Gosiek33 31.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mysza byłam, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej! Co tu tak cicho? Ja chcę nowych transmisji z tego szalonego wyścigu. Ps. Mysza, którą ścianę Ci domurowywali? Ten komin po środeczku? Czy to nad kominem??? komin juz był, murowali to nad kominem. Wreszcie mam kawałek stryszku. Sluchajcie - praca zaliczeniowa napisana i oddana, jeszcze tylko egzamin, ale dzisiaj.... nici z nauki. Jedziemy na działeczkę co by troszke się pozastanawiać nad grzejnikami i podłogami w łazienkach, temat masakra jak dla mnie , ale cóz trza się zmierzyc z bykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Jedziemy na działeczkę co by troszke się pozastanawiać nad grzejnikami i podłogami w łazienkach, temat masakra jak dla mnie , ale cóz trza się zmierzyc z bykiem Podobno ma być ciepła zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 cieple to mają być sciany Kamyczku i tu się pojawia problem doborowy(nie mylić z wyborowym) mocy grzejników, bo ponieważ ze nikomu sie tego nie chce uwzględniać ze ktos ma lepiej a ktos gorzej, a ja nie chce nawalic tego zelistwa za dużo. A tak wogóle Kamyś to dawno Cie tu nie było. Nie obraże się na cieplą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 cieple to mają być sciany Kamyczku i tu się pojawia problem doborowy(nie mylić z wyborowym) mocy grzejników, bo ponieważ ze nikomu sie tego nie chce uwzględniać ze ktos ma lepiej a ktos gorzej, a ja nie chce nawalic tego zelistwa za dużo. A tak wogóle Kamyś to dawno Cie tu nie było. Nie obraże się na cieplą zimę Wiesz co z tego co pamiętam to GWC robili nam ci sami "fachowcy" .Tomek W. (u mnie nadzorował) on zajmuję się wyliczeniami i projektami instalacji robi też projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 witanko nadrobiłam dziennik - i cieszę się że znów jest. Nadrobiłam komenty, ale tylko ostatnie 2 strony.... o kosmetyczce sie nie wypowiadam, bo nie ma o czym mówić.... miałam kiedyś pikne pazury, ale to było taaaaaaak dawno, że łoj tyraz mam małe bo nie przeszkadzają w kopaniu rowów. A rowy ci ja ostatnio kopałam 3 dni temu pod piaskownicę dla Bączków - i było łoki Mysia.... idzie do Ciebie fajna ekipa na tynki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Cześć Myszka domek w środku wygląda super miłych przemyśleń na budowie myśleń na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja nie byłam i nie widziałam, ale wierzę na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzieńdoberek Nie wiem czy zaglądałaś do nas, ale nasz ślusarz znakomicie wycenił żaluzje... MOja wiara w ludzi rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja nie byłam i nie widziałam, ale wierzę na słowo ja też nie byłam, ale może Myszka nas zaprosi ? doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.06.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Też bym się wprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 berek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 .... też jestem Mysia daj znać jak żyjesz.... i jak prace się zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mysia BUM!!! BUM!!! BUM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Zrobiły się nachalne z tym wpraszaniem i teraz Mysia biedulka nie wie co powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Myszko ujawnij się ... nie będziemy sie wpraszać teraz a przy okazji MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 cześć Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Myszko, Gdzieś w akcji zaginęła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts