78mysz 19.05.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 te okna mimo, ze faktycznie duże wygladają jak mikruski przy dachu. Dobrosiu, szukaj dla mnie tych zwisów szukaj. Przód będzie a i owszem, ale jak zrobię pewną rzecz z drzwiami wejsciowymi, bo narazie wyglądają jak drzwi balkonowe.Reaktywowałam dziennik tak wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jak dawno mnie tu nie było a tu Myszko takiiiiiiiiiiiiiiiie postępy W piorunującym tempie staje Twoje domostwo Uwielbiam takie wielkie okna Gosiaczku, może i dawno Cie nie było, ale jak wpadłaś to z hukiem stronkę otworzyłas! Rany bośkie ja nie mam czasu do konca maja ani ciut. na domiar wszystkiego pojawiły się problemy zdrowotne w rodzinie. teraz to juz chyba osiwieje całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 o masz ale i to minie a domek budował się będzie a to ukoi serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 19.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Reaktywowałam dziennik tak wogóle No wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Będę szukała zwisów , może cosik upoluję , kto wie....... Dziewczyny dzięki za kciuki.Na foty to raczej nie liczcie - u mnie kasacja komentarzy i dziennika nie była przejściowa , a wątków innych nie będę zaśmiecala. A poza tym to co to za foty - dxziury w ziemi Ale zawsze zapraszam na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Będę szukała zwisów , może cosik upoluję , kto wie....... Dziewczyny dzięki za kciuki.Na foty to raczej nie liczcie - u mnie kasacja komentarzy i dziennika nie była przejściowa , a wątków innych nie będę zaśmiecala. A poza tym to co to za foty - dxziury w ziemi Ale zawsze zapraszam na wizję lokalną I bardzo mi sie to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.05.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Będę szukała zwisów , może cosik upoluję , kto wie....... Dziewczyny dzięki za kciuki.Na foty to raczej nie liczcie - u mnie kasacja komentarzy i dziennika nie była przejściowa , a wątków innych nie będę zaśmiecala. A poza tym to co to za foty - dxziury w ziemi Ale zawsze zapraszam na wizję lokalną I bardzo mi sie to nie podoba. Że zapraszam , czy że będę szukała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 że nie pooglądam Twoich postępów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 że nie pooglądam Twoich postępów... A kto Ci broni Bruma masz , mapkę Ci narysuję i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Będę szukała zwisów , może cosik upoluję , kto wie....... Dziewczyny dzięki za kciuki.Na foty to raczej nie liczcie - u mnie kasacja komentarzy i dziennika nie była przejściowa , a wątków innych nie będę zaśmiecala. A poza tym to co to za foty - dxziury w ziemi Ale zawsze zapraszam na wizję lokalną No wiesz, przecie dziury na budowie bardzo ważne som, szczególnie te pierwsze a o ,,zaśmiecanie" to się nie martw, nikt się nie obrazi a czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mysia hurrra, że dziennik Dobroś hurrra, że dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no to hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.05.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To wszystko te dziewczyńskie kaprysy - raz jest, raz nie ma... Raz zniknie, raz nie Ale jak odzniknie to przynajmniej można pohiphurować To pohiphurujmy zatem na cześć myszodziennika czyli mysznika (wszelkie prawa zastrzyżone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jesli chodzi o wanne my mamy kadewai classic duo z powloka antykamienna. Fajna jest duza, u nas 75x170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jesli chodzi o wanne my mamy kadewai classic duo z powloka antykamienna. Fajna jest duza, u nas 75x170 Faaaajnie, u mnie taka 170 nie wejdzie ni hu hu i nawet hip hip nie da rady. Na jedną osobę mojego wzrostu 170 jest generalnie za długa bo nawet pazurami u nóg nie ma się jak wbić w drugi koniec wanny i siedzi się jak na szpilkach w oczekiwaniu na moment poślizgu, a 160 z kolei troche ciasna dla dwóch sztuk, chociaż z drugiej strony udawało mi się nie raz dokonac pełnego zanurzenia i w 150tce z podwójnym wsadem Tak czy owak 160 musi być i mam nadzieje,ze to wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Basen, duoga pani, rozwiązaniem wszystkich tych długościowo-personalnych dylematów jest basen. My mamy świetny plan, żeby urządzić go wokół naszego słupa elektrycznego, który znajdzie się wtedy na wyspie. Będzie elektryzująca kąpiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mysza, hhhhhuuuuuuuuurrrrrrrraaaaaaaaa dziennik wrócił Dobroś, hhhhhhuuuuuuuurrrrrrrraaaaaaa jest dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja jeszcze nie probowalam wanny a jestem 160 pewnie bede sie kapala tylko z mezem bo inaczej mi odejdzie tylek Maz ma 178 i na siedzaco nie siegal do konca, musial zjechac kawaleczek zeby sie zaprzec:) ona ma 170 po zewnetrznych wymiarach w srodku troche mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ja jestem nie wiele większa, a mianowicie mam ponoć 164cm, choć to jeszcze nie do końca rozstrzygnięta kwestia.Barranku, basen to ja tyż planuję. Własnie pan Hydrauliszian man podłącza rurkie do solarów, które kiedyś jeśli się pojawią to zagrzeją wodę. Do słupa z prundem mam daleko dośc, ale jesli zechcę pobrać kąpiel z bąbelkami to sie podłaczę do wyrzutni powietrza z gwc. Takie jakby jacuzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Duch racjonalizacji i wynalazczości drzemie w narodzie Baaasen Dopiero jak udałoby się dokupić kawałek pola przed płotem... Ale w sumie do ciebie jest raptem 20 minut... Jak będą tanie bilety, to się będziem wpraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts