ciepły, w całym salonie mrrrrr :) A i owszem jest piękny. Nie dla mnie jednak ten merbau, choc w łazience u siebie go wciąż lubie. Ja jestem zimna i oschła jędza i lubie głownie zimne, jędzowate kolory Za słodki masz avatar na jędzę , chyba , że to kamuflaż.. spytaj mojego małża jak ma ze mna słodko. Ucieka gdzie pieprz rosnie, Nabylismy dzisiaj nowy aparat foto i robi zdjecia wszystkiemu co sie rusza i temu co sie nie rusza tez. Baaardzo jest dzisiaj zajęty. Telewizor to ma juz chyba z 50 fotek. Miss wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.11.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 jak to facet ..z nowa zabawka..heh..ja też tak mam..Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts