barranki2 22.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 och wasza uszczypliwość Cze Mysza! Ale Wasza Uszczypliwość, Przenikliwość, Dociekliwość ... też mi się podoba... Te drzwi wewnętrzne co nie zabijają ceną mnie bardzo, bardzo Wasza Wszystkowiedzowność interesują... No właśnie... To ile nie zabija i jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzien dobry, drzwi widziawszy na bartyckiej, ale zdjecia nie posiadawszy. Takie standardowe kosztują kolo 2,5 tysia,robi je stolarz, ale ja wyceniałam tez 3 pary wielkich całkiem szklanych drzwi i jak gdyby wypadają bardzo korzystnie. No i czekam na namiary na stolarza od byłej ukochanej somsiadki "z góry", która ma super duper drzwi i namiarami się podziele oczywiście. Z rzeczy bieżących to musze powiedziec ze dostałam dzisiaj piątkę! Zdałam egzamin. Nie moge sobie przestać gratulować normalnie.Jeden strup mniej na dupie. Jeśli chodzi o demolke to siem wkurzyłam i przeprojektowałam całkiem swoją łazienkę. Znalazłam tez fajny pisuar w ludzkiej cenie, ale potem jak sprzedawca zaczął dodawać jakieś syfony, złączki, spłuczki radarowe i inne to wyszło 3.5 tysia. Smiać mi się chce. To drogi interes do olania na ścianie Byłam oglądać kamien, chciałam się nim w koncu zarazic, ale nic z tego. Znaczy podoba mi się, ale.... mi nigdzie nie pasuje, no może z wyjątkiem łupka albo bazaltu. Czym ja obłoże ten moj kominek? Gres nadaje się na kominek?Potrzebuję coś białego albo bardzo jasnego, jak wapień, ale wapień się nie nadaje, bo łapie wszystko w pory. Kto ma pomysł? Skaranie boskie mam ze swoimi pomysłami normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cześć Mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 tysz sie psysedłyk psyffithać wasza timoffa niełobycność we wontku )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 MIłej pani dzień dobry - jedziemy oglądać proces naprrawy gównorury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Myszko, gratuluję piąteczki. Gres się nadaje. Byłaś u mnie to widziałaś. Jeszcze stoi w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 i ja gratuluje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ... hejeczka pisuar świetny.... już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Berek Myszko, gratulejszyn piątki z egazminu A ja w ogóle nie jestem przekonana do pisuarów w domu i na pewno mieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Myszko - gratuluję Co do pisuarów to ja też się na to ustrojstwo nie zdecydowałam. Małż nie widział takowej potrzeby i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja tez gratuluję piątki - nie mogło byc inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! Pisuar generalnie dla faciów, o takie coś np: http://image.ceneo.pl/data/products/1569539/product.jpg albo: http://dasbad.pl/images/Lazienki/Ideal%20Standard%20WC%20TONIC/Lupka/tonicguest6_hi.jpg Właściwie w pewnym sensie to ja też skorzystam na pisuarze, dlatego nalegałam i drążyłam, az usłyszałam stwierdzenie, ze to całkiem fajny pomysł. Pisuary generalnie kojarzą się z szaletami miejskimi wiecznie pokryte żelazem, kamieniem i nie tylko, tak samo jak kible, ale to nie znaczy ze w domu też taki standard trzeba trzymac. Jak standard to tylko ideal ;)No nie? Dziekuje Wszystkim za gratulacje. Juz się nie mogę doczekać zlotu, bo kurcze w tej gonitwie stęskniłam się za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 23.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Myszko gratuluje piąteczki A jeśli chodzi o pisuar to pewnie u mnie też nie będzie , gdyż zostało stwierdzone że nie jest nam zbytnio potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 umywalka typowana do małego kibelka: http://www.umywalki.pl/pictures/products/330/umywalka_56x34_3145_s.bmp Milusia... malusia... Czołem dzielna Myszo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! A w jaki sposób Ty na tym skorzystasz, bestio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A ja w ogóle nie jestem przekonana do pisuarów w domu i na pewno mieć nie będę Ja też. Jakoś tak nie ten-ten-tegos mi one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! A w jaki sposób Ty na tym skorzystasz, bestio? Znałem niegdyś parę dziewczyn, które chwaliły sobie to urządzenie. To było w czasach, kiedy w stanie wskazującym w hotelu wyźszego sorta w Gdańsku uznaliśmy, że bidet to znakomite urządzenie do mycia nóg i chwała temu, kto go wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! A w jaki sposób Ty na tym skorzystasz, bestio? A deska w kibelku bedzie zawsze opuszczona, a kibelek czysciutki i sterylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! A w jaki sposób Ty na tym skorzystasz, bestio? A deska w kibelku bedzie zawsze opuszczona, a kibelek czysciutki i sterylny Toż to seksizm czystej wody . Sugerujesz, że brudność w kibelku to efekt działalności facetów, a jak skieruje się ich do pisuaru, tu już będzie ślicznie i czyściutko. No ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts