barranki2 22.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Raśka, ale prowokujesz Jak nie, jak tak. Weźmiecie braciszka dla czarnej? Wyjdzie z tego pyyyszny Sheridan. Mniaaam! Oj nie wyjdzie, nie wyjdzie... to może tak: Nawet jak im będzie śpiewał kolorowy duet,, też Sheridan nie wyjdzie... No nie ma cudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ufff, wróciwszy. Od rana byłam na budowie. A tu widze wywoływanie myszy się odbywało. Rasiulak śliczny piesek. Dobros, jak roboty? Teść miał dzisiaj operację, trzymajta wszyscy kciuki, zeby wycieli wszystko co mieli wyciąć . Trzeba duzo wiary i nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Trzymam kciuki i wierzę , że wszystko pójdzie dobrze. Miałam dziś dzwonić , ale nie wiedziałam , czy operacja trwa czy juz po..... A roboty wpadnij obejrzeć sama - ławy dziś zalali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ufff, wróciwszy. Od rana byłam na budowie. A tu widze wywoływanie myszy się odbywało. Rasiulak śliczny piesek. Dobros, jak roboty? Teść miał dzisiaj operację, trzymajta wszyscy kciuki, zeby wycieli wszystko co mieli wyciąć . Trzeba duzo wiary i nadziei Łomatko, gdzie nie ruszysz, jakieś zdrowotne historie. Mysza, kciuki trzmamy i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Trzymam kciuki i wierzę , że wszystko pójdzie dobrze. Miałam dziś dzwonić , ale nie wiedziałam , czy operacja trwa czy juz po..... A roboty wpadnij obejrzeć sama - ławy dziś zalali Operacja Teścia była rano.Nie mamy jakichs super wiesci, wogóle wiemy malo. Dzisiaj mój Tat z kolei dostał skierowanie na operacje kręgosłupa. Jest bardzo źle. Jak tu myslec pozytywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A z tego wszystkiego nie złożyłam gratulacji. Gratuluje Dobroszko, to pierwsze koty za płoty! Bardzo sprawnie to u Ciebie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Trzymam kciuki i wierzę , że wszystko pójdzie dobrze. Miałam dziś dzwonić , ale nie wiedziałam , czy operacja trwa czy juz po..... A roboty wpadnij obejrzeć sama - ławy dziś zalali Operacja Teścia była rano.Nie mamy jakichs super wiesci, wogóle wiemy malo. Dzisiaj mój Tat z kolei dostał skierowanie na operacje kręgosłupa. Jest bardzo źle. Jak tu myslec pozytywnie? A kto mówił że trzeba wierzyć w ludzi? W tym wypadku jeszcze bardziej... Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zbieram namiary kręgosłupowe dla Nefci , to jak je dostanę to i Tobie podeślę. I myśl pozytywnie - wiem po najbliższej rodzinie,że operacja kręgosłupa to jeszcze nie koniec świata.Myśl pozytywnie.Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tato obstawia prof, Podgórskiego na Szaserów, ale tam terminy długie, ponoć nawet do roku. . Ja czytałam też o dr Górskim i o jeszcze jednym dobrym tutejszym chirurgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Znowu gdzie nie zajrzę, czytam o operowanych kręgosłupach Kciuki trzymam za pomyślność operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Myszorku i my trzymamy kciuki za Twojego teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Myszko, zaciskam mocno kciuki za teścia Kurcze dwa dni odcięcia od netu, a tu takie smutne wieści wszędzie Dobroś, ponieważ tu często zaglądasz, to pogratuluję ci zalania ław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wszędzie zaglądam , wszędzie , i za Twoje PnB Lidszu kciuki trzymam tyż. Ani się obejrzysz i do Ciebie przyjedzie słoń z trąbą i Ci napsika betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ... i zielony domek postawi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 i... jeszcze raz napsika betonem (a potem to już tylko dach i gotowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 gotowe to będzie za półtora roku - i to jak baaardzo dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wszędzie zaglądam , wszędzie , i za Twoje PnB Lidszu kciuki trzymam tyż. Ani się obejrzysz i do Ciebie przyjedzie słoń z trąbą i Ci napsika betonem już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ... i zielony domek postawi .. koniecznie, abyś mogła w końcu porządnie trawkę kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 gotowe to będzie za półtora roku - i to jak baaardzo dobrze pójdzie pójdzie dobrze i pod koniec przyszłego roku obydwie będziemy się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Liduś dostałam wycenę dachu od Pana Kruelki i Myszki i baaardzo mi się podoba więcej jutro bo zmykam spać sorki, że Wam tak w zdanie weszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts