rasia 16.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Brawoooo Mysza!!! Pięknie i w domku i w okolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasiulka ja Ci bardzo dziękuję za brata bliźniaka. Niestety odkąd pozdrowiłas chłopaków to sie rozchorowali i robią we dwóch. Teraz dopiero się przescigają, który szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Myszko a ja podziwiam Katalpę ... to drzewko przeganiające komary ... czekam, aż mi wysiane wyrosną ale nie wiem, które to chwasty, a które to drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasiulka ja Ci bardzo dziękuję za brata bliźniaka. Niestety odkąd pozdrowiłas chłopaków to sie rozchorowali i robią we dwóch. Teraz dopiero się przescigają, który szybciej A to nie mnie tylko naszej mamie dziękować. Kup se stoper, zrób wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Rasiu, no jasne, że jej też. Kruelciu, nie wiedzialam ze to drzewo na komary. Hmmm, nabędę wiecej. A da się to przez sadzonki wegetatywne wyprowadzic, bo bym Ci mogła naszczepic? Ja siałam i sadziłam łubin i nie wzeszedł ani jeden, a to moj sprzymierzeniec, bo z gliny piasek robi;) Miłego dnia. Acha, zapomniałam opowiedziec o kawce. Kawka budowlana to stworzenie bardzo mądre i na wpół osowojone z chłopakami- jak przyjeżdzają to juz stoi pod schodami i czeka na papu. Ponoc nawet wieprzowinką nie wzgardzi, a kiedyś w dwa dni wpitoliła cały kawałek pizzzy pozostawiony dla bogów w garażu na daninę Kawka ma złamane skrzydło i mieszka na mojej pogarbionej jabłonce. Jak przechodzę obok to wspina się na wyższe gałęzie i ma fajną technikę ślizgowego schodzenia w dół z drzewa. Popołudniami wybiera się na rundkę kontrolerską wokół domu. To prawdziwy major domus. Byle by jej wredny kot sąsiadki nie dopadł, bo poszlabym juz wtedy na oko za oko. wiecie co, to niby taka wies nie wies, może dziczyzna nie biega przed nosem, ale codziennie można coś ciekawego wypatrzec i poznać jakies stworzenie. Widziałam np kiedyś jak jakiś owad zapierniczal po całej działce z trzy razy (conajmniej) cięższą od siebie gąsienicą. Tak zasuwał jak pershing, az go w obiektywie złapać nie mogłam!. Szłam tylko za nim i sie zastanawiałam, jak to mozliwe biec tak szybko na czterech patykach. W bloku tego nie ma. Powiem więcej, nawet jak gdzieś wyjezdzałam "w przyrodę" z bloku to tylu rzeczy nie widziałam. To przychodzi samo, az pod próg domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Hej Myszko! Oblukałam sobie Twoją chałupkę i bardzo mi się podoba i inspiracje też. Przeprowadzki szybkiej życzę. No bo jak już masz tynki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki Edmar. Tynki jeszcze nie całkiem gotowe, ale juz cos konkretnego widać. No i nie jest to az tak konkretne jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 http://www.perfexim.com.pl/img/kawa.jpg dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 17.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Myszka, faktycznie lecisz jak burza. Doczytałam że już szykujesz się na zaopatrzenie swoich łazienek. To jak będziesz miała coś na oku i jak będziesz chciała to mam dojście do rozsądnych cen armatury i płytek. Myszka wróciła dobroszko a można jakoś się dostać do Twojej galerii??? Zaraz Ci podeślę hasło Ale na razie to wiesz , wykopki i trochę bloczków na chudziaku Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Powiem więcej, nawet jak gdzieś wyjezdzałam "w przyrodę" z bloku to tylu rzeczy nie widziałam. To przychodzi samo, az pod próg domu Myszu, nie tylko na próg . Tajemnicze glizdaczki upodobały sobie na przykład nasz śliczny, biały tynk. Obertynkarz powiedział, że ciągnie je, bo świeże, jak się przykurzy, to odpuszczą... http://www.barranki.com/slides/MMPi%20271.jpg A o płytkach odpisałem ci u nas. Może jakiś niezobowiązujący macanek weekendowy? Bo niespecjalnie jeszcze wiem, czy nasi panowie będą przez weekend czy nie, a słabo się przyjmuje na dłużej gości jak się ktoś obcy snuje po domu. To zresztą jest kolejny paradoks budowlany - dochodzi się do takiego momentu, w którym się chce, żeby wszystko szło jak najszybciej ale przeszkadzają ludzie, którzy to robią... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ilonka ja bardzo poproszę, bo upodobałam sobie armaturę i nawet wplacilam zaliczke, ale wycofałam, bo się okazało ze moj zarąbisty model przysznicowy wycofano(niby), i jest podobny ale 3 razy droższy,-a to juz duuużo się robi. Barranku nie wiem jeszcze co z weekendem, bo dlatego, że mam egzamin, ale a nóz się nam uda jeszcze zgrać. Bardzo jestem juz ciekawa jak to wszystko wygląda z tej nawłoci barrankowej. Mam nadzieje, ze bedzie nam dane się dopasować do ogólnej audiencji u Was . Ide doczytać o tych płytkach i oblukać, bo małż mi doniósł, ze macie fantastyczny prysznic.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 17.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No to zobaczymy co da się zrobić, tylko poproszę model tego cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki Edmar. Tynki jeszcze nie całkiem gotowe, ale juz cos konkretnego widać. No i nie jest to az tak konkretne jak u Ciebie. Jeszcze nie ale już niebawem. Po tynkach i wylewkach, jak ma się kolejne już poumawiane, sprawne ekipy, to idzie bardzo szybko. Czego Ci oczywiście życze bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witanko. Dzisiaj dzień pisuarowy. Znalazłam coś takiego: http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/pisuar.jpg Ostra jazda bez trzymanki- dosłownie Moze to poprawi humor w ten paskudny poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.06.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dsien doberek ale wynalaslas nioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 zeby faceci mieli coś na swoim ..... hmmm, poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 och wasza uszczypliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Iiii tylko jedną stronę mnie nie było Myyyysia Ty masz złego nicka! Powinnaś być gepardem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzieeeeeeewzziiiieeeeeeewdobryy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 och wasza uszczypliwość Cze Mysza! Ale Wasza Uszczypliwość, Przenikliwość, Dociekliwość ... też mi się podoba... Te drzwi wewnętrzne co nie zabijają ceną mnie bardzo, bardzo Wasza Wszystkowiedzowność interesują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts