DorciaIQ 23.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wow Mysia - gratuluję Reaktywacji! No wiem, wiem, opóźniona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Cześć Myszko idę zobaczyć co się nowego wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.05.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 U mnie panuje gorączka przed-oddaniowo-pracowa. (i przed napisaniowo) Z rzeczy budowlanych to mam niepokój w sercu, bo ponieważ Dobroszka przyniosła mi ostatnio takie jedno zdjęcie kuchni. No ta kuchnia jest brzozowa, no i podłoga jest brzozowa.Ja nigdy brzozy nie lubiłam, uważałam, ze jest mdła, a teraz ona siedzi w mojej głowie i woła do mnie zebym ją wzieła. No nie. Co ja zrobie. Wogóle nie wiem nawet jak brzoza się zachowuje na podłodze. Wyczytałam tylko ze przynosi ponoć ulgę i ukojenie nerwusom - toż ona rosła dla mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 U mnie panuje gorączka przed-oddaniowo-pracowa. (i przed napisaniowo) Z rzeczy budowlanych to mam niepokój w sercu, bo ponieważ Dobroszka przyniosła mi ostatnio takie jedno zdjęcie kuchni. No ta kuchnia jest brzozowa, no i podłoga jest brzozowa.Ja nigdy brzozy nie lubiłam, uważałam, ze jest mdła, a teraz ona siedzi w mojej głowie i woła do mnie zebym ją wzieła. No nie. Co ja zrobie. Wogóle nie wiem nawet jak brzoza się zachowuje na podłodze. Wyczytałam tylko ze przynosi ponoć ulgę i ukojenie nerwusom - toż ona rosła dla mnie! Brzozowa złota brzoza mi się od jakiegos czasu marzy, możesz i mnie takie zdjęcie podesłać plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ciężko będzie , bo ja jej tę fotkę z gazety wyszarpałam i łosobiście na budowę dostarczyłam Dzień dobry Trzymam kciuki za napisanie i oddanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.05.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 W dzienniku cos tam jest ale to nie dokładnie to. Ja jeszcze zeskanuje swój swięty obrazek i pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dzięki Ci Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Mysia, gimnastyka paluszków i do pisania... powodzenia i pomysłów... buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Myszka taką brzozę w realu widziałam i od początku budowy chodzi mi po głowie. Nasza kuchnia jest dość ciemna - wschodnia, na dodatek zasłonięta świerkami To wielka ulga po kuchni z wystawa południową - nie do zniesienia dla mnie w słoneczne dni m Co ważne nie jest to krzyk mody, który mógłby się znudzić, piękne cieplutkie drewno Teraz będę miała złote sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 http://empora.pl/index.php?page=kolekcjaMebli&catId=&produktId=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Gosiek piękne te meble, no ale kolekcja durnostojek przy prostych meblach wygląda troche jak kwiatek do kozucha. Bede szukać wiecej kuchni w naturalnym kolorze brzozy. Jak znajdę to Ci podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzisiaj kolorystyka kuchni, coś dla wstępnego wyobrażenia o brzozie i dębie:http://images45.fotosik.pl/131/7e6b007b2455fe5f.jpg http://images48.fotosik.pl/131/036f860eb90bda3b.jpghttp://images37.fotosik.pl/127/c6826a9a12113635med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 28.05.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 O jejku troszkę mnie nie było i myślałam że znajdę tu dużżżżoo nowych fotek a tu taka cisza. Myszka jak tam postępy na budowie? Koniecznie poproszę uzupełnić swój dziennik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ilona, w przyszlym tygodniu będzie się działo, jutro jeszcze chlopaki przyjdą domurować ścianki. Wykonano odwodnienie na czterech magicznych studniach. To tyle co u mnie więc spadam znów w czeluści.Kuchnia mi chodzi po głowie. Wiem co chcę, ale to pewnie jakiś kosmos cenowy by był....nie osiągalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 najpierw zrób wyceny - dopiero potem panikuj Trzymam kciuki za pracę - niech powali na kolanka kogo trzeba Odezwę się jak odbiorę czerwony ładunek , to się jakoś umówimy na zrzut towaru u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dokładnie tak jak pisze Dobrosia. Bez paniki. U mnie cztery wyceny i jedna tańsza od drugiej. Teraz sząłu nie ma wśród klientów kuchni, więc można spoko coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 u mnie zawsze spokojnie jak na wojnie. Słuchajcie skończylam świadectwo. Jeszcze tylko kosmetyka i pozbywam się tego balastu. Pojade teraz na działeczkę, będzie omawiana sprawa niwelacjone de terra i portfella. Dobra wiadomość, uruchomili nam drugą transzę. Jutro wycieczka przedszkolna do zoo mnie czeka, może się trochę odpręże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mysza, ta pierwsza wizualka mi się najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 28.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 u mnie zawsze spokojnie jak na wojnie. Pojade teraz na działeczkę, będzie omawiana sprawa niwelacjone de terra i Hej masz namiary na kogoś kto wyrównuje teren? Nawozimy teraz ziemią i będziemy kogoś potrzebować. Jak teraz chodzą stawki? Czy raczej wszystko indywidualnie się ustala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 witam sie po przerwie ale chyba Mysia przyjmie moje usprawiedliwienie Miłego wieczorka, zmykam do rozpalonej córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts