78mysz 23.06.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! A w jaki sposób Ty na tym skorzystasz, bestio? A deska w kibelku bedzie zawsze opuszczona, a kibelek czysciutki i sterylny Toż to seksizm czystej wody . Sugerujesz, że brudność w kibelku to efekt działalności facetów, a jak skieruje się ich do pisuaru, tu już będzie ślicznie i czyściutko. No ładnie... ależ skądże, toż to Twoje wnioski są. Chciałabym tylko zeby wszystkim było wygodnie i miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! A w jaki sposób Ty na tym skorzystasz, bestio? A deska w kibelku bedzie zawsze opuszczona, a kibelek czysciutki i sterylny Toż to seksizm czystej wody . Sugerujesz, że brudność w kibelku to efekt działalności facetów, a jak skieruje się ich do pisuaru, tu już będzie ślicznie i czyściutko. No ładnie... ależ skądże, toż to Twoje wnioski są. Chciałabym tylko zeby wszystkim było wygodnie i miło A mówiła mama: nie grzeb w podtekstach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cze Kujoneczko Naprawdę chcesz pisuar? Dla męża tylko czy planujesz się rozmnażać dalej? spadłam z krzesła. Dorcia, a Ty sie rozmnazałaś na pisuarze? Ty bestio!!! A w jaki sposób Ty na tym skorzystasz, bestio? A deska w kibelku bedzie zawsze opuszczona, a kibelek czysciutki i sterylny Toż to seksizm czystej wody . Sugerujesz, że brudność w kibelku to efekt działalności facetów, a jak skieruje się ich do pisuaru, tu już będzie ślicznie i czyściutko. No ładnie... ależ skądże, toż to Twoje wnioski są. Chciałabym tylko zeby wszystkim było wygodnie i miło A mówiła mama: nie grzeb w podtekstach nio. kto nie słucha ojca, matki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Myszka sorki,że tak dziś z nagła kończyłam rozmowę , ale sajgon był na Grocie - 2 godziny z hakiem jechałam z Żola do Chotomowa.Myslałam,że skisnę po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobrosia, spoko majonez, przecie wiem jak jest . Miłego dnia.Ide wybierać tynki, odpływy i inne. Najgorsze, że przestałam wiedzieć czego chcę ;(. I jeszcze ta pogoda . Ale byle do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Myszko rzeczowych wyborów życzę. Jak zaczniesz oglądać te wszystkie rzeczy, to samo ci się w główce rozjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No nie jestem tego taka pewna czy mi sie własnie nie przyciemni, bo jak sroce podoba mi się wszystko. Najchetniej to bym urządziła z pięc domów, w różnych stylach, a tak to chyba tylko namieszam. Miłego dnia Edyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No nie jestem tego taka pewna czy mi sie własnie nie przyciemni, bo jak sroce podoba mi się wszystko. Najchetniej to bym urządziła z pięc domów, w różnych stylach, a tak to chyba tylko namieszam. Miłego dnia Edyś No niestety też tak mam. A co gorsza już u siebie zrobiłabym kilka zmian. Głowa mała......... Mimo wszystko, bezproblemowego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No nie jestem tego taka pewna czy mi sie własnie nie przyciemni, bo jak sroce podoba mi się wszystko. Najchetniej to bym urządziła z pięc domów, w różnych stylach, a tak to chyba tylko namieszam. Miłego dnia Edyś No niestety też tak mam. A co gorsza już u siebie zrobiłabym kilka zmian. Głowa mała......... Mimo wszystko, bezproblemowego dnia życzę. Mimo wszystko dzięki i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja to bym w ogóle inny dom teraz budowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja to bym w ogóle inny dom teraz budowała... dziewczyny ... dajcie se luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... mnie się tam wszystko podoba... ino czas mi się nie podoba... i kasa.... znaczy ze się tak szybko rozpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja to bym w ogóle inny dom teraz budowała... dziewczyny ... dajcie se luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... mnie się tam wszystko podoba... ino czas mi się nie podoba... i kasa.... znaczy ze się tak szybko rozpływa Kochana luzzzzzzzzzzzzzzzzzzz że czas i kasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja to bym w ogóle inny dom teraz budowała... dziewczyny ... dajcie se luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... mnie się tam wszystko podoba... ino czas mi się nie podoba... i kasa.... znaczy ze się tak szybko rozpływa Kochana luzzzzzzzzzzzzzzzzzzz że czas i kasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.06.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety coś w tym jest, ale czy pragniesz powiedzieć, że ulegamy halucynacjom, ze idąc do góry spadamy głębiej w dół, czy też ze wpadając w dół pniemy sie wyżej do góry?Bo juz juz straciłam przyczyne, skutek i kierunek ;)i zwrot co najgorsze Mam wrazenie, ze z mojej góry zrobiło się kilka gór, ale łone w dodatku nie są dokładnie rozgraniczone i teraz nie wiem na którą się wspinam popadając w dół, nio A wogóle mam juz dośc deszczojebne....go października w czercolipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzień dobry!I jak wczorajsze wybory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 25.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety coś w tym jest, ale czy pragniesz powiedzieć, że ulegamy halucynacjom, ze idąc do góry spadamy głębiej w dół, czy też ze wpadając w dół pniemy sie wyżej do góry?Bo juz juz straciłam przyczyne, skutek i kierunek ;)i zwrot co najgorsze Mam wrazenie, ze z mojej góry zrobiło się kilka gór, ale łone w dodatku nie są dokładnie rozgraniczone i teraz nie wiem na którą się wspinam popadając w dół, nio A wogóle mam juz dośc deszczojebne....go października w czercolipcu łooooo matulu kawkę ten pan zapoda może się coś wyjaśni z tymi górami i dolinami choć tyle : dzień doberek http://republika.pl/blog_af_3729972/4666766/tr/kawa_wewnta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mycha nie bojaj.... siednij se... drina walnij, potem fryzjera.... i potem znów se siednij... i pomyśl, że to tylko chałupa.... nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety no ja sobie wypraszam, nie mam wcale żadnego doła (przynajmniej jeszcze ). Dół to ja będę mieć w przyszłym roku, jeśli będą jakieś obsuwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts